çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bir savaşçı mı geliyor acabaa:))
olumlu düşünmeyi bırakma. Allahın izni ile birşey olmaz.
gizemystic güzel bir örnek şuanda. ikiniz de sağlıkla büyütüceksini göbüşleri:)
Evet, ve ben de bu mentatileye sahibim şuanda. ilk gebeliğimde nerdeyse her ay gittim, ekstra herşeyi yaptırdım şeker yüklemesi hariç, ve herşeye rağmen tüm olumlu ilerlemeye rağmen, daha fazla para kazanmak amacıyla bana bebeğinizin engelli olma ihtimali yüksek bla bla bla bir sürü şey söylediler 25-26. haftadaydım sanırım. bebek kocaman artık yani. Tabi o an hem tecrübesizlik hem de çalışma sürecinde tam araştırma yapamamıştım hamilelikle alakalı, doktorlara güvendim.... 4 haftalıkken kontrole gittiğimde de dış gebelik demişti doktor. iki güne alırız vs... Allahım ya geç döllenme diye bişey varmış ve bana bunun varlığından bile bahsetmedi.
çok şükür 40+4'de tombik ve uzun boylu bi bebeğim oldu. Tüm olumsuz yorumlara rağmen:)
Doktor hatta bana 5 kg aldım diye kızmıştı. 6 aylıktım ve totalde 5 kg aldım diye sen simdiden böyle kg alıyorsan doğuma kaç kiloyla giriceksin dikkat et abur cubur yeme dedi. (Sağlıklı beslenme konusunda haklı elbette ama sonucta abartılı bir kilo almamıştım, +11 kg ile doğum yaptım, bir sene içinde de -14 olarak verdim.. )
Türkiye'de çoğu doktor gerçekten çok olumsuz yaklaşıyor.
İlk ya da 2.,3. gebelik farketmez anne içgüdülerine de güvenmeli biraz.
benim de üç gündür uyutmayacak kadar vardı. bugün yok. iştahım da tamamen kesildi. Sanırım tutundu demek oluyor:)
8. haftayı doldurunca gideceğim doktora
o zamana dek bakalım sıkıntı olmaz inşallah.