2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
Ben folidays kullanıyorum 90lı aldım gebelik öncesi 3 ay kullandım şimdi yine kullan dedi doktorum bugün yeniden başladım

Ben de en son ne zaman sulu yemek yedim hatırlamıyorum kuru yemekten içim kurudu. Arada tarhana çorbası icebiliyorum gerisi hep tost ekmek domates.

Damak zevkim tamamen değişti, türk kahvesi her gün içerdim şimdi gram canım istemiyor.

Bu süreç en kısa zamanda geçer inşallah kızlar ailesi yakın olanlar şanslı yine hazır yemek gelse belki bir iki lokma yerim ama kendim yapamıyorum soğan kokusu filan istemiyorum 😨

Bu bebeler şimdiden nazlı çıktılar 😄

Benim doktor sormuyor bile geç vajinal bakacağım diyor 😯

Her doktor ne kadar farklı işte mecburen uyum sağlıyoruz 🤷

Evet bana da vajinal bakıyorlar.
Hepsinin yöntemi farklı demek ki.
Hayırlısı ile gelsinler de 🤲🤲
Biraz daha dayanıcaz artık

Ben de en son ne zaman sulu yemek yedim hatırlamıyorum kuru yemekten içim kurudu. Arada tarhana çorbası icebiliyorum gerisi hep tost ekmek domates.

Damak zevkim tamamen değişti, türk kahvesi her gün içerdim şimdi gram canım istemiyor.

Bu süreç en kısa zamanda geçer inşallah kızlar ailesi yakın olanlar şanslı yine hazır yemek gelse belki bir iki lokma yerim ama kendim yapamıyorum soğan kokusu filan istemiyorum 😨

Al benden de o kadar.
Yemesi zor
İçimde tutması zor
Atması daha da zor..

Çabucak geçer inşallah bu günler 🤲🤲

Al benden de o kadar.
Yemesi zor
İçimde tutması zor
Atması daha da zor..

Çabucak geçer inşallah bu günler 🤲🤲

İnşallah canım 😊

Evet bana da vajinal bakıyorlar.
Hepsinin yöntemi farklı demek ki.
Hayırlısı ile gelsinler de 🤲🤲
Biraz daha dayanıcaz artık

Yarın bana da yine vajinal bakar gibime geliyor.

Geçen de idarara sıkışık gittim karından görsün diye göremeyince lavaboya yolladı sonra vajinal baktı.

Yarın da sıkışık mi gitsem bilmiyorum.

İnşallah canım 😊

Yarın bana da yine vajinal bakar gibime geliyor.

Geçen de idarara sıkışık gittim karından görsün diye göremeyince lavaboya yolladı sonra vajinal baktı.

Yarın da sıkışık mi gitsem bilmiyorum.

Onu ilk defa duyuyorum. Sıkışık olduğunda daha mı kolay görünüyor acaba

X