- 18 Mayıs 2020
- 566
- 848
- 39
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.101
Hatta burada bir pedi doldurmayan 3 günden az süren leke kanama normal olabilir daha fazlasında doktora başvur dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok iyi. Umarım sağlıkla ilerler. Darısı başıma.Ben olmam gereken günde test yaptım çok silik çıktı ertesi gün kan verdim 57 çıktı . Üstelik benimki çok geç döllenme
bende şuan şaşırdm kol bacak göbek diye biliyorm ben de. ama ben kol ve bacak çok acır diye cesaret edemedm sadece göbekten oluyorm oda morardı azcık
İnşallah canımAy çok iyi. Umarım sağlıkla ilerler. Darısı başıma.
hayirlisi olsunKizlar ben bugün adet olmaya başladım Bu ay Kısmet değilmiş hayırlısı
Allah hepinize bebisleri sağ salim kucağınıza almayı nasip.etsin
Çok sağol canım.Deniycem nane yağını Allah razı olsunCanım benim geçmiş olsun. Ben de migren hastasıyım. Nane yağı duymuşsundur. Ben hiç yanımdan ayırmam. Odada oturduğum koltukta hep açıktır. Ağrım olsun olması koklarım onu. Ağrı olunca ağrıyan bölgeye masaj yapıyorum onunla. Sonra da kafamı polarla sarıp karanlık odada yatıyorum. Benimki de ileri derecede ama o aura evresinde yakalarsan tam artmadan geçebiliyor.
Dün bi kere geldi canım daha sonra gelmedi. Ama kasık ağrım devam ediyorgecen gun benimde oldu canim alttan baktilar aktif kanama yokmus. Seninde aktif kanama yoksa onemli degildir. Tekrar geldi mi leke benim 1 gun bikac sefer geldi sonra tekrar gelmedi
Sizde de ağrı var mıydı peki? Benim regl ağrısı gibi ağrım vardı dün. Bugünde var ama düne göre daha azİçini ferah tut ben de dahil çok arkadaşım ilk haftalarda hafif leke yada kanama yaşadı inşallah seninki de normaldir
Lekelenme bi kere oldu sonra olmadı ama ağrı devam ediyor. Seninde ağrıyla mı gelmişti? Veya ilk öğrendiğin zamanlar kasık ağrın olmuş muydu?Her kahverengi lekelenmenin sonu olumsuz olacak diye bişey yok canım sen duanı et fazla stres yapmamaya çalış ve dinlen bolca.
Benim de oldu ertesi gün geçti çok şükür.
Bunları okudukça rahatlıyorum. Ya hislerim her şeyin yolunda olduğunu söylüyor Yine de insan endişeleniyor bide doktor direk Düşük olabilir diyince endişe korkuya döndüHatta burada bir pedi doldurmayan 3 günden az süren leke kanama normal olabilir daha fazlasında doktora başvur dediler
Lekelenme bi kere oldu sonra olmadı ama ağrı devam ediyor. Seninde ağrıyla mı gelmişti? Veya ilk öğrendiğin zamanlar kasık ağrın olmuş muydu?
Arkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış iki günde bir ne gerek var demişler çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruzHatta burada bir pedi doldurmayan 3 günden az süren leke kanama normal olabilir daha fazlasında doktora başvur dediler
kasik agrisi oluyor normal siddetli degilseDün bi kere geldi canım daha sonra gelmedi. Ama kasık ağrım devam ediyor
Ah bu erkekler hepsimi aynı olurben de nefffret ediyorum her sabah kusuyorum kusmaktan nefret ediyorum diyince eşim de hepimiz bayılıyoruz zaten diyo iyi de ben kusunca ağlıyorum kustum diye
Yarın sonuç için aradığında sorayım o hapı alayım mi diye kimse bilmediği için kimseye soramıyorum. Aynı şeyleri yaşayanlardan duyunca Farklı oluyor. nasıl içim rahatladı çok teşekkürlerOldu tabiki canım regl ağrısı gibi ağrım vardı. Batmalar oluyordu hala arada oluyor. Ben ağrıları söyledikten sonra progestan hap verdi işte onu kullanıyorum.
İki büklüm yapacak kadar ne bileyim yatıracak kadar falan değil ha şöyle de bir şey var hamile değil de normal regl olsaydım bugünkü ağrıyı hiç takmazdım meselakasik agrisi oluyor normal siddetli degilse
Hiç stres yapma rahat ol benim resmen ped doldurdu yine bisey olmadi yine kontrole git ama ferah tut progesteron başlatabilir ilacın biraz yan etkisi okuyor vücudum uyuşuyor sürekli uyuyorum onun haricinde bebek sağlıklı olsun bu günler de geçerMerhaba kızlar, doktora yazdım kahverengi lekelenme oldu diye. Düşük tehlikesi gibi dedi yarın sabahtan kan vermeye gideceğim tekrar..
Bunları okuyunca biz Cidden evhamlıyız ama mesela ben dış gebelik geçirdim ve hayati tehlikesi olan bişey öyle durumlarda nasıl yapıyorlar acabaArkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış iki günde bir ne gerek var demişler çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruz
Bu arada bahsettiğim arkadaşım suyu geldikten 3 gün sonra normal doğurdu, suni sancı bile vermediler. Burda olsa sezeryan olacaktı
Bir şey olmasında o ilaçla geçiyorsa her türlü yan etkiye okeyim bi arkadaş daha söyledi yarın soracağım alayım mı diye.Hiç stres yapma rahat ol benim resmen ped doldurdu yine bisey olmadi yine kontrole git ama ferah tut progesteron başlatabilir ilacın biraz yan etkisi okuyor vücudum uyuşuyor sürekli uyuyorum onun haricinde bebek sağlıklı olsun bu günler de geçer