- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
Inşallah kuzum inşallahNisan annesi yazısını gorunce bi kıpırdadı içim yaa ❤❤❤ inşallahh hep birlikte burada buluşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum inşallahNisan annesi yazısını gorunce bi kıpırdadı içim yaa ❤❤❤ inşallahh hep birlikte burada buluşuruz
Güzel haberler vereceğimiz bir ay olacak inşallah canımYaaa İnş çok amin
bu ay bizim ayımız olsun inşallahInsallah cnm rabbim bizlere de nasip eder
buraya gelicez insallah bu ay inanıyorum kuzum hatta Azze topikle ilgilenir yine var güzel hayallerimiz gerçek olsun insallah
Evet boş bırakmayalım burayı kalıcı oluruz insallah tez vakitteYa inşallah ❤ ben sevdim burayı yerleşiyorumm o zaman ❤
Yaa ama ne güzel olur, hep birlikteEvet boş bırakmayalım burayı kalıcı oluruz insallah tez vakitte
En erken senin bat tarihin canım inşallah ilk gelenimiz sen olacaksınYaa ama ne güzel olur, hep birlikte ❤
En erken senin bat tarihin canım inşallah ilk gelenimiz sen olacaksın
bize de yerlerimizi hazrla bikac gün sonra bizde gelicezGitmiyorum burdan ❤kalıcam
Hadi inşaallah bizimde guzel haberi alacağımız vakitler gelmiştirBen de totem yapmaya geldim inşallah nisan annesi olurum annen seni bekliyor bebeğim artık sağlıkla gel olur mu
Inşallah canımHadi inşaallah bizimde guzel haberi alacağımız vakitler gelmiştir
İnşaallah burda bebeklerimizin gelişimini konuşuruzInsallah cnm rabbim bizlere de nasip eder
Herbirinizin yeri özelbize de yerlerimizi hazrla bikac gün sonra bizde gelicez
kazen topigi sana bırakacak bu gidisleHerbirinizin yeri özel ❤
Yalnız ben baya baya sahıplendım burayı
Hahhaaaa aynen buralar benım olsunkazen topigi sana bırakacak bu gidisle
Tamamdır senin üstune yaparız burayı insallah tez vakitte aminnnnHahhaaaa aynen ❤ buralar benım olsun
Tescıllensın de tapusunu isterim
Insallah kuzum benim ben korunuyorum ama bebisleriniz size insallah bu ay gelsin, eylülde de benimkisi gelsin
Yaa 1 ay oldu diye hesapladım kurtajdan sonra ondan senide ekledim kuzum. Insallah eylülde gelir canım benim .Insallah kuzum benim ben korunuyorum ama bebisleriniz size insallah bu ay gelsin, eylülde de benimkisi gelsin