2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selam guzel anneler.benim bat 17 nisandi.gebelik dusunmuyordum.ama hala olmadim ve belirtiler mevcut .bugun test alamadim.yasak kalksin.yrn test almaya gidecegim.beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.burada dertlesmek hepimize iyi gelecek.insallah hep guzel haberlerler geliriz buraya

Bende uzun zamandır deniyorum ama olmuyor bir oglum var 2015 Kasım dogumlu ikinciyi deniyoruz olmuyor Bi süredir bu ay olsa mı olmasa mı bilemedim bu salgınlarda
Allah hayirli vakitte ve istiyorsan tez vakitte versin.olup olmamasi gercekten Allah in takdiri.ben de simdi dusunmuyordum ama sanirim hamileyim nasip iste.saglikla sihhatle gelir insallah yavrular.Rabbim vermis basimizin ustu.

yaa yerim ben onun tatliligini

Kizlar bisey sorcam ya henuz gobegimizin buyumesi icin cok erken biliyorum ama 2 gundur benim karnim acayip sisti ama gaz falan da yok yemek de cok yiyemiyorum zaten malum sebepten niye boyle sisti acaba. Sizin de siskinlik oluyor mu?

Kizlar bisey sorcam ya henuz gobegimizin buyumesi icin cok erken biliyorum ama 2 gundur benim karnim acayip sisti ama gaz falan da yok yemek de cok yiyemiyorum zaten malum sebepten niye boyle sisti acaba. Sizin de siskinlik oluyor mu?
Benim akşam dan beri çok garip oldu karnım sanki içeriden genişliyor gibi gaz desem değil nefesim darlanıyo

Benim akşam dan beri çok garip oldu karnım sanki içeriden genişliyor gibi gaz desem değil nefesim darlanıyo
benim icerden falan degil gozle gorulur davul gibi sisti Diyorum demekki bikac ay sonra buyuyunce boyle olacak

Muhtemel doğum tarihimiz aynı canım ilk gebelik mi ?
Yok canım 8 yaşında oğlum var inşallah bu ikinci olacak
Kızlar küçük anne moduna giriyor çok tatlı oluyor da erkekler direk rakip olarak görüyor galiba bizimki 8 buçuk yaş büyük olacak bakalım
Ben de biraz daha geçsin öyle söylerim diye düşünüyorum
Bizimkine küçüklüğünden beri kardeş ister misin diye sorduklarında hep hayır dedi bakalım şimdi ne diyecek
Kızlar kadir gecemiz mübarek olsun cümleten..birbirimize dua edelim inşallah güzel bir hamilelik geçirip hayırlı evlatlara sahip olabilmemiz için
Amin canım inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız evletlerımızı
Karın genişliyor benim bu aralar daha iyi bir ara resmen 5 aylık gibi karnım çıkmıştı

Kızlar canım sıkkın bişey soracak size ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 2 günden beri iğneyi batırdım ilacı verdim çekince 2-3 damla kan geldi bundan bişey okur mu çok huzursuz oldum
Olmaz canım bende bi d
Ya kuzum çok saol deli gibi geziyorum evde sinirlerim bozuldu demek seninde oldu peki ben nerden bilicem altında damar mı var ne var
Bana da bugun oksapar iğne verdi doktor aynı zamanda coraspini de bırakma dedı ,yan etkisi varmıdır bu ilacın sizde oldumu? Ve ıkı ılacı birlikte alan varmı ?
yan etkisi yok. Genelde birlikte kullanılıyo

tugcekb Benim de bu akşam eşim göbeğime baktı baktı diyor ki karnın hamilelikten mi böyle oldu senin ?

Yok bebek daha fasulye kadar dedim

Gaz da yok gibi geliyor ama niye şiştik bu kadar anlamadım

Ağrı’da öğretmenlik yaptım, öğrencim 21 kardeşti. Tek kadından 21 çocuk. İkizler de vardı. Düşüncesi bile korkunç geliyor ne kadar çocuk istesek de

Yasina gore soyleyebilirsin.kucukse 5 yas altiysa biraz daha gec soylemek daha iyi diyorlar .kiskanclik olmasin diye .benim de iki kizim var .bu ucuncu olacak nasipse.☺

Sevsev seni bir yerden hatırlıyorum ya 2018 de bebek denemesi yapıyor muydun yada hamile kaldın mı o zaman? Ben çok takip ediyordum o zamanlar bebek bölümlerini
Evet canim olabilir hamile kalmadan once buraya bende cok takiliyodum hamile kaldiktan dengem alt ust oldu tele bakamaz oldum sifremi falan unuttum bir daha giremedim

Aynı durumdayım ama bende acayip gaz var yaa sizlerde yokmu ilk gebeliğmdede öyleydim ben

Merhaba tekrardan .az once test yaptim tek cizgi.simdiye kadar huc adetim gecikmemusti.hamile degilmiyim yani.ben de okadar alistirmistim.esim surpriz yapmis.gitmis almis iki tane test.ama silik bile cikmadi.
Adet gecikmenin kaçıncı günündesin canım bende 2 gün önce yaptım silik bile çıkmadı adet olmam gereken günde yaptım silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…