2021 Nisan Anneleri

Yarın kan sonucuna gore o daha netlesir canım 😍 ilk bebeğin mi olacak
Evet ilk bebeğim 1 senedir istiyorum en son rahmimde iltihap olduğunu öğrendim sonra süt hormonumun yükseldiğini ilaç süt hormonum düşsün diye ilaç kullanırken hamile olduğumu öğrendim 🤩

Hepinize dua edicem inşallah buraya gelen kimse bebiş siz dönmez 🤗
Inşallah canım Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş😍🤗 biz de 1 bucuk senedir istiyoruz bir ara benimde prolaktinm yukselmisti ilacla düşrduk bakalim bu ay femara kullanıyorum o vesile olur insallah bebeğime 😍🐣💕

Inşallah canım Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olurmuş😍🤗 biz de 1 bucuk senedir istiyoruz bir ara benimde prolaktinm yukselmisti ilacla düşrduk bakalim bu ay femara kullanıyorum o vesile olur insallah bebeğime 😍🐣💕
Benim bir korkum var ama destonex kullandım şimdi süt hormonum düşsün diye yarın yine ilaç günüm ne yapıcam bilmiyorum ve 1 haftadır kasık ağrım var bugün daha kötüydü hala arada sırt ve kasık ağrım var bu ilacı kullanıp düşük yapan veya bebeğinin kalbi duran varmış korkuyorum o yüzden yarın kan vericem 😑😔

IMG-20200709-WA0005.jpeg
IMG-20200709-WA0005.jpeg

Bunlarda biri sabah biri az önce yaptığım testlerim ve ikiside 2 saniyede çıktı hemen sonucu hiç beklemedim

Benim bir korkum var ama destonex kullandım şimdi süt hormonum düşsün diye yarın yine ilaç günüm ne yapıcam bilmiyorum ve 1 haftadır kasık ağrım var bugün daha kötüydü hala arada sırt ve kasık ağrım var bu ilacı kullanıp düşük yapan veya bebeğinin kalbi duran varmış korkuyorum o yüzden yarın kan vericem 😑😔
Hamile oldugunda ilaci kullandrtmiyorlar sen de kani ver ilacı kesmeni söyler doktor merak etme canım zaten degerin düşmüs ki hamile kalabildin icmene gerrk kalmamistr

Hamile oldugunda ilaci kullandrtmiyorlar sen de kani ver ilacı kesmeni söyler doktor merak etme canım zaten degerin düşmüs ki hamile kalabildin icmene gerrk kalmamistr
Aynen canım içmicem zaten bende öyle düşünüyorum inşallah kan sonucum güzel çıkar kötü birşey yaşamam 🤲🤲

3 yada 4 haftalık bence bebeğin 😍 insallah guzel bir kan sonucuyla netlestrmis olursun canım
İnşallah kardeşim inşallah Rabbim sanada güzel haberler aldırsın inşallah kucağına alasın birlikte devam edelim burda🤗🤗

İnşallah kardeşim inşallah Rabbim sanada güzel haberler aldırsın inşallah kucağına alasın birlikte devam edelim burda🤗🤗
Amin inşallah canım 🤲🏻 😍 sakın kötü şeyler getrme aklına guzel bir beta degeri cıkıcak insallah kanda da sağliklada ilerleyecek gebeliğin🤗

İnşallah Ama emin olamadım şuan teste göre daha 1 haftalık hamileyim acaba Nisan mı yoksa mart annesimiyim. Emin değilim
Mart sonu ama bebekler genelde daha erken geliyor.mart ortası gibi olur herhalde.nisan ilk hafta da görünse mart sonu olur büyük ihtimal.amaan ne fark eder 😁sağlıklı gelsinler de...ben iki grupta da takılıyorum😁 Bakalım haftaya da ben evde test yapacağım.15 inde...eğer pozitif çıkarsa da kana girmeyeceğim.8.Haftamda doktor kontrolüne gitmek istiyorum.nasipse kese ,kalp atışı vs aynı anda olursa olur inşallah...kısmet 🥰 zaten öğrenir öğrenmez kan tahlili yaptırınca artışını görmek için gün aşırı gitmek istiyor insan.nasılsa olacak olan oluyor..

X