2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok güzel bizimde tam tersi ilki planlıydı beraber gidip kan vermiştik bu sefer günüm geçince test yaptım hiç beklemiyorduk

kızlar kaç gündür mide yanmasından çıldırmıştım
dün akşam çat diye kesildi bugün hiç sıkıntı yaşamadım. ay korkuyorum yaaa

Oğlumdayken test elimde tuvalete girerken şimdi test pozitif çıkacak ve oğlum olacak demiştim. Hissetmiştim karnımda ki erkek diye. Öylede oldu annesinin fıstığı.. Şimdi kız hissediyorum bunlar güzel düşünceler güzel hisler allahım tamamına erdirir inş

Benim bir kızım var birde oğlum olsun çok isterim hayalim bir kız bir erkek ama kız olursada arkadaş olurlar ne güzel. Gönlümüzden geçen bizi kötü biri yapmıyor ama bazı insanlar gerçekten çok abartıyor cinsiyet işini benim bir akrabam erkek bebeklerden nefret ediyor mesela kız çocuk bereketmiş şöyleymiş böyleymiş neler söylüyor ayıp yani insan utanır erkek evlat değil mi kız lütuf erkek değil gibi davranıyor öyle insanlarla arkadaş bile olasım gelmiyor benim.
Diğer konuya gelince sol kasık erkek sağ kasık kız oluyor önceki gebe arkadaşlarımızla edindiğimiz tecrübelere göre. Mesela kese yuvarlaksa kız oval fasülye gibiyse erkek. Sağ göğüs daha dolgunsa erkek sol göğüs dolgunsa kız. İdrarın rengi parlak açıksa erkek koyuysa kız. Ayaklar çok üşürse erkek. Birde kız bebeğin nabzı ultrasonda erkeğe göre daha çok atıyor. Bunlar hep konuştuğumuz şeylerdi aklımda kaldığı kadarıyla. Erkek anneleri saçlarının ve kaşlarının çok hızlı uzadığını söylüyordu mesela

kızlar kaç gündür mide yanmasından çıldırmıştım
dün akşam çat diye kesildi bugün hiç sıkıntı yaşamadım. ay korkuyorum yaaa ☹

Benim de bugün bulantı olmayınca evham yaptım ama iyidir inşallah canım kötü düşünme. Her gün bulantı olacak yanma olacak diye bişey yok.

Kızlar merhaba, ben de hamileliğimi dün öğrendim. Şimdi tabii hcg değerim artıyor mu diye bakılacak. 4 haftalık tam ve hcg değerim 260larda. Umarım sağlıklıdır. Sizlere de sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben dünden beri ne hissedeceğimi bilemiyorum. Durduk yere ağlıyorum ama aslında çok mutluyum. Tüm duyguları karışık yaşıyorum. Bizimki de planlı bir gebelikti yerleşme kanamalarım devam ediyor. Sizin ne kadar sürmüştü? Çok değişik hisler, kimseye söylemedim henüz, burada sizlerle paylaşmak istedim

İlk çocuğuma hamileyim nedense kız olacak diye hissediyorum ve eşim dahil çevremdeki herkes benim gibi düşünüyor. şimdiden kızına şunu yap bunu al demeye başladılar

İlke hamileliğimde kızım olsun çok istiyordum hatta doktor erkek dediğinde üzülmüştüm bile biraz ama En önemlisi sağlık çabuk atlattım o şoku şimdi kızım olsun istiyorum yine ama bu sefer ilki gibi şok olmam erkekse de iki oğlum olur yaş farkı baya çok ama iyi abi kardeş Olurlar fena mı

Kızlar bebek haberini nasıl aldınız eşlerinize nasıl söylediniz
Test sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın 1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum

Oğlum çok istiyordu kardeşi olsun dua ediyordu ayyahım bize bebek vey aminnn her gece dua ederek uyuyordu keseyi görmeye beraber gittik çıkınca dedim karnımda bebek varmış hani nerde falan dedi daha çok büyüyecek kar yağınca çıkacak dedim hiç tepki vermedi bir kaç gün dedim bebek var gelecek Vs yaaa tamam aytık söyleyip duyma demeye başladı. Baya değişti tepkisi doğunca nasıl olacak bilmiyorum şimdilik sessiz kalıyorum bahsetmiyorum kendi sorarsa söylüyorum

çok güldüm inşallah çok iyi kardeş olurlar
Eminim benim oğlumda oralı olmayacak

Muhtemel doğum tarihimiz aynı canım ilk gebelik mi ?

Yaş farkı ne kadar benim de kızım 4 buçuk yaşında. Aslında ben ikinci bebeği hiç düşünmüyordum kariyerime yeni dönmüştüm vs. Ama eşim ve kızım isteyince, makul sebepler gosterilince nasılsa hemen de olmaz dedim. Oldu

Benim kizim bir buçuk yildir şunu diyor herkesin kardeşi var benim neden yok? Onunla oyun oynamak istiyorum diyordu. Ben de hep bebek olsa bile ilk başta o hep uyur çok küçük olur oynayamazsiniz vs dedim. Olsun o zaman önce mamasını veririm.aglayinca ninni söylerim.diyio beni iknaya çalışıyordu. Etrafında kardesli çocuklar gördükçe beni sıkıştırdı. Üstelik Ocak ayından beri herkese ama önüne gelen herkese annemin karnında bebek var kardeşim olcak benim diye uyduruyordu bebeği bırak fikri bile yoktu bizde. Mahalle baskısı :)
Tüm bunlara ragmen 5 aydan önce söylemeyi planlamiyorum. Allah korusun o zamana dek herşey olabilir. Cinsiyeti belli olsun şöyle şöyle olcak diyip alışverişe beraber çıkarız.

Ben henüz söylemedim canım zaten bi süre önermiyorlar çünkü sürekli nerde ne zaman doğacak diye soracaklar 4 yaşında kızım hiç konusu bile geçmiyordu sorduğumuzda istiyodu ama odamı vermem babamı vermem diyodu ama ne olduğunu bilmiyordu daha şimdi sorduğumda bi kız bi erkek diyo

Canım tebrikler tahmini doğum tarihimiz aynı benim dün oldu kahverengi lekelenme. Pazartesi bakılmıştı yarın tekrar kan vereceğim değere bakılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…