2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar:) Bu sabah oncomed test ile yaptım.dün miratech te çıkan hafif çizgiye karşın,oncomed tertemiz çıktı.pek anlayamadım.bu markalarla deneyeniniz var mı?

Geçen sene bugün öğrenmiştim Anne olacağımı, ertesi ay Tekrar tedaviye başlayacakken Gelmişti mucizem... şimdi yanımda 🤲🏻 Rabbim inşallah hepinize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin isteyenlere sağlıcakla hayırlı bir evlat versin Rabbim 💓 dualarımdasınız ❤️❤️

Geçen sene bugün öğrenmiştim Anne olacağımı, ertesi ay Tekrar tedaviye başlayacakken Gelmişti mucizem... şimdi yanımda 🤲🏻 Rabbim inşallah hepinize sağ Salim kavuşmayı nasip etsin isteyenlere sağlıcakla hayırlı bir evlat versin Rabbim 💓 dualarımdasınız ❤❤
Amin inşallah bizlere de nasip olur🤲🏻😍🤗

Mart sonu olacaktı olsaydı.nasip değilmiş.Nisan annesi olma adaylığım kesinleşti böylece:) umarım kadroya girerim😊16sı sabah test yapacağım diye beklerken akşamına sürpriiizzz:/ bakalım Nisan annesi olabilecek miyiz...

Düşükten yaklaşık 3 ay geçti bir ay korundum bakalım bu ay gelecek mi bebis. Bende endişeliyim yine aynı şeyleri yaşarım diye ama nasip
İlk deneme olacak öylwyse.umarım tutar ve sağlıkla da tutunur kalır.folik asit kullan şimdiden canım.ben bir ay önce başlamıştım.kısmet ne olur bilinmez ama devam ediyorum.

X