2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben hem iğne hem coraspin hem progestan hem folikast 4 tane😃 coraspine hamile kalmadan 3 ay önce başladım hiç bi yan etkisi yok ama progestan beni mahvetti
Aynen ben de coraspın,folıkasıt,elevite 5 ay once basladım,şimdi progestana basladım sersem gbı gezıyırum bugun de iğneye başlıyorım Allahım yardımcımız olsun .

Arkadaşım Amerika’da. İlk ultrasona 9.haftada girmişti iki sene önce doğurdu. Kanda beta hcg bakılmamış, hatta isteyince doktorlar şaşırmış 😄 iki günde bir ne gerek var demişler 😄 çoğu avrupa ülkesinde de ilk ultrason hep 8-9-10 haftalarda oluyor Ve tüm gebelik boyunca 3 kere ultrasona giriyorlar. Aslında düşününce eskiden anneannelerimiz sürekli ultrasona mı giriyormuş biz abartıyoruz 😅
Bu arada bahsettiğim arkadaşım suyu geldikten 3 gün sonra normal doğurdu, suni sancı bile vermediler. Burda olsa sezeryan olacaktı 🤔
İLk hamileliğimde Türkiyedeydim herşeye sürekli doktora gittim o stresleri çok iyi biliyorum şimdi ise çok rahat sadece ultrason yapsalardı mutlu olurdum ama önemli değil 😅 önceki gebeliğimde hissedene kadar 2 güne bir belki bebeği görmeye gidiyordum 😁

Kızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.

Kızlar günlük aktiviteleri engelleyecek şekilde ağrılarım oluyor bu normal mi. Annem tehlikelidir dedi korkuyorum açıkçası. Yarın doktora gideceğim ama yarına kadar beklemek zor.
agrilar siddetli olursa iyi degil diye biliyorum canim ama insallah onemli degildir

Çok şiddetli değilse korkma canım moralinide bozma inşallah ağrılarında hafifler canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım aminn

Kızlar merhaba biliyorsunuz dün kanamam olmuştu bugün kadin doguma gittim özele ve ilk kez ultrasona girdim kanaman yok kese de bozulma vs yok 10 gün istirahat veriyorum birde progestan akşamları tok karnına 10 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi .agrilarim var dedim bol bol yatacaksin gecer dedi .
Çok şükür kötü bir şey söylemedi .Destekleriniz ve dualariniz icin tesekkur ederim 😊 mercimek ekte 🤗 programa gore 5+4 ama aslinda 5+1misim:)
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah aminn

Benim kasıklarım ve gogus altımda kaburgalarım batıyor bunun normal oldugunu soyledı doktorum rahim buyudugu için daha bugun gorundum .Ama mutlaka doktoruna git canım

Daha ultrasonla hiç bakılmadı canım. Zaten çok yeniyim dün öğrendim, akşamına bu oldu. Yarında kan vereceğim. Randevum bayram sonrasında inşallah o zamana kadar bir şey olmaz da görürüz 27 mayısda
Aa benimde 27 mayısa verdi doktor randevumu canım.O zaman hem kese hem kalp atışını duyarız demişti.İnşallah güzel haberlerle geliriz canım

Bugün 2 ye kadar şiddetli bulantım oldu. 2 den sonrada bel ağrısı oluyor. Akşam karın şişmesi erkenden uyku tekrar sabah oluyor. İlk hamileliğimde sabah gözümü açınca ağlardım bulantı başlayacak diye iki gündür sabahları işkenceye dönüyor. Yarın kalp atışı için gideceğiz allahım inşallah herşey yolundadır :dua:

Benim kasık ağrılarım yok oldu gibi arada bi yokluyo,Göğüslerimde geçen hafta sertleşmişti çok az sızlanma oluyodu onlarda yok.Hayırlısı inşallah kötü şeyler yoktur içerde😀

Kızlar bu sarı akıntı normal demi. Genelde bu saatlerde oluyor sabah bişey yok. Google amcaya sordum gebelikte enfeksiyon belirtisi olabilir dedi :KK51:

X