- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.161
eşim bakamıyor kuzum odaya bile girmiyor düşün yani ben de kendim yapıyorum dün de kanattım o yüzden şimdi korkuyorum ya hiç sevmiyorum iğneyiben eşime yaptırıyorm kan sulandırıcıysa kendime yapamam sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim bakamıyor kuzum odaya bile girmiyor düşün yani ben de kendim yapıyorum dün de kanattım o yüzden şimdi korkuyorum ya hiç sevmiyorum iğneyiben eşime yaptırıyorm kan sulandırıcıysa kendime yapamam sanırım
Aynen ben de coraspın,folıkasıt,elevite 5 ay once basladım,şimdi progestana basladım sersem gbı gezıyırum bugun de iğneye başlıyorım Allahım yardımcımız olsun .ben hem iğne hem coraspin hem progestan hem folikast 4 tane coraspine hamile kalmadan 3 ay önce başladım hiç bi yan etkisi yok ama progestan beni mahvetti
İLk hamileliğimde Türkiyedeydim herşeye sürekli doktora gittim o stresleri çok iyi biliyorum şimdi ise çok rahat sadece ultrason yapsalardı mutlu olurdum ama önemli değil önceki gebeliğimde hissedene kadar 2 güne bir belki bebeği görmeye gidiyordumArkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış iki günde bir ne gerek var demişler çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruz
Bu arada bahsettiğim arkadaşım suyu geldikten 3 gün sonra normal doğurdu, suni sancı bile vermediler. Burda olsa sezeryan olacaktı
Arada bir sancı şeklindeydi benimki normal benceKızlar bu kasık ağrısının her zaman olmaması da normal değil mi?
agrilar siddetli olursa iyi degil diye biliyorum canim ama insallah onemli degildirKızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.
Benimkide bulanıyo deyince normaaaaall diyo.. Ne kadar kolay geliyor erkeklereAyyy evet midem bulanıyo demeye korkuyorum kus o zaman diyo
Geçmiş olsun umarım sorun yoktur ultrasonda keseyi filan görmüş müydünüzKızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.
Çok şiddetli değilse korkma canım moralinide bozma inşallah ağrılarında hafifler canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım aminnKızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminnKızlar merhaba biliyorsunuz dün kanamam olmuştu bugün kadin doguma gittim özele ve ilk kez ultrasona girdim kanaman yok kese de bozulma vs yok 10 gün istirahat veriyorum birde progestan akşamları tok karnına 10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi .agrilarim var dedim bol bol yatacaksin gecer dedi .
Çok şükür kötü bir şey söylemedi .Destekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim mercimek ekte programa gore 5+4 ama aslinda 5+1misim:)
Benim kasıklarım ve gogus altımda kaburgalarım batıyor bunun normal oldugunu soyledı doktorum rahim buyudugu için daha bugun gorundum .Ama mutlaka doktoruna git canımKızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.
Aa benimde 27 mayısa verdi doktor randevumu canım.O zaman hem kese hem kalp atışını duyarız demişti.İnşallah güzel haberlerle geliriz canımDaha ultrasonla hiç bakılmadı canım. Zaten çok yeniyim dün öğrendim, akşamına bu oldu. Yarında kan vereceğim. Randevum bayram sonrasında inşallah o zamana kadar bir şey olmaz da görürüz 27 mayısda
İnşallah canımagrilar siddetli olursa iyi degil diye biliyorum canim ama insallah onemli degildir
Keşke bi güncük hamile olsalar bakalım nasıl bakacaklar olayaBenimkide bulanıyo deyince normaaaaall diyo.. Ne kadar kolay geliyor erkeklere
Yok canım daha görmedim yarın bakıcaz ultrasonaGeçmiş olsun umarım sorun yoktur ultrasonda keseyi filan görmüş müydünüz
Normal canım akıntı da kişiden kişiye değişiyor bazılarında çok fazla oluyomuşKızlar bu sarı akıntı normal demi. Genelde bu saatlerde oluyor sabah bişey yok. Google amcaya sordum gebelikte enfeksiyon belirtisi olabilir dedi
Uzanınca çok olmuyor ama ayağa kalkınca artıyor ağrılarım. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun inşallahÇok şiddetli değilse korkma canım moralinide bozma inşallah ağrılarında hafifler canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım aminn