2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım benim geçmiş olsun. Ben de migren hastasıyım. Nane yağı duymuşsundur. Ben hiç yanımdan ayırmam. Odada oturduğum koltukta hep açıktır. Ağrım olsun olması koklarım onu. Ağrı olunca ağrıyan bölgeye masaj yapıyorum onunla. Sonra da kafamı polarla sarıp karanlık odada yatıyorum. Benimki de ileri derecede ama o aura evresinde yakalarsan tam artmadan geçebiliyor.
Çok sağol canım.Deniycem nane yağını Allah razı olsun

Her kahverengi lekelenmenin sonu olumsuz olacak diye bişey yok canım sen duanı et fazla stres yapmamaya çalış ve dinlen bolca.

Benim de oldu ertesi gün geçti çok şükür.
Lekelenme bi kere oldu sonra olmadı ama ağrı devam ediyor. Seninde ağrıyla mı gelmişti? Veya ilk öğrendiğin zamanlar kasık ağrın olmuş muydu?

Hatta burada bir pedi doldurmayan 3 günden az süren leke kanama normal olabilir daha fazlasında doktora başvur dediler
Bunları okudukça rahatlıyorum. Ya hislerim her şeyin yolunda olduğunu söylüyor Yine de insan endişeleniyor bide doktor direk Düşük olabilir diyince endişe korkuya döndü

Lekelenme bi kere oldu sonra olmadı ama ağrı devam ediyor. Seninde ağrıyla mı gelmişti? Veya ilk öğrendiğin zamanlar kasık ağrın olmuş muydu?

Oldu tabiki canım regl ağrısı gibi ağrım vardı. Batmalar oluyordu hala arada oluyor. Ben ağrıları söyledikten sonra progestan hap verdi işte onu kullanıyorum.

Hatta burada bir pedi doldurmayan 3 günden az süren leke kanama normal olabilir daha fazlasında doktora başvur dediler
Arkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış 😄 iki günde bir ne gerek var demişler 😄 çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruz 😅
Bu arada bahsettiğim arkadaşım suyu geldikten 3 gün sonra normal doğurdu, suni sancı bile vermediler. Burda olsa sezeryan olacaktı 🤔

Oldu tabiki canım regl ağrısı gibi ağrım vardı. Batmalar oluyordu hala arada oluyor. Ben ağrıları söyledikten sonra progestan hap verdi işte onu kullanıyorum.
Yarın sonuç için aradığında sorayım o hapı alayım mi diye 🤔 kimse bilmediği için kimseye soramıyorum. Aynı şeyleri yaşayanlardan duyunca Farklı oluyor. nasıl içim rahatladı çok teşekkürler

Merhaba kızlar, doktora yazdım kahverengi lekelenme oldu diye. Düşük tehlikesi gibi dedi 😔 yarın sabahtan kan vermeye gideceğim tekrar..
Hiç stres yapma rahat ol benim resmen ped doldurdu yine bisey olmadi yine kontrole git ama ferah tut progesteron başlatabilir ilacın biraz yan etkisi okuyor vücudum uyuşuyor sürekli uyuyorum onun haricinde bebek sağlıklı olsun bu günler de geçer 😇🧚‍♀️

Arkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış 😄 iki günde bir ne gerek var demişler 😄 çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruz 😅
Bu arada bahsettiğim arkadaşım suyu geldikten 3 gün sonra normal doğurdu, suni sancı bile vermediler. Burda olsa sezeryan olacaktı 🤔
Bunları okuyunca biz Cidden evhamlıyız😂 ama mesela ben dış gebelik geçirdim ve hayati tehlikesi olan bişey öyle durumlarda nasıl yapıyorlar acaba

Hiç stres yapma rahat ol benim resmen ped doldurdu yine bisey olmadi yine kontrole git ama ferah tut progesteron başlatabilir ilacın biraz yan etkisi okuyor vücudum uyuşuyor sürekli uyuyorum onun haricinde bebek sağlıklı olsun bu günler de geçer 😇🧚‍♀️
Bir şey olmasında o ilaçla geçiyorsa her türlü yan etkiye okeyim 😇 bi arkadaş daha söyledi yarın soracağım alayım mı diye.

X