- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.081
Beeeenn 200 mg sabah akşam gece fitil olarakKızlar aranızda progestan kulanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beeeenn 200 mg sabah akşam gece fitil olarakKızlar aranızda progestan kulanan var mı ?
Benim de oyle iciyodum fitile yeni basladm gunde 3 defa sabah icin ictim ama 20 dk anca durabildim baya bi sıkıştım cunku hemen lavaboya gittm acaba dusmusmudur tekrar mi alsam kafam karıştıBeeeenn 200 mg sabah akşam gece fitil olarak
Yok tekrar alma fitili gece alıyorum ben 1-2 saat uzansan belinin altına yastık koysan yeter bence yine de doktoruna sor gece al derse gece alırsınBenim de oyle iciyodum fitile yeni basladm gunde 3 defa sabah icin ictim ama 20 dk anca durabildim baya bi sıkıştım cunku hemen lavaboya gittm acaba dusmusmudur tekrar mi alsam kafam karıştı
Persembe gitcem soraym ozaman teşekkür edermYok tekrar alma fitili gece alıyorum ben 1-2 saat uzansan belinin altına yastık koysan yeter bence yine de doktoruna sor gece al derse gece alırsın
Peki nasıl anlıyorsunuz canım hamileliğiniziBen yurt dışındayım ve burada kanda gebelik bakmak çok olağan dışı doktor özel isterse filan bakıyorlar
Doğru diyorsun. Cnm gerçekten zor bir süreç Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahSıcak havalar değil sadece hamileliğin kendisi başlı başına yorgunluk sebebi
Canim özelde 850 istediler Bı vakıf üniversitesinde fark ucretı cıktı 110 oyle yaptırdımKuzular bişey sormak istiyorum onceki sayfalarda sordum gören olmadı sanırım.kalp atışı olunca genel tahlil istedi doktorum.bazıları hastahanede bazıları sağlık ocağında yapılıyormuş bunların fiyatları ne kadar tutuyorsizler yaptırdınız mı
Çay kahve çikolata tüketmem canım.Karanlık oda artık etki etmiyo canım ancak gidip hastanede serum takıyolar orda uyutuyolar biraz beni öyle geçiyo.İnşallah bian önce geçsin artık
Rica ederimPersembe gitcem soraym ozaman teşekkür ederm
Ben bir kimyasal ve bir dış gebelikten sonra üçüncü kez gebelik süreci yaşıyorum iki olumsuz gebelik oldu malesefGeçmiş olsun ilk hamilelik mi
ben kullanıyorum canım ignesini hastanede yaptılar hap olarak devam ediyorum 200 mg sabah ve akşam iciyorumKızlar aranızda progestan kulanan var mı ?
Herkes farklı fiyatlar istiyor gerçekten ben de merak ettim bi fikrimiz olsun diye sordukCanim özelde 850 istediler Bı vakıf üniversitesinde fark ucretı cıktı 110 oyle yaptırdım
Dr ıstedıgı tahliller gore degısıyor benden tam ıdrar tam kan ve 25 tane vitamin testi ıstemısHerkes farklı fiyatlar istiyor gerçekten ben de merak ettim bi fikrimiz olsun diye sorduk
Ben kan verdim dün canım. Değer 2000 cıktı. Burda da kızlar bu değerde keseyi görürsün muhtemelen dediler o yüzden randevu aldım bende. Sen de bence ilk iş kan baktır. O en garantisiSeninle günlerimiz aynı canım ben de gitmedim daha doktora evde iki test yaptım emin olmak için. Kan testi mi yaptırsam yoksa direk doktora muayene mi olsam bilemedim. Aslında muayene için bayram sonunu bekleyebilsek keseyi görürdük kesin
İdrarla beta hcg ne kadar yüksek önemli değil sonrasında ultrason bakılıyor ama benim bir şikayetim olmadığı için virüs nedeniyle şimdi bakmadılar 1 haziran sonrasına randevu verdilerPeki nasıl anlıyorsunuz canım hamileliğinizi
gecen gun benimde oldu canim alttan baktilar aktif kanama yokmus. Seninde aktif kanama yoksa onemli degildir. Tekrar geldi mi leke benim 1 gun bikac sefer geldi sonra tekrar gelmediMerhaba kızlar, doktora yazdım kahverengi lekelenme oldu diye. Düşük tehlikesi gibi dedi yarın sabahtan kan vermeye gideceğim tekrar..
İçini ferah tut ben de dahil çok arkadaşım ilk haftalarda hafif leke yada kanama yaşadı inşallah seninki de normaldirMerhaba kızlar, doktora yazdım kahverengi lekelenme oldu diye. Düşük tehlikesi gibi dedi yarın sabahtan kan vermeye gideceğim tekrar..
Merhaba kızlar, doktora yazdım kahverengi lekelenme oldu diye. Düşük tehlikesi gibi dedi yarın sabahtan kan vermeye gideceğim tekrar..
Ben olmam gereken günde test yaptım çok silik çıktı ertesi gün kan verdim 57 çıktı . Üstelik benimki çok geç döllenmeMerhaba. Siz hamileliği ne zaman öğrendiniz ve ne zaman doktora gittiniz acaba. Benimde bugün gecikmemin 4 günü de. Merak ettim.