- 10 Haziran 2011
- 863
- 631
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.221
Çok güzelTest pozitif çıkınca fotosunu çektim hamileyim diye mesaj attım. Üç dakika sonra yanına gittim, mesajımı aldın mı dedim. Hangi mesajı? Dedi. Hamile olduğum mesajı diyince elini telefona attı anlamadıbeş saniye sonra şaşkın vaziyette tebrik etti
İlki beklemediğimiz çocuk istemediğimiz bı dönemde oldu. Şaşkınlık ve korkudan keyfini cikaramamistik haberin. Bu planlı ve bı kerede olunca sevindik:)
Oğlumdayken test elimde tuvalete girerken şimdi test pozitif çıkacak ve oğlum olacak demiştim. Hissetmiştim karnımda ki erkek diye. Öylede oldu annesinin fıstığı.. Şimdi kız hissediyorum bunlar güzel düşünceler güzel hisler allahım tamamına erdirir inşİlk cocugumda ben de rüyamda gormustum, kızın olacak ismini şunu koy diye. O zaman doktor ultrasonda erkek demişti. 14-15 haftalikti. Benim kızım olacak dediğimde de gülmüştü kocakarı işlerine inanıyorum diye eheheh:) sonra sen haklı çıktın nasıl bildin yahu dedi.
Kız yükü tuz yükü diye bir laf vardır. Sosyolojik açıdan dert manasında söylenmiş olsa da karında yükü daha ağır hissedilir gibi de yorumlanıyor. Anne daha çok yoruluyor, karnı daha ağır oluyor, annenin hareketleri daha kısıtlı oluyor. Dediğim gibi hiic birisi kesin sonuç değil. Tıbbi yontemler her daim en gerçekçi ve sağlıklı olan. Maksat muhabbet olsun ☺
Benim bir kızım var birde oğlum olsun çok isterim hayalim bir kız bir erkek ama kız olursada arkadaş olurlar ne güzel. Gönlümüzden geçen bizi kötü biri yapmıyor ama bazı insanlar gerçekten çok abartıyor cinsiyet işini benim bir akrabam erkek bebeklerden nefret ediyor mesela kız çocuk bereketmiş şöyleymiş böyleymiş neler söylüyor ayıp yani insan utanır erkek evlat değil mi kız lütuf erkek değil gibi davranıyor öyle insanlarla arkadaş bile olasım gelmiyor benim.Kızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Benim bir arkadasim kız olursa sevemem gibi geliyor demişti (kızı oluyor :/ )
Bir diğeri de takıntılı derece de kız çocuk istiyordu iki tane oğlan doğurdu.
Benim 1 kızım var:) bir de erkek olursa mutlu olurum ama iki kız olursa da best friend olurlar daha iyi anlaşırlar gibi geliyo:) kararsizim.
Bir de (hurafe olsa da) sol kasigimi daha çok hissediyorum. Sağ sol orta heryerde hissetsem de sol taraf daha çok seyiriyor. Sol yumurtalık için de kız derler. Hatta kasiklarina çok ağrı giriyorsa ve belin genisliyorsa kızdır. Bir de kız daha ağır cekermis karında.
Evet sizlerin fikirlerini de alalım
Not: sağlıklı olsun da önemli değil, sadece fiziksel değil ruhsal olarak da mental olarak da Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı ve merhametli evlatlar nasip etsin
Korkma canım gidip geliyor bulantılarkızlar kaç gündür mide yanmasından çıldırmıştım
dün akşam çat diye kesildi bugün hiç sıkıntı yaşamadım. ay korkuyorum yaaa ☹
düne kadar bitsin diye ağlıyordum bitince de bir tuhaf oldummmKorkma canım gidip geliyor bulantılar
kızlar kaç gündür mide yanmasından çıldırmıştım
dün akşam çat diye kesildi bugün hiç sıkıntı yaşamadım. ay korkuyorum yaaa ☹
İnşallah kuzum çok sağolNormal agrılar bunlar canım içini serin tut ,sankı gunlerdır spor yapıyomusum,mekık cekmısım gbı agrıyor karnım :)Herkeste farklı tepkıler verebiliyor hamilelik ,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.
Günlük ev işleri canım yemek bulaşık filan. Bugün anneme yaptırdım yemeğimi sağolsunMesela ne yapmanı engelliyor canım bu ağrılar
İnşallah kuzumHerkesin ağrı acı eşiği farklı canım.gruptaki çoğu kişide oldu ağrı.sıkıntı yoktur inşallah.
