2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam kızlar aranıza yeni katıldım
Heyecanınıza ortağım tabi ortaklığımız ne kadar sürer bilmiyorum ama 9 ay sürmesini dilerim
Bende bugün test yaptım ama pek anlamadım test bozuk galiba

B32F4643-F0C2-43DB-92C5-2083C67A680B.jpeg

ben iki yıldır çoook tatlı bir doktorla bu sürecin içindeyim zaten birbirimizi çok iyi tanıdık aşılama denedik klomen gonalf çatlatma iğneleri adamda son iki yıla dair her olayım kayıtlı tüm tıbbi geçmişim falan var.
o konuda içim rahat beni benden iyi tanıyor.
ama benim de rüyalarım bir garip sürekli bir yerlere koşturup duruyorum 😁
Rüyalar demişken ben de doktora gitmeden önce çoookkk stresliydim rüyamda istiridyeden inciler çıkarıyordum hayır olur inşallah ☺️

merhaba kizlar
kan tahlili yaptirdim sonucum 311 cikti. Doktorum persembe tekrar kan tahlili yaptir 500 ustu olunca kese gorunur oyle kontrol edelim dedi. benim kasik agrim ve bel agrim cok fazla anlamadim ilk hamileligimde boyle hatirlamiyorum. persembe belli olacak hakkimizda hayirlisi
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım bat bu gün ama 4 gün öncesinden çift çizgiyi gördüm çok fazla kasık ve bel ağrım var.hayırlısı olsun inşallah.böyle olanlar varmış diye okudum umarım hiç bir sorun yoktur🙏

Merhaba kızlar.her şey yolunda giderse inşallah bende Ocak annesi olacak gibiyim ama kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. Daha önceden bir kimyasal birde boş gebeliğim oldu o yüzden biraz endişeliyim. Umarım isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini🤗

X