fazla ilgili oldu. rutin bir hamileden 2 kat fazla doktora gittim. daha sonra da risk almamak icin sezeryan yapmaya kalkti. ama herhangi bir risk durumu yoktu. doktor muayeneleri benim icin stres ve sancı kaynağına dönüştü. ne zaman ki dr degistirdim, huzurlu, sancisiz bir hamile oldum.İsini hakkıyla yapması iyi olması tabiki en önemli de gaddar ve suratsz olması anlamına gelmiyorki neden sana zarar verdi anlamadım daha ilgili dikkatli olması gerekmezmiydi
Böylesini de ilk kez duydum canım fazla doktora gitmek nolursa istemeyeceğim sey olur herhalde. Neyse ki seni rahatlatacak seyi bulmussun herkes aynı olmaz tabi dedgim gibi benim istegimde sacma gelebilirfazla ilgili oldu. rutin bir hamileden 2 kat fazla doktora gittim. daha sonra da risk almamak icin sezeryan yapmaya kalkti. ama herhangi bir risk durumu yoktu. doktor muayeneleri benim icin stres ve sancı kaynağına dönüştü. ne zaman ki dr degistirdim, huzurlu, sancisiz bir hamile oldum.
Öyle çok stresli geçer bugün niye böyle şimdi niye böyle oldu :)Olur muuu ben de öyle diyordum ama içten içten süzmüşüm kendimi
Kesinlikle. Normal doğum yaptım ben, inanılmaz bir sancı vardı o an panik yapıp panik atak yaşayarak kontrolü kaybedebilirdim ama hep içimden bu çok normal birşey benim annem de yaşadı bu acıyı, şuan dünyada benim gibi binlerce kadın doğuruyor gibi olayı normalleştirmeye çalışmıştım. Gelen her sancının beni bebeğime yaklaştırdığını ve bu acının kısa zamanda biteceğini düşünerek motive olmuştum. Yoksa doğuramazsın yani dünyanın en büyük acısı.. Beynimiz ve biz çok güçlüyüz. Önemli olan süreci yönetmek.İşte bende burda beynimizin güçlülüğüne cok hak veriyorum ama ne düşünürsen sana onu verirmiş cok farklı ve aslında iyi kullanmamızı gerektiren bi mekanizma. Bir deney yapılmıs bir insana altı ay boyunca sen kansersin denmiş ve o insan kanser olmuş gercekten yani neye inandırırsan o oluyor aslında pozitif düşünmenin önemi oyüzden büyük aslında kötü şeyleri dinlemeyip iyi güzel düşünebilmek çok önemli
Çok doğru biz çok güçlüyüz ve sorunsuz bu gebelik dönemini cok güzel gecirebilirizKesinlikle. Normal doğum yaptım ben, inanılmaz bir sancı vardı o an panik yapıp panik atak yaşayarak kontrolü kaybedebilirdim ama hep içimden bu çok normal birşey benim annem de yaşadı bu acıyı, şuan dünyada benim gibi binlerce kadın doğuruyor gibi olayı normalleştirmeye çalışmıştım. Gelen her sancının beni bebeğime yaklaştırdığını ve bu acının kısa zamanda biteceğini düşünerek motive olmuştum. Yoksa doğuramazsın yani dünyanın en büyük acısı.. Beynimiz ve biz çok güçlüyüz. Önemli olan süreci yönetmek.
Kadınlar bu yüzden çok güçlü, bu deneyimlerle gücümüzü keşfediyoruz. Baksanıza kimimiz çalışıyor kimimiz ev hanımı kimimizin çocuğu var. Vücudumuzda çok büyük bi değişiğim var ve hayatımıza hiç birşey yokmuş gibi devam ediyoruz.
Gerçekten çok güçlüyüz.
Ayy Çok mutlu oldum sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhaba, bende 2. kez nisan annesi olacağım nasipse
Gözün aydın canım hosgeldin aramıza inşaallah görürsün keseyi hayırlı saglıklı kucağına almak nasip etsin RabbimGünaydın bende nisan annesi olacağım inşallah 4+0 Ken beta 217 çıkmıştı 5+6 da kese için gideceğim pazartesi inşallah mniğimi görebilirim
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımızaGözün aydın canım hosgeldin aramıza inşaallah görürsün keseyi hayırlı saglıklı kucağına almak nasip etsin Rabbim
Amin inşaallahİnşallah canım teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza
Kalp atışını duymak için ne zman çağırdılar sni cnmAmin inşaallahben 4+3te gördüm sende görürsün muhtemelen canım
Kaç dkka sonra cikti hemen çıktıysa hamilesin yoksa 10 dkka yok1 saat kuruma cizgisiKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
15dakika içinde çektim kzumKaç dkka sonra cikti hemen çıktıysa hamilesin yoksa 10 dkka yok1 saat kuruma cizgisi
Ben çizgi gördüm ama 20 dk içinde olması kafamı karıstırdı 5 dk bekleyin diyolaryaKızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
Böyleyse hmilesiniz gibi iki üç saat su içmeden bidaha yapın isterseniz15dakika içinde çektim kzum
Adet gecikmeden vermeyin bence delik deşik olursunuz adet geçince verinBir de kan versem mi ki