• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Canım poşet elimde bekliyorum banyoya yetişemiyorum oğlumda da boyleydim hastaneye yatırdılar 4 gün ben gene bi gideyim acile akşam
demek ki senin bünyen hamileliğe böyle tepki veriyor. zor işin valla allah yardımcın olsun. ilkler yine bi nebze kolay oluyor, 2. oldu mu bekleyen bi çocuk oluyor zor

Kızlar ben yeterli beslenmediğimi düşünüyorum. Sabah 06.30’da evden çıkıyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor. Sonrasında ya evden götürdüğüm ekmek arası ya da pastaneden aldığım simitle vs. geçiştiriyorum. Öğlen yemeğinde fabrikada ne çıkarsa onu yiyorum yağlı kötü yemekler de oluyor bazen. Akşam da 6 gibi eve geliyorum artık ne kadar enerjim kalırsa kolayından yapıp yiyorum… Yoğurt sevmiyorum, süt içim almıyor, peynir deseniz ismi bile midemi bulandırıyor. Gerekli vitaminleri almadığımı düşünüyorum bebeğime haksızlık ediyorum ☹ sizin beslenme durumunuz nasıl?

Canlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim hamilelik zor geçiyor yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusmalar beni çok yordu. Bir kap yemek getirenim yok artık oğluma bile yetmemeye başladım. 4 günde 2 buçuk kilo verdim. Meyve dışında hiçbir şey yiyemiyorum. Sıvı kaybım var su da içemiyorum. Eşimin ablası bir sokak önde oturuyor ne arar ne de gelip sorar. Ben artık çok yoruldugumu hissediyorum gücüm azaldı 😢
Canım benim kendini eksik hissetme. Bir çorba bile içsen seni toparlar biraz. Kendini bırakma çocuğun da varmış bak. Ne güzel ki meyve de yiyebiliyorsun. Bizim bu yatak halleri bitmek üzere bir iki haftaya daha iyi zamanlar geliyor. Açık limonlu çay iç belki iyi gelir sana bulantina

Kızlar merhaba.
Öncelikle hepinize hayırlı olsun. Allâh sağlıklı kucağınızda almaya nâsip etsin 🧿size bir sorum olacak adet gecikme yaşıyorum 4 gün test yaptım negatif çıktı. Bugün 5 gün halla hasta olmadım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Siz kaç gün gecikince öğrendiniz bebişleri yardımcı olursanız sevinirim. Çok heycan yaptım
Bir hafta bekle gecikme için. Bir hafta sonunda kan ver negatif çıkarsa eğer bir doktora görün istersen

Kızlar ben yeterli beslenmediğimi düşünüyorum. Sabah 06.30’da evden çıkıyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor. Sonrasında ya evden götürdüğüm ekmek arası ya da pastaneden aldığım simitle vs. geçiştiriyorum. Öğlen yemeğinde fabrikada ne çıkarsa onu yiyorum yağlı kötü yemekler de oluyor bazen. Akşam da 6 gibi eve geliyorum artık ne kadar enerjim kalırsa kolayından yapıp yiyorum… Yoğurt sevmiyorum, süt içim almıyor, peynir deseniz ismi bile midemi bulandırıyor. Gerekli vitaminleri almadığımı düşünüyorum bebeğime haksızlık ediyorum ☹ sizin beslenme durumunuz nasıl?
Meyve tuketebiliyor musun peki ? Küçük bir kaba iki üç ceviz bile koysan iyi ilk üç ay ceviz ve muz çok tavsiye edilir bunları yiyebiliyor musun

Ne kadar geride kalmışım geliyordum buraya yazmayakı neden hiç yazmıyorsunuz diye😄

Kızlar benim kanamam var acilde bekliyorum :(((
Kuzum çok sevindim en sonda okudum doktor olumlu konuşmuş benim kanamam olduğunda proluton vardı evde onu vurdum artık satışta yok diyorlar doğuma kadarda progestan fitil ve clexan benimle olucak..ilk gebeliğimde öyle olmuştu

