- 15 Mayıs 2017
- 66
- 28
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Kalp atışı 6. Haftada oluyor zaten. Sadece duymak için erken diyorlar zarar vermesin bebege diye.Kızlar doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi ama haftaya anca 6. Haftada olacağım acaba bekleyip 7 veya 8de mi gitsem kalp atışı için yoksa gideyim mi keseyi görmeye ?
Kalp atışı 6. Haftada oluyor zaten. Sadece duymak için erken diyorlar zarar vermesin bebege diye.
6. haftanin sonlarina dogru duyulur sanki kalp atisi ama garanti olsun dersen 7. haftayi bekle canimKızlar doktorum haftaya gel keseyi görelim dedi ama haftaya anca 6. Haftada olacağım acaba bekleyip 7 veya 8de mi gitsem kalp atışı için yoksa gideyim mi keseyi görmeye ?
Benim testim senin son testin gibiydi 5000 lerde geldiBen de evde idrarla koyulasmayi takip ediyorum malum durumlardan 2 günde bir hastaneye gidemeyecegim için hem içim daha rahat böyle, iyi gidiyor sanki koyulaşma.
224 ile öğrendim ilk gebeliğimi. Şimdi kaçtır bilmiyorum ama bugün koyuydu epey diğerlerine göre.
Gün aşırı yapıyorum.
bende koyulasma takip etmistim canim ilk kan testimin sonucu cikmadigi icin ilk degerim 2300duBen de evde idrarla koyulasmayi takip ediyorum malum durumlardan 2 günde bir hastaneye gidemeyecegim için hem içim daha rahat böyle, iyi gidiyor sanki koyulaşma.
224 ile öğrendim ilk gebeliğimi. Şimdi kaçtır bilmiyorum ama bugün koyuydu epey diğerlerine göre.
Gün aşırı yapıyorum.
bende koyulasma takip etmistim canim ilk kan testimin sonucu cikmadigi icin ilk degerim 2300du
Benim testim senin son testin gibiydi 5000 lerde geldi
Lila merhaba ben de 11 Mayıs da gidicem dr a inşallah güzel haberler alırız sağlıkla tamamına da erer inşallahOo maşallah canım benim geç döllenme olabilir dedi doktor haftaya anca o değerlere gelirim herhalde
Daha o kadar gelmemiştir herhalde canım ama yükselmiştir yine de içim rahatlıyor böyle görünce
Mayısın 11inde gideceğim doktora o zamana kadar benim de gelir belki 5000lere keseyi de bebeği de görürüz inşallah
Lila merhaba ben de 11 Mayıs da gidicem dr a inşallah güzel haberler alırız sağlıkla tamamına da erer inşallahsenin sat bat ne zaman 6. Haftandaysan çoktaan 5000 lere gelmiştir 2 güne bir iki katına çıkıyor
Benim de tam tersi erken döllenme aslında son adet 31 Mart daydı 21 Nisan da çift çizgi gördüm ben 11 ine oyüzden kalp atışı duymaya gidicez Allah’ın izniyle doğum tarihi hesaplayamıyorum oyüzden 1 hafta önce Aralık oluyor 1 hafta sonra Ocak5+1 deyim daha ama geç döllenme, pazartesi 224 çıktı değerim daha gelmemiştir 5000e
İnşallah güzel haberler alırız, acaba kalp atışı oluşur mu o zamana duymasak da görür müyüz ki
Tutanlarda var tutmayanlarda bu kişinin kendi vermesi gereken bir karar sanırım seni etkilemek istememOruç tutsak sıkıntı olur mu sizle ne düşünüyorsnz
Ben cocuk açısından zararı olur mundiye merak ettim gerci kesin degil hamileleik dün test yaptim cok silik cıktıTutanlarda var tutmayanlarda bu kişinin kendi vermesi gereken bir karar sanırım seni etkilemek istemem
Yani bende hamileyken de ikisini de yapan var demek istedim yani ben tutmayı düşünmüyorum vitaminsiz susuz kalmak doğru olmaz sonra kazalarını tutarsın en uygunu bu benceBen cocuk açısından zararı olur mundiye merak ettim gerci kesin degil hamileleik dün test yaptim cok silik cıktı
Oruç tutsak sıkıntı olur mu sizle ne düşünüyorsnz
_Lila sen adet tarihine göre mi 5+1 sin ben acaba 4 + da mıyım 5 + da mıyım ki döllenme gününe göre hesaplarsam 5 son adete göre hesaplarsam 4 artı
Dr a gidince netleşecek inşallah artık
Yaa daha neler görücezMerhaba , 5+1 deyim daha ama geç döllenme, pazartesi 224 çıktı değerim daha gelmemiştir 5000e
İnşallah güzel haberler alırız, acaba kalp atışı oluşur mu o zamana duymasak da görür müyüz ki