-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.201
Benim oldu canım ama berkesin olacak diye bişey yok benim arkadaşlarımın çoğunun olmadıKızlar yerleşmede herkesin kanaması olmuyo di mi kime sorsam kanaması olmuş bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Valla kafayı yedik ağrı olmaz sorun olur sorun bulantı olmaz sorun olur sorun. Ben de kanamaya taktım işte
Bende 9 ay hergün korkarak girmiştim tuvalete. Doğuma 5 gün kala çok minik kahve gibi Bi akıntı olmuş günlük pede. Aklım çıktı Dr aradım gel dedi ultrasona baktı bişey yok alttan bakacam dedi en korktuğum şeydi mecburum dedi. Baktı hiçbişey yok dedi açılma kanama Vs peddeki neydi çözememiştik ama gördüğümde ki korkuyu anlatamamBende asla dilemiyorum hatta hala tuvalete korkarak giriyorum hatta gece kabuslarıma giriyo kanamam olduğu. Ama sanki herkesin olmuş da benim olmamış gibi hamilelik garip bi psikoloji
Allah kimseye yaşatmasın inşallah. Siz de bu sefer kansız bitirirsiziniz inşallah süreciBende 9 ay hergün korkarak girmiştim tuvalete. Doğuma 5 gün kala çok minik kahve gibi Bi akıntı olmuş günlük pede. Aklım çıktı Dr aradım gel dedi ultrasona baktı bişey yok alttan bakacam dedi en korktuğum şeydi mecburum dedi. Baktı hiçbişey yok dedi açılma kanama Vs peddeki neydi çözememiştik ama gördüğümde ki korkuyu anlatamam
ben de iki kere oldum canım iğne düşük yaptığımı sandığım gün oldum bi de dün oldumGecen biraz kanamam oldu acilde igne yaptılar 8+1 gunluk hamileyim fitil daha etkili dedi doktr sabh tutamdm kendimi lavaboya gittm 20 dk sonra bisey gelmedi ama tekrar almaama gerek varmi diye sorcaktm bi arkadaş almana gerek yok dedi almadm bana bi seferlik igne verdiler gecen sordugum da 10 haftadan asagidakilere vermiyoz dedi sacma degilmi ya neyse persmbe kendi doktoruma soraym bi
Kanama mı var sende de . Benim de kese asagida kanama olcak falan diyip duruyorlardı persmbe pazar bi iki defa gelip durdu hele pzar ölcem sandm kask bel karn her tarafm cıkcak gibi agriyodu igneden sonra kendime geldim diyebilirim keske surekli en azndan bi tehlike gecene kadar verseler.ben de iki kere oldum canım iğne düşük yaptığımı sandığım gün oldum bi de dün oldum
Bana garip gelen göbeğimin altında böle seğirme gibi bişeyvar çok merak ediyorum ne olduğunu
bende hala kahverengi var bazen pıhtı şeklinde oluyor ama 4 gün önce hastanede kanama takibi yaptılar bana yatış verdi doktor ağrı ve kanama çok fazlaydı parça düştü benden o gece hastanede ped biriktirdim hemşireler sürekli kontrol etti azaldığı için taburcu oldum yalnız benim kesenin etrafında bi çıkıntı görmüştü doktor bu kanamadan sonra o çıkıntı kayboldu içerde biriken kanı attığımi düşünüyorum benKanama mı var sende de . Benim de kese asagida kanama olcak falan diyip duruyorlardı persmbe pazar bi iki defa gelip durdu hele pzar ölcem sandm kask bel karn her tarafm cıkcak gibi agriyodu igneden sonra kendime geldim diyebilirim keske surekli en azndan bi tehlike gecene kadar verseler.
İnşallah canım bende kalp atışı daha duyulur mu bilmiyorum. Allah izin verirse inAa benimde 27 mayısa verdi doktor randevumu canım.O zaman hem kese hem kalp atışını duyarız demişti.İnşallah güzel haberlerle geliriz canım
ben kalp atışını duyamam sanırım da inşallah keseyi falan görürüz. Daha ilk olacak çok heyecanlı ve beklemek zorAa benimde 27 mayısa verdi doktor randevumu canım.O zaman hem kese hem kalp atışını duyarız demişti.İnşallah güzel haberlerle geliriz canım
Anladm insallah tamamen geçerde saglıklı bi gebelik gecirirz kanama cok kotu ya bi sorun olmasa bile insann aklı cıkıyo olunca resmenbende hala kahverengi var bazen pıhtı şeklinde oluyor ama 4 gün önce hastanede kanama takibi yaptılar bana yatış verdi doktor ağrı ve kanama çok fazlaydı parça düştü benden o gece hastanede ped biriktirdim hemşireler sürekli kontrol etti azaldığı için taburcu oldum yalnız benim kesenin etrafında bi çıkıntı görmüştü doktor bu kanamadan sonra o çıkıntı kayboldu içerde biriken kanı attığımi düşünüyorum ben
evet canım bazı insanlar dokuz ay kanama yaşıyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da bi şekilde gecircez bu günleri ben sürekli yatmaya calisiyorum sen de çok yorma kendini yatmaya çalış bana doktorum wc git dedi sadece onda da bisey olacak diye tedirgin gidiyorum biz yine dikkat edelim gerisi hayırlısı zaten sağlıklı ise tutunacaktır bebislerAnladm insallah tamamen geçerde saglıklı bi gebelik gecirirz kanama cok kotu ya bisey olmasa bile insann aklı cıkıyo olunca resmen