Benimde bulantılarım azalmıyor bende yetersiz beslendiğimi hiss ediyorum bir tek meyve yiye biliyorum kışta seçimi çok az ilaclı olanları almıyorum ikili tarama testimin cevabını bekliyorum

kızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım
Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek bebek gördüm rüyamda. Bütün belirtiler kız gösteriyor, gönlümden geçende kız. Ama erkek hissediyorum nedense. Bugün doktor kontrolüm var ve fetal dna yaptıracağım. Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum 😂 bakalım hissettiğimmi doğru çıkacak yoksa gönlümden geçen mi ☺️💕

Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde erkek bebek gördüm rüyamda. Bütün belirtiler kız gösteriyor, gönlümden geçende kız. Ama erkek hissediyorum nedense. Bugün doktor kontrolüm var ve fetal dna yaptıracağım. Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum 😂 bakalım hissettiğimmi doğru çıkacak yoksa gönlümden geçen mi ☺️💕
hadi ya, fetal 15 güne mi çıkıyordu 1 hafta mı
ay çok heyecanlı

hadi ya, fetal 15 güne mi çıkıyordu 1 hafta mı
ay çok heyecanlı
Burda birkaç güne çıkıyormuş. Belki cuma günü bile alabilirim sonuçları. Yoğunluğa bağlıymış ama en fazla 1 haftaymış süresi. Aileler ise cinsiyet partisi istiyo, ben eşimle yalnızken özel bir şekilde öğrenmek istiyorum. Biz öğrenelim size ayrı parti yaparız dedim en son😂

kızlar bugün keşfette gördüm. bazen hamileler rüyasında görüyormuş hatta ismini bile görenler oluyormuş
var mı öyle olan ?
ben hamile kalmadan önce kucağıma erkek bebek verdiklerini görmüştüm ama kendi isteğimden dolayı mı gerçek mi bilmiyorum. öğrenicez bakalım
Canim ben yaşadım böyle bisi ilk hamileligimdi rüyamda annemin elinde bebek vardı mavi battaniye ye sarılmış bi şekilde annem bana hadi emzir diyordu bana bende anne bu kim dediğimde zeynepnisa dedi aa ama mavi battaniye ye niye sarılmış ki diyordum ve kalktm kızım olacağını öğrendiğimde de zeynepnisa koycam demiştim ama iki dini isim gibi ağır gelir dediler eşimde masal ismi hayaliymis kizim olursa koyarım diye ben rüyamda ismini duyunca ses çıkarmamış o yüzden kızımın ismi masal zeynep oldu 🙄 oğlumda da rüyamda parti yapıyorduk pastadan it is a boy çıkıyordu gerçekten de boy oldu😂😂😂😂 şimdiki hamileligimde de dogurmusum kiz bebek verdiler kucağıma ama bakalim bu da çıkacak mi😂😂

kızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedim 😁 ben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim😁
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım 🙏
Çok geçmiş olsun kanaman nasıldı acaba
Benim de iki saati geçti adet kanaması gibi kanamam var hemen yatış verdiler. Evde de oğlum var aklım onda. Sorunca da kimse bir şey demiyor

Yaaa çok geçmiş olsun inşallah geçer gider canım
yat dinlen , bence atlatacaksın bu süreci ,düşecek olsa düşerdi allah a emanet

sat: son adet tarihi canım

:( benimde bir günüm bir günüme uymuyor. sabah fena oldum yine.
dayan bak az kaldı 3 ay olunca geçecek . bende kızımla ilgilenemiyorum, vicdan azabı çekiyorum ama annelik böyle bir şey galiba :( geçecek inşallah
Hea anladim canim tesekkurler
Sat:21 aralik

Benimde bulantılarım azalmıyor bende yetersiz beslendiğimi hiss ediyorum bir tek meyve yiye biliyorum kışta seçimi çok az ilaclı olanları almıyorum ikili tarama testimin cevabını bekliyorum
Bende oyleydim canim doktorumla konustum ne yersem cikiyordu bide zaten mide bulantisindan yemek bile yiyemiyorsun o yuzden farkli bi ilac yazdi biraz daha rahatladim sende doktorunla gorus boyle vitaminsiz kalma

Back
X