- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımmgünaydın canımmmm nasılsın?
sabah uyuyamadım ateş bastı darlandım sığamadım yatağaİyiyim çok şükür sen nasılsın canımm
Çok şükür benim bulantılarım daha başlamadı.. Ama arada daral geliyor banadasabah uyuyamadım ateş bastı darlandım sığamadım yatağakahvaltı yaptım midem bulandı hafiften. ama hepsi güzel
bulantı öyle şiddetli değil henüz ilk defa bu sabah oldu yediğim ağır geldi gibi ama kusma falan yok henüz.Çok şükür benim bulantılarım daha başlamadı.. Ama arada daral geliyor banada
İnşallah bu kadarla kalır kuzumbulantı öyle şiddetli değil henüz ilk defa bu sabah oldu yediğim ağır geldi gibi ama kusma falan yok henüz.
aynen benim de öyle oldu özellikle sabah uyuyamadım.
darlandım çok eşimi iteleyip durdum adam kalktı gitti en son
daha bulantılar başlamadı ama hafif hafif geliyor gibi.
beni cumaya cagirdi bebegi ve kalp atisini gormek icin seninle yakiniz gorunur herhalde canim. Ben de cok sabirsizlaniyorum gunler gecmiyorBenim de öyle, adam kaçtı yatağın öbür ucuna
Bulantı yok şükür.
Kızlar normalde doktor bu hafta kese görmek için çağırdı sizce gideyim mi yoksa haftaya kadar sabretsem belki bebek görülür kalp atışı duyulur. Haftaya mi gitsem ?
bana biraz az artmis gibi geldi ama umarim iyidir canimKizLar 27 Nisan'da kan verdim 558 çıktı 30 Nisan'da gene verdim <1000 çıktı iyi bı gelişmemi sizce ??
Sağlık ocağında yaptrdm doktoruma gostrdm son adet tarihime göre normal 6 haftaliksn ddi kadın doğuma git kese görünürse bize geri dönüş yp dediler internete 2 katına çıkması gerekiyor fln deniliyoda umarm aksilik yoktur yabana biraz az artmis gibi geldi ama umarim iyidir canim
ben saglik ocaginin sonuclarina guvenmiyorum. Onlara gore bana negatif dedikleri gun baska ozel hastanede 2300 cikti degerimSağlık ocağında yaptrdm doktoruma gostrdm son adet tarihime göre normal 6 haftaliksn ddi kadın doğuma git kese görünürse bize geri dönüş yp dediler internete 2 katına çıkması gerekiyor fln deniliyoda umarm aksilik yoktur ya
Canım bence bu hafta git keseyi görmüş olursun.. Bir sıkıntı olursa önceden bilinir.. Hafta ya da kısmetse kalp atışı için gidersinBenim de öyle, adam kaçtı yatağın öbür ucuna
Bulantı yok şükür.
Kızlar normalde doktor bu hafta kese görmek için çağırdı sizce gideyim mi yoksa haftaya kadar sabretsem belki bebek görülür kalp atışı duyulur. Haftaya mi gitsem ?
Kan sonuclarim tam tamına 4 gündür çıkmadı prşembe verdim dha bugün p.tsi çıktı doktor normal ddi sizce nasıl kizLar azmi ??ben saglik ocaginin sonuclarina guvenmiyorum. Onlara gore bana negatif dedikleri gun baska ozel hastanede 2300 cikti degerim
Bugün dahada artmıştır canım. Stres etme kendine. Keseyi görmek için ne zaman gideceksin doktoraKan sonuclarim tam tamına 4 gündür çıkmadı prşembe verdim dha bugün p.tsi çıktı doktor normal ddi sizce nasıl kizLar azmi ??
umarim sagliklidir canimÇarşamba günü kadın doğumda randevum var insalh orda da bi kan tahlili yaparım sonuçlar iyi çıkar ben dış gebelikten korkuyrm sdece başima gelmesinden falan kanamam ağrım hiç bisym yok umarım sagliklidir
Sen hasteneye gittin mi canmumarim sagliklidir canim