Ben dün ögrendim hamileligimi. Hemen aradim onu isyerinden acil gelmelisin diye. Sonra hediye paketi verdim icinde zıbın ve emzik olan. Birbirize sarıldıkKızlar bebek haberini nasıl aldınız eşlerinize nasıl söylediniz
Insallah. Yok bende kalkmıyorum hic bi yemk wc hep yatıyorum ki yerinde duramayan ben kendi kendime şaşırıyorum bazenevet canım bazı insanlar dokuz ay kanama yaşıyormuş ne yapalım sağlıklı olsun da bi şekilde gecircez bu günleri ben sürekli yatmaya calisiyorum sen de çok yorma kendini yatmaya çalış bana doktorum wc git dedi sadece onda da bisey olacak diye tedirgin gidiyorum biz yine dikkat edelim gerisi hayırlısı zaten sağlıklı ise tutunacaktır bebisler
Test pozitif çıkınca fotosunu çektim hamileyim diye mesaj attım. Üç dakika sonra yanına gittim, mesajımı aldın mı dedim. Hangi mesajı? Dedi. Hamile olduğum mesajı diyince elini telefona attı anlamadıKızlar bebek haberini nasıl aldınız eşlerinize nasıl söylediniz
edeceğim cnm sen içini ferah tut Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin mübarek kadir gecesiYaaaa hala inanamıyorum biliyor musunBu aydan umudum yoktu hep adet belirtilerim vardı, mucize gibi geldi Mubarek ayda Allahın hediyesi Yarın tekrar kan vereceğim benim için dua et nolur
Kız karında ağır çekermiş ne demek canım... Benim oğlum var gönül kız istiyor ama sağlıklı olsun yeter modundayım.. Eşim 4 erkek kardeş kardeşlerin hepsinin çocukları erkek kız ihtimalimiz biraz zayıf gibi tabi rabbim bilir. Geçen rüyamda Kız bebek gördüm banyo yaptırmıştım yatakta çıplak yatıyordu kulağında altın küpe vardı terside cıkabilir hayırlısıKızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Benim bir arkadasim kız olursa sevemem gibi geliyor demişti (kızı oluyor :/ )
Bir diğeri de takıntılı derece de kız çocuk istiyordu iki tane oğlan doğurdu.
Benim 1 kızım var:) bir de erkek olursa mutlu olurum ama iki kız olursa da best friend olurlar daha iyi anlaşırlar gibi geliyo:) kararsizim.
Bir de (hurafe olsa da) sol kasigimi daha çok hissediyorum. Sağ sol orta heryerde hissetsem de sol taraf daha çok seyiriyor. Sol yumurtalık için de kız derler. Hatta kasiklarina çok ağrı giriyorsa ve belin genisliyorsa kızdır. Bir de kız daha ağır cekermis karında.
Evet sizlerin fikirlerini de alalım
Not: sağlıklı olsun da önemli değil, sadece fiziksel değil ruhsal olarak da mental olarak da Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı ve merhametli evlatlar nasip etsin
İlk cocugumda ben de rüyamda gormustum, kızın olacak ismini şunu koy diye. O zaman doktor ultrasonda erkek demişti. 14-15 haftalikti. Benim kızım olacak dediğimde de gülmüştü kocakarı işlerine inanıyorum diye eheheh:) sonra sen haklı çıktın nasıl bildin yahu dedi.Kız karında ağır çekermiş ne demek canım... Benim oğlum var gönül kız istiyor ama sağlıklı olsun yeter modundayım.. Eşim 4 erkek kardeş kardeşlerin hepsinin çocukları erkek kız ihtimalimiz biraz zayıf gibi tabi rabbim bilir. Geçen rüyamda Kız bebek gördüm banyo yaptırmıştım yatakta çıplak yatıyordu kulağında altın küpe vardı terside cıkabilir hayırlısı
Bekarlıgmda da evlendigimden beri de hep kz vardi icimde ama nedense hamile kaldigimi ogrendigim gunden beri erkek olcak diye hisediyorum oyle bi istegimde yok hicKızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Benim bir arkadasim kız olursa sevemem gibi geliyor demişti (kızı oluyor :/ )
Bir diğeri de takıntılı derece de kız çocuk istiyordu iki tane oğlan doğurdu.
Benim 1 kızım var:) bir de erkek olursa mutlu olurum ama iki kız olursa da best friend olurlar daha iyi anlaşırlar gibi geliyo:) kararsizim.
Bir de (hurafe olsa da) sol kasigimi daha çok hissediyorum. Sağ sol orta heryerde hissetsem de sol taraf daha çok seyiriyor. Sol yumurtalık için de kız derler. Hatta kasiklarina çok ağrı giriyorsa ve belin genisliyorsa kızdır. Bir de kız daha ağır cekermis karında.
Evet sizlerin fikirlerini de alalım
Not: sağlıklı olsun da önemli değil, sadece fiziksel değil ruhsal olarak da mental olarak da Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı ve merhametli evlatlar nasip etsin
Ay harikaBen dün ögrendim hamileligimi. Hemen aradim onu isyerinden acil gelmelisin diye. Sonra hediye paketi verdim icinde zıbın ve emzik olan. Birbirize sarıldık