2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Daha ultrasonla hiç bakılmadı canım. Zaten çok yeniyim dün öğrendim, akşamına bu oldu. Yarında kan vereceğim. Randevum bayram sonrasında inşallah o zamana kadar bir şey olmaz da görürüz 27 mayısda
canım önce beta değerine bakacak iki kat artış,var mi diyecek takip edecek ben iki gün de bir kan veriyordum betam 5000 de kese göründü kesenin görünmesi kişiden kişiye ve cihazdan cihaza farkediyor ben de ilk andan beri kanama yasiyorum hep tetikteyim dua ediyorum sürekli inşallah güzel sonuçlar çıkacak 🧚‍♀️

evet şimdilik haftada bir oldum ilaç hergün içiyorum canım
Gecen biraz kanamam oldu acilde igne yaptılar 8+1 gunluk hamileyim fitil daha etkili dedi doktr sabh tutamdm kendimi lavaboya gittm 20 dk sonra bisey gelmedi ama tekrar almaama gerek varmi diye sorcaktm bi arkadaş almana gerek yok dedi almadm bana bi seferlik igne verdiler gecen sordugum da 10 haftadan asagidakilere vermiyoz dedi sacma degilmi ya neyse persmbe kendi doktoruma soraym bi

Kızlar merhaba biliyorsunuz dün kanamam olmuştu bugün kadin doguma gittim özele ve ilk kez ultrasona girdim kanaman yok kese de bozulma vs yok 10 gün istirahat veriyorum birde progestan akşamları tok karnına 10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi .agrilarim var dedim bol bol yatacaksin gecer dedi .
Çok şükür kötü bir şey söylemedi .Destekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim 😊 mercimek ekte 🤗 programa gore 5+4 ama aslinda 5+1misim:)

Eklentiler

• IMG-20200519-WA0016.jpeg
    IMG-20200519-WA0016.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba biliyorsunuz dün kanamam olmuştu bugün kadin doguma gittim özele ve ilk kez ultrasona girdim kanaman yok kese de bozulma vs yok 10 gün istirahat veriyorum birde progestan akşamları tok karnına 10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi .agrilarim var dedim bol bol yatacaksin gecer dedi .
Çok şükür kötü bir şey söylemedi .Destekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim 😊 mercimek ekte 🤗 programa gore 5+4 ama aslinda 5+1misim:)
Hayırlı sağlıklı gelsin bebeğin canım bende senin gibi ilk kontrole gittim doktora kesen çok sağlam demesine rağmen okadar olumsuz şeyler söylediki 4 gündür kendimi hamile hissetmiyorum , doktor çok önemli

canım önce beta değerine bakacak iki kat artış,var mi diyecek takip edecek ben iki gün de bir kan veriyordum betam 5000 de kese göründü kesenin görünmesi kişiden kişiye ve cihazdan cihaza farkediyor ben de ilk andan beri kanama yasiyorum hep tetikteyim dua ediyorum sürekli inşallah güzel sonuçlar çıkacak 🧚‍♀️
Hesaplarıma göre her şey yolunda giderse muayene gününe 5600 civarında olur, benim minik tırtıl görünür 🐛 inşallah birlikte tamamlarız bu süreci 🙏🏻🙏🏻

Bayılıyorum bu fotoğraflara 🥰 çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 🙏🏻

Hayırlı sağlıklı gelsin bebeğin canım bende senin gibi ilk kontrole gittim doktora kesen çok sağlam demesine rağmen okadar olumsuz şeyler söylediki 4 gündür kendimi hamile hissetmiyorum , doktor çok önemli
Amin teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah 🙏 kesinlikle doktor cok önemli ben hatta kan ya da idrar vereyim mi dedim her şey normal gerek yok dedi .
Bayılıyorum bu fotoğraflara 🥰 çok sevindim her şeyin yolunda olmasına 🙏🏻
Tesekkur ederim canim rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasıp etsin korktugumuza ugratmasin🙏

Amin teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah 🙏 kesinlikle doktor cok önemli ben hatta kan ya da idrar vereyim mi dedim her şey normal gerek yok dedi .

Tesekkur ederim canim rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza almayı nasıp etsin korktugumuza ugratmasin🙏
Amin canım inşallah 🙏🏻

Ne tatlı bi kese o ole😍 benimde 12 nisan sat seninle çok yakınız❤️

Bana da bugun oksapar iğne verdi doktor aynı zamanda coraspini de bırakma dedı ,yan etkisi varmıdır bu ilacın sizde oldumu? Ve ıkı ılacı birlikte alan varmı ?
ben hem iğne hem coraspin hem progestan hem folikast 4 tane😃 coraspine hamile kalmadan 3 ay önce başladım hiç bi yan etkisi yok ama progestan beni mahvetti

X