2021 Nisan Anneleri

İsini hakkıyla yapması iyi olması tabiki en önemli de gaddar ve suratsz olması anlamına gelmiyorki neden sana zarar verdi anlamadım daha ilgili dikkatli olması gerekmezmiydi
fazla ilgili oldu. rutin bir hamileden 2 kat fazla doktora gittim. daha sonra da risk almamak icin sezeryan yapmaya kalkti. ama herhangi bir risk durumu yoktu. doktor muayeneleri benim icin stres ve sancı kaynağına dönüştü. ne zaman ki dr degistirdim, huzurlu, sancisiz bir hamile oldum.

Böylesini de ilk kez duydum canım fazla doktora gitmek nolursa istemeyeceğim sey olur herhalde. Neyse ki seni rahatlatacak seyi bulmussun herkes aynı olmaz tabi dedgim gibi benim istegimde sacma gelebilir

Kesinlikle. Normal doğum yaptım ben, inanılmaz bir sancı vardı o an panik yapıp panik atak yaşayarak kontrolü kaybedebilirdim ama hep içimden bu çok normal birşey benim annem de yaşadı bu acıyı, şuan dünyada benim gibi binlerce kadın doğuruyor gibi olayı normalleştirmeye çalışmıştım. Gelen her sancının beni bebeğime yaklaştırdığını ve bu acının kısa zamanda biteceğini düşünerek motive olmuştum. Yoksa doğuramazsın yani dünyanın en büyük acısı.. Beynimiz ve biz çok güçlüyüz. Önemli olan süreci yönetmek.
Kadınlar bu yüzden çok güçlü, bu deneyimlerle gücümüzü keşfediyoruz. Baksanıza kimimiz çalışıyor kimimiz ev hanımı kimimizin çocuğu var. Vücudumuzda çok büyük bi değişiğim var ve hayatımıza hiç birşey yokmuş gibi devam ediyoruz.
Gerçekten çok güçlüyüz.

Çok doğru biz çok güçlüyüz ve sorunsuz bu gebelik dönemini cok güzel gecirebiliriz

Günaydın bende nisan annesi olacağım inşallah 4+0 Ken beta 217 çıkmıştı 5+6 da kese için gideceğim pazartesi inşallah mniğimi görebilirim
Gözün aydın canım hosgeldin aramıza inşaallah görürsün keseyi hayırlı saglıklı kucağına almak nasip etsin Rabbim

Kızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım

Eklentiler

• IMG_20200808_125023.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200808_125022.jpg
    192,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200808_125022_1.jpg
    193,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
Kaç dkka sonra cikti hemen çıktıysa hamilesin yoksa 10 dkka yok1 saat kuruma cizgisi

Ben çizgi gördüm ama 20 dk içinde olması kafamı karıstırdı 5 dk bekleyin diyolarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…