İlk çocuğuma hamileyim nedense kız olacak diye hissediyorum ve eşim dahil çevremdeki herkes benim gibi düşünüyor. şimdiden kızına şunu yap bunu al demeye başladılarKızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Benim 1 kızım var:) bir de erkek olursa mutlu olurum ama iki kız olursa da best friend olurlar daha iyi anlaşırlar gibi geliyo:) kararsizim.
Bir de (hurafe olsa da) sol kasigimi daha çok hissediyorum. Sağ sol orta heryerde hissetsem de sol taraf daha çok seyiriyor. Sol yumurtalık için de kız derler. Hatta kasiklarina çok ağrı giriyorsa ve belin genisliyorsa kızdır. Bir de kız daha ağır cekermis karında.
Not: sağlıklı olsun da önemli değil, sadece fiziksel değil ruhsal olarak da mental olarak da Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı ve merhametli evlatlar nasip etsin
İlke hamileliğimde kızım olsun çok istiyordum hatta doktor erkek dediğinde üzülmüştüm bile biraz ama En önemlisi sağlık çabuk atlattım o şokuKızlaar, biliyorum ilk trimesterda daha çok fiziksel olarak iyileşmeyi düzene geçmeyi bekliyoruz ama cinsiyette özellikle hissettiginiz ya da beklediğiniz var mı?
Test sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkınKızlar bebek haberini nasıl aldınız eşlerinize nasıl söylediniz
Oğlum çok istiyordu kardeşi olsun dua ediyordu ayyahım bize bebek vey aminnnTest sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum
Oğlum çok istiyordu kardeşi olsun dua ediyordu ayyahım bize bebek vey aminnnher gece dua ederek uyuyordu keseyi görmeye beraber gittik çıkınca dedim karnımda bebek varmış hani nerde falan dedi daha çok büyüyecek kar yağınca çıkacak dedim hiç tepki vermedi bir kaç gün dedim bebek var gelecek Vs yaaa tamam aytık söyleyip duyma demeye başladı. Baya değişti tepkisi doğunca nasıl olacak bilmiyorum şimdilik sessiz kalıyorum bahsetmiyorum kendi sorarsa söylüyorum
Muhtemel doğum tarihimiz aynı canımİlke hamileliğimde kızım olsun çok istiyordum hatta doktor erkek dediğinde üzülmüştüm bile biraz ama En önemlisi sağlık çabuk atlattım o şokuşimdi kızım olsun istiyorum yine ama bu sefer ilki gibi şok olmam erkekse de iki oğlum olur yaş farkı baya çok ama iyi abi kardeş Olurlar fena mı
İlke hamileliğimde kızım olsun çok istiyordum hatta doktor erkek dediğinde üzülmüştüm bile biraz ama En önemlisi sağlık çabuk atlattım o şokuşimdi kızım olsun istiyorum yine ama bu sefer ilki gibi şok olmam erkekse de iki oğlum olur yaş farkı baya çok ama iyi abi kardeş Olurlar fena mı
Benim kizim bir buçuk yildir şunu diyor herkesin kardeşi var benim neden yok? Onunla oyun oynamak istiyorum diyordu. Ben de hep bebek olsa bile ilk başta o hep uyur çok küçük olur oynayamazsiniz vs dedim. Olsun o zaman önce mamasını veririm.aglayinca ninni söylerim.diyio beni iknaya çalışıyordu. Etrafında kardesli çocuklar gördükçe beni sıkıştırdı. Üstelik Ocak ayından beri herkese ama önüne gelen herkese annemin karnında bebek var kardeşim olcak benim diye uyduruyorduTest sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum
Ben henüz söylemedim canım zaten bi süre önermiyorlar çünkü sürekli nerde ne zaman doğacak diye soracaklar 4 yaşında kızım hiç konusu bile geçmiyordu sorduğumuzda istiyodu ama odamı vermem babamı vermem diyoduTest sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum
Canım tebriklerKızlar merhaba, ben de hamileliğimi dün öğrendim. Şimdi tabii hcg değerim artıyor mu diye bakılacak. 4 haftalık tam ve hcg değerim 260larda. Umarım sağlıklıdır. Sizlere de sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Ben dünden beri ne hissedeceğimi bilemiyorum. Durduk yere ağlıyorum ama aslında çok mutluyum. Tüm duyguları karışık yaşıyorum. Bizimki de planlı bir gebeliktiyerleşme kanamalarım devam ediyor. Sizin ne kadar sürmüştü? Çok değişik hisler, kimseye söylemedim henüz, burada sizlerle paylaşmak istedim