2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bugün 2 ye kadar şiddetli bulantım oldu. 2 den sonrada bel ağrısı oluyor. Akşam karın şişmesi erkenden uyku tekrar sabah oluyor. İlk hamileliğimde sabah gözümü açınca ağlardım bulantı başlayacak diye iki gündür sabahları işkenceye dönüyor. Yarın kalp atışı için gideceğiz allahım inşallah herşey yolundadır :dua:
Bende seninle aynı durumdayım canım gece uykum bile bi hoş oldu sabahki bulantıyı düşünmekten.bende yarın doktora gidicem 6+3 olucak yarın.keseyi bile görmedim henüz.inşallah güzel haberlerle geliriz

Benim kasık ağrılarım yok oldu gibi arada bi yokluyo,Göğüslerimde geçen hafta sertleşmişti çok az sızlanma oluyodu onlarda yok.Hayırlısı inşallah kötü şeyler yoktur içerde😀
Seninle yakın gibi günümüz canım bende de belirtiler aynı hayırlısı inşallah

Bugün 2 ye kadar şiddetli bulantım oldu. 2 den sonrada bel ağrısı oluyor. Akşam karın şişmesi erkenden uyku tekrar sabah oluyor. İlk hamileliğimde sabah gözümü açınca ağlardım bulantı başlayacak diye iki gündür sabahları işkenceye dönüyor. Yarın kalp atışı için gideceğiz allahım inşallah herşey yolundadır :dua:
Rabbim yardımcın olsun canım bulantı çok zor bilirim.Ne güzel yarın kalp atılarınıda duyucaksın hayırlısıyla canım

yaa çok sevindim cnm bak haber et sen bizden öndesin diyordun aynı ayda doğururuz inşallah ne zaman sat?
Yaaaa hala inanamıyorum biliyor musun 🥰 Bu aydan umudum yoktu hep adet belirtilerim vardı, mucize gibi geldi :dua: Mubarek ayda Allahın hediyesi :dua: Yarın tekrar kan vereceğim benim için dua et nolur

Evliliğimizin ilk yılları tabi çocuk yok deli gibi korkuyorum hamilelikten doğurmaktan. Eşime sağlık bakanlığından anket yapması için görevlendirme geldi. Bitlis ili kadın doğum oranları Vs istatistiği çıkarılacak. Anket yapılan hanelerde kadınların çocuk sayısı en az 10. Ne hikayeler var ama 18 doğum la rekor Bi teyzeye aitti tabi ölü doğum düşük bunların içinde. Sabah eşime dedim hatırladın mı anketi helal olsun her yıl bu bulantı ağrı sızı çekilir gibi değilken köy ortamında iş güç arasında bide hamilelik le uğraş. Eskiden öyleymiş belki nazlanacak kimseleri yoktu

Kızlar yerleşmede herkesin kanaması olmuyo di mi kime sorsam kanaması olmuş bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Valla kafayı yedik ağrı olmaz sorun olur sorun bulantı olmaz sorun olur sorun. Ben de kanamaya taktım işte 😀

Kızlar yerleşmede herkesin kanaması olmuyo di mi kime sorsam kanaması olmuş bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Valla kafayı yedik ağrı olmaz sorun olur sorun bulantı olmaz sorun olur sorun. Ben de kanamaya taktım işte 😀
İnsan kanama olsun diler mi :halay: hamilelikte görmek isteyeceğim son şey kanama valla

X