2021 Nisan Anneleri

Kızlar dayanamadım test yaptım tekrar ama ilk idrarım değil. Adetime 4gün var. Yorumlar mısınız bence var ama yanımdakiler olmadığını söylüyor. 20 dakika içinde çektim attım
Var☺️Hayırlı olsun inşallah...erken gebelik testi alın 2 tane birini şimdi ötekini ilk idrarla sabah yapın

Kuzum 5dakşka içinde vardı zaten fotoyu o zaman çektim
O zaman vardır ama siz yinede bitane daha yapın varsa kesin vardır çünkü bazen testlerde yanılabiliyo bende coo silik görmüştüm ama dedim belkide yanlış bidaha yaptım yine cıktı onzaman daha rahatladım 2 gün sonra kanda 205 ti değerim

O zaman vardır ama siz yinede bitane daha yapın varsa kesin vardır çünkü bazen testlerde yanılabiliyo bende coo silik görmüştüm ama dedim belkide yanlış bidaha yaptım yine cıktı onzaman daha rahatladım 2 gün sonra kanda 205 ti değerim
Direk kan mı versem diyordum bir test daha mı yapayım

Kızlar keseyi ve sonra kalp atısını gören var mı kaçıncı haftada gördünüz ben 2 hafta sonra gitsem diyorum ama geç mi olur daha mi erken gitsem bilemedim

Kalp atışını duymak için ne zman çağırdılar sni cnm
İki hafta sonra falan duyarız dedi doktor dün gittim ben canım 4+3dü işte dün keseyi gördük ama cok kucuktu 4mm dedi on gün sonra tekrar cagırdı buyumesine bakalım dedi oda 17agustos pazartesiye geliyor o haftanın sonunda da kalp atısına gideriz herhalde Rabbim izin verirse🙏

Merhaba benim son adet tarihim 13 temmuz ALLAH hepimize sağlıkla kucağınıza almamızı nasip etsin 2012de kızımı 1 günde zor doğurdum valla buna nasip kısmet çok zordu🤧🥵😄
Her doğum bir olmaz cnm iki doğum yapmış biri olarak soylüyorum muhtemelen inşallah yani bu cok kolay olur

Canım satım 13temmız,batım 12 ağustos. Ovulasyon takibi yaptım yumurtlamanın çatlamsıyla tek ilişki sonucu duurım bu ama şüphelerim vardı tabi
Canım sen kanda negatif demiştin belki geç.döllenme olmuştur Biraz daha bekle pazartesi kan tahlili yaptır bence

X