- 15 Mayıs 2017
- 66
- 28
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Geldiğimde kontrolden yazarim 5 6 haftalık hesapliyoruz biz. Çok beklendik bi gebelik değildi hatırlamıyorum da pek adet tarihimi bugün görücez :)Kaçıncı haftadasın bakalım keseyi görebilir misin
hadi bakalim keseyi de gorursun umarimBen bugün ilk kontrolüme gidicem heyecanlıyım biraz
illa ki gorursun. Hic aklindan cikmadigi icin bilincaltina isliyor iyiceYa ikiz miiiben de rüyamda biseyler görmek istiyorum bebegime dair
Birazdan çıkıcaz. Ziyâret günühadi bakalim keseyi de gorursun umarim☺
Güzel haberlerini bekliyoruzBirazdan çıkıcaz. Ziyâret günüguze l haberlerle dönerim umarim
Yaa evet umarım.illa ki gorursun. Hic aklindan cikmadigi icin bilincaltina isliyor iyice
gebeliğimi öğrenmeden önce 3 gün tuttum.. öğrendikten sonra bıraktım.. Şeker hastasıyım hap kullanıyordum.. Onuda bıraktım.. İnsüline geçtim.. İnsülin yapınca aç kalınamıyor maalesef.. O yüzden tutamıyorum.. Sen ?Bu arada oruç tutabiliyor musunuz ya da tutmaya düşünüyor musunuz
hadi bekliyoruz guzel haberlerini canimBirazdan çıkıcaz. Ziyâret günüguze l haberlerle dönerim umarim
bende tutmadım bende ilaç kullanıyordum şeker için bıraktımgebeliğimi öğrenmeden önce 3 gün tuttum.. öğrendikten sonra bıraktım.. Şeker hastasıyım hap kullanıyordum.. Onuda bıraktım.. İnsüline geçtim.. İnsülin yapınca aç kalınamıyor maalesef.. O yüzden tutamıyorum.. Sen ?
Oncelikle hayirli olsun. Son adet tarihine gore hesaplaniyor dogum. Benim 4+2 de 2300 cikmisti 2 gun erken yumurtladim ben deHerkese merhaba Rabbim güzel haber alanlara evlatlarını sağlıkla hayırla huzurla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallahGüzel haber bekleyenlere de en kısa sürede sağlıkla hayırla huzurla güzel haberlerini nasip etsin inşallah
ben de çok şükür güzel haberimi aldım erken yumurtlama olduğunu biliyorum ama son adet tatihine göre mi doğum olur yoksaerken döllenmeye göre mi siİn bhcg değerleriniz nasıl acaba
Amin inşallah hoşgeldin aramızaHerkese merhaba Rabbim güzel haber alanlara evlatlarını sağlıkla hayırla huzurla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallahGüzel haber bekleyenlere de en kısa sürede sağlıkla hayırla huzurla güzel haberlerini nasip etsin inşallah
ben de çok şükür güzel haberimi aldım erken yumurtlama olduğunu biliyorum ama son adet tatihine göre mi doğum olur yoksaerken döllenmeye göre mi siİn bhcg değerleriniz nasıl acaba
insüline gerek görmedi mi doktorun canım?bende tutmadım bende ilaç kullanıyordum şeker için bıraktım
Sen dahiliyeye mi gittin ben sadece ilacı bıraktım. Yeniden dahiliyeye mi gitmem gerekinsüline gerek görmedi mi doktorun canım?
aaa masallah cok tebrik ederim. Biz de haftaya cuma duycaz bakalim insallah kalp atisiniVajinal muayeneyle bebeğimizi gördük kalp atışlarını da gösterdi doktorumuz.6 hafta kabul etti. Şeker için ogtt testi yaptik. Kan verdik evimize dönüyoruz
HAdi gözün aydın canımVajinal muayeneyle bebeğimizi gördük kalp atışlarını da gösterdi doktorumuz.6 hafta kabul etti. Şeker için ogtt testi yaptik. Kan verdik evimize dönüyoruz
Benim dahiliye uzmanı doktorum vardı zaten.. İlacı kesince ertesi gün hemen ona gittim.. Çünkü hemen yükselebiliyor şekerim.. Günde 4 kez insülin verdi.. Takipte olcaz bakalım..Sen dahiliyeye mi gittin ben sadece ilacı bıraktım. Yeniden dahiliyeye mi gitmem gerek
Dinletmiyorlar kuzum gösteriyorlar sadece inşallah sizde görürsünüzaaa masallah cok tebrik ederim. Biz de haftaya cuma duycaz bakalim insallah kalp atisini
Teşekkür ederim canım aynen normalde yapmıyorlarmış benim sekerim olduğu için yapıldı. Bende giderim o zaman hemen dahiliyeye.HAdi gözün aydın canımkanı şeker için mi verdin?
Benim dahiliye uzmanı doktorum vardı zaten.. İlacı kesince ertesi gün hemen ona gittim.. Çünkü hemen yükselebiliyor şekerim.. Günde 4 kez insülin verdi.. Takipte olcaz bakalım..