• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• Ankete Katılan
    4
Kızlar nasıl besleniyorsun nelere dikkat ediyorsunuz bide yatarken yüz üstü yatıyorum zararı varmı

Benmde 6+3 hiç olmadı demekki bünyeden bünyeye değişiyor benim insülin direncim onun ilacını kullanıyordum o başta bulantınyapıyordu zamanla alılıyırsun demekki bünyem alışık
İçim rahatladı biraz herkes midemiz çok bulanıyor gaşn deyince tedirgin olmuştum 🌿

Kızlar nasıl besleniyorsun nelere dikkat ediyorsunuz bide yatarken yüz üstü yatıyorum zararı varmı
Ben normal besleniyorum hamilelikten önceki gibi yumurta peynir tavuk süt yoğurt ceviz vs gibi. Bazı günler ekstra iştahım kesiliyor mide bulantsından sadece çubuk kraker yoğurt yiyerek yaşıyorum. Bazen çocuklara kek pasta vs yapıyorum onlardan da yiyorum ama bir dilim en fazla çünkü canım hiç tatlı istemiyor 🤔sade soda içiyorum araştırdım zararı yokmuş. Şimdiye kadar kilo almadım ama ilerki aylarda kilo almaya başlarım heralde

Back