- 24 Mayıs 2017
- 7.478
- 14.644
- 33
Hadi insallah allah gonlundekini versinTest vereyim hemen buraya da yazacağım inşallah değerim yüksek çıkar da Ağustos ayı annesi olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah allah gonlundekini versinTest vereyim hemen buraya da yazacağım inşallah değerim yüksek çıkar da Ağustos ayı annesi olurum
21. haftada farklı bir yerde anomali ultrasonu oluyor onda söylüyorlar. onun randevusunu da 12 haftada geldiğinde alıyorsun. allah korusun bir sorun varsa hastane yatışı yapabiliyorlar ya da her hafta çağırabiliyorlar kontrole. ama risksiz gruba müdahale etmiyorlar doğal sürecine bırakıyorlar. zaten gebeliklerin % 95i kendi haline bırakılsa da sağlıklı ilerlermiş.9 ayda 2 kez mi? Cinsiyet falan ogrenmeden mi oluyo dogum
Ilerliyodur tabi ki de o kadar aliskiniz ki ayda bi doktor kapisi asindirmaya cok sasirdim21. haftada farklı bir yerde anomali ultrasonu oluyor onda söylüyorlar. onun randevusunu da 12 haftada geldiğinde alıyorsun. allah korusun bir sorun varsa hastane yatışı yapabiliyorlar ya da her hafta çağırabiliyorlar kontrole. ama risksiz gruba müdahale etmiyorlar doğal sürecine bırakıyorlar. zaten gebeliklerin % 95i kendi haline bırakılsa da sağlıklı ilerlermiş.
ben de başta çok yadırgamıştım, sanki köyde hamile kalmış gibi hissettim ama şimdi daha özümsedim durumu, şimdi anlıyorum. ne demişler roma'da romalı gibi davran.Ilerliyodur tabi ki de o kadar aliskiniz ki ayda bi doktor kapisi asindirmaya cok sasirdim
bu gruptan çok ikiz çıkacakmış gibi hissetmeye başladım ben hadi inşallah. dileyen herkese ikiz versin AllahKızlar selaaaammm.. Bugün doktora gittim. Tekrar kan testi istedi. Sonuç 2100 küsürler de çıktı. Haftaya tekrar çağırdı ultrosondan bakmak için ve ikiz olma ihtimali var dedi. Ben ihtimal vermiyorum tabi bu duruma. Haftaya çarşambadan itibaren de gebelik takibi başlatacakmış.
Ay sorsaydin neye gore ikiz dedi ki smdi. Hadi insallahKızlar selaaaammm.. Bugün doktora gittim. Tekrar kan testi istedi. Sonuç 2100 küsürler de çıktı. Haftaya tekrar çağırdı ultrosondan bakmak için ve ikiz olma ihtimali var dedi. Ben ihtimal vermiyorum tabi bu duruma. Haftaya çarşambadan itibaren de gebelik takibi başlatacakmış.
Malesef devlettekiler ozelden alinan sonuclara guvenmiyo. Ozeldekiler de devletten alinanlara.Merhabalar bende bugün 3. kez kan verdim beta için, pazar günü 540 tı 3 gün arayla ne kadar arttı onu merak ettim. Ben ilk özele gittim 2 değer için bugün asm de ki doktor bakalım gebelik var mı dedi bi kötü oldum sonuçta elimde bi değerle gittim. İnşallah 4 gibi sisteme düşer sizinle de paylaşırım. Biraz moral bozuyorlar doktorlar yada kötü bi durum olursa heveslenmeyelim diye sanırım. İnşallah hepimizin değerleri güzel artar.
Değer çok yüksek çıkmış o yüzden dedi ama kesim değil haftaya belli olacakAy sorsaydin neye gore ikiz dedi ki smdi. Hadi insallah
Nasip bakalım kesin değil daha haftaya belli olacakbu gruptan çok ikiz çıkacakmış gibi hissetmeye başladım ben hadi inşallah. dileyen herkese ikiz versin Allah
son yazanlar gözüküyor ya ayy bi baktım bizim kızzzYaaaa sizi yerim yerimmm nasi farkettiniz hemen
Pazartesi gidip kan vericem. Sonra bi de carsamba. Insallah guzel artar. Korkuyorum biraz sen nasilsin son aylar nasi geciyo L Larissa nin bebisin cinsiyeti belli oldu muson yazanlar gözüküyor ya ayy bi baktım bizim kızzz
ne alemdesin yavruum kan verme aşamasına geçtin miii bekleyecek misin birazcıkk
kızı olcakk %90 erkekten kıza döndüüü sevinçliyiiz
Ay cok sevindim darisi bana hamileligin en guzel zamanlari o yedigin dayaklar insallah guzel olcak canm cok tesekkur ederimkızı olcakk %90 erkekten kıza döndüüü sevinçliyiiz
ben dayak yiyip duruyorum kuvvetlendi sıpa
bu sefer çok güzel olcak her şey kuzuu kuduruk kuduruk artacak değerlerrr takipteyiiiz