- 9 Aralık 2019
- 260
- 468
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.181
Ay sevindim canım inşallah benim de normaldir yarın görüneceğim doktoraBenim kasıklarım ve gogus altımda kaburgalarım batıyor bunun normal oldugunu soyledı doktorum rahim buyudugu için daha bugun gorundum .Ama mutlaka doktoruna git canım
Benimki acayip nazlı pimpirikli ufacık ağrıda Dr a koşardı allahım biliyo işte en doğrusunuKeşke bi güncük hamile olsalar bakalım nasıl bakacaklar olaya
Canım dinlen sürekli ayakta fazla kalma Dr seni yönlendirir zaten kanama olmadığı süreceAy sevindim canım inşallah benim de normaldir yarın görüneceğim doktora
Normal agrılar bunlar canım içini serin tut ,sankı gunlerdır spor yapıyomusum,mekık cekmısım gbı agrıyor karnım :)Herkeste farklı tepkıler verebiliyor hamilelik ,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.Ay sevindim canım inşallah benim de normaldir yarın görüneceğim doktora
Bende seninle aynı durumdayım canım gece uykum bile bi hoş oldu sabahki bulantıyı düşünmekten.bende yarın doktora gidicem 6+3 olucak yarın.keseyi bile görmedim henüz.inşallah güzel haberlerle gelirizBugün 2 ye kadar şiddetli bulantım oldu. 2 den sonrada bel ağrısı oluyor. Akşam karın şişmesi erkenden uyku tekrar sabah oluyor. İlk hamileliğimde sabah gözümü açınca ağlardım bulantı başlayacak diye iki gündür sabahları işkenceye dönüyor. Yarın kalp atışı için gideceğiz allahım inşallah herşey yolundadır
Mesela ne yapmanı engelliyor canım bu ağrılarUzanınca çok olmuyor ama ayağa kalkınca artıyor ağrılarım. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bizimki kontrole gidince bile somurtuyo sürekli niye doktora geliyoruz diyo e geliyoruz bebeğe bakıyoruz işte keyfimizden mi geliyoruzBenimki acayip nazlı pimpirikli ufacık ağrıda Dr a koşardı allahım biliyo işte en doğrusunu
Erkekler cidden çocuk gibilerBizimki kontrole gidince bile somurtuyo sürekli niye doktora geliyoruz diyo e geliyoruz bebeğe bakıyoruz işte keyfimizden mi geliyoruz
Herkesin ağrı acı eşiği farklı canım.gruptaki çoğu kişide oldu ağrı.sıkıntı yoktur inşallah.Ay sevindim canım inşallah benim de normaldir yarın görüneceğim doktora
Seninle yakın gibi günümüz canım bende de belirtiler aynı hayırlısı inşallahBenim kasık ağrılarım yok oldu gibi arada bi yokluyo,Göğüslerimde geçen hafta sertleşmişti çok az sızlanma oluyodu onlarda yok.Hayırlısı inşallah kötü şeyler yoktur içerde
Yarın güzel haberle geliriz inşallah.. Bazı kadınlar rahimdeki her kasılmayı hissedebilir diye okumuştum... Sende fazla hissediyor olabilir sinHerkesin ağrı acı eşiği farklı canım.gruptaki çoğu kişide oldu ağrı.sıkıntı yoktur inşallah.
Rabbim yardımcın olsun canım bulantı çok zor bilirim.Ne güzel yarın kalp atılarınıda duyucaksın hayırlısıyla canımBugün 2 ye kadar şiddetli bulantım oldu. 2 den sonrada bel ağrısı oluyor. Akşam karın şişmesi erkenden uyku tekrar sabah oluyor. İlk hamileliğimde sabah gözümü açınca ağlardım bulantı başlayacak diye iki gündür sabahları işkenceye dönüyor. Yarın kalp atışı için gideceğiz allahım inşallah herşey yolundadır
Yaaaa hala inanamıyorum biliyor musunyaa çok sevindim cnm bak haber et sen bizden öndesin diyordun aynı ayda doğururuz inşallah ne zaman sat?
İnsan kanama olsun diler miKızlar yerleşmede herkesin kanaması olmuyo di mi kime sorsam kanaması olmuş bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Valla kafayı yedik ağrı olmaz sorun olur sorun bulantı olmaz sorun olur sorun. Ben de kanamaya taktım işte
Bende asla dilemiyorum hatta hala tuvalete korkarak giriyorum hatta gece kabuslarıma giriyo kanamam olduğu. Ama sanki herkesin olmuş da benim olmamış gibi hamilelik garip bi psikolojiİnsan kanama olsun diler mihamilelikte görmek isteyeceğim son şey kanama valla