2021 Nisan Anneleri

Benim de 16-21 temmuz arası bigün bat ama belli değil 😂
Ah ya hayırlısı!!! Yani sanırım 21 ine kadar ik koyun kara koyun çıkacak!!! ☺️ Ben kızımda ve kaybettiklerimde hep regl öncesi öğrenmiştim.herkeste ve her hamilelikte farklı tabii bu ama gebelde ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi çıkar bende...tabii bu 2 yıldır yaşadığım düşüklerden sonra silik çizgi birşey ifade etmeyecek bana.ağustosu da bitirmiş olmalıyım ki adını koyayım...beklentim var ama elbette acabalarım çok olacak☺️

Ah ya hayırlısı!!! Yani sanırım 21 ine kadar ik koyun kara koyun çıkacak!!! ☺ Ben kızımda ve kaybettiklerimde hep regl öncesi öğrenmiştim.herkeste ve her hamilelikte farklı tabii bu ama gebelde ilişkiden 11 gün sonra silik çizgi çıkar bende...tabii bu 2 yıldır yaşadığım düşüklerden sonra silik çizgi birşey ifade etmeyecek bana.ağustosu da bitirmiş olmalıyım ki adını koyayım...beklentim var ama elbette acabalarım çok olacak☺
Anlıyorum seni canım, aslında hamile kalamamak değil devamının gelmemesi korkun var senin. Çift çizgiyi gördükten sonra bile acaba sağlıkla kucağıma alacak mıyım diye düşünüyorsundur 😘 umarım bir daha aynı korkuyu yaşamazsın, kardeş gelir ilk fıstığa 😍

Evrene olumlama yapıyorum kuzum :KK37: :KK200: :KK49: olmayacak galiba dedik dedik noldu ki bu ay tam tersini deneyelim 😍

Kesinlikle haklısın canım. Evet bu ay hamişiz. Ve bundan sonra ki aylarda da burdayız 🤗

Selamın aleyküm kızlar ilk gebişiniz ben olsam kesin hamileyim bu arada test yaptım pozitif çıktı yarın kan vericem Nisan annesiyim :anneadayı::halay:
Tebrik ederim canım evet topiğin ilk hamilesi sensin 🎉🎊 Allah sağlıkla ilerletsin insallah 😍 bebeğinin tahmini dogum tarihi nedir 🤗

X