ne güzel canımBenim bulantım yok canım cok şükür o daha ya baslamadı yada olmayacak inşaallahşuan kendimi o yönde telkin ediyorum biraz adet öncesinde olmustu benim döllenme sıralarında sanırım normalde bulantım olmaz
Ben daha cıkarcak boyutta değilim. Gözün aydın canım ne güzelBenim sabah akşam farketmiyor çok bulantım var..Metpamid hap içiyorum sabahları bir tane mecburen çünkü yediğim durmuyor..Halsizlik had safhada kolumu kaldirasim yok ama evde çocuk olunca mecburen yapıyorum birşeyler...Sağlık ocağında test yaptırmistim betanin yükselişine bakmak için bu sabah gittim ki beta cikmamis diğer testlerim güzelmis..Doktor çok kızdı labaratuvar çalışanlarina..
Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallahne güzel canımbende sabak olcak diye beklerken ya gün icinde ya da aksam oluyor
Hadi hayırlı olsun Allah kurtarsınSabah bulantılarına bugün itibariyle günaydın dedim
Psikolojik olarak bu eziyet cekilmezDoğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah
Ben iyiyim hiç birşeyim yok de olumlamalara devam canımPsikolojik olarak bu eziyet cekilmez
Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah
devam etmemek icin bir neden yok ki. ancak riskli bir durum olursa doktor uyarir o zaman. rutin giden bir gebelikte cekinilecek bir sey yok.Buarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz
Pekmez kesiyo diye duymuştum doğruymuş yedim kesti çok şükürBen iyiyim hiç birşeyim yok de olumlamalara devam canım
Canım düşük riski herhangi bir problem yoksa bi sakıncası olmaz :) ben etmiyordum korkuyordum acıkcası ama bi kez oldu gecen günBuarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz
pekmez cok kalorili. dikkatli tuketmek.lazim. cubuk kraker ve beyaz leblebi de keser.Pekmez kesiyo diye duymuştum doğruymuş yedim kesti çok şükür
Cok az tükettim zaten. Krakeri de duymustum beyaz leblebiyi ilk kez duydum aklımda bulunsunpekmez cok kalorili. dikkatli tuketmek.lazim. cubuk kraker ve beyaz leblebi de keser.
Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah
Haklısın.Çok tedirginim ben de... :/Ben 9 ayda stresten olmezsem iyisürekli aklım bebekte . Dün 1300 kusur çıktı bhcg doktor artik gerek yok Perşembe gel dedi ama benim hergun baktirasim geliyor düşük yaşayınca kafam hiç norml değil
Baya heyecanlanmsm gibi oluyor aradaSeninde mi öyle
Evet ya kadın doğumcular neden böyle bende çok sinir oluyorum eşim abartıyosun neyse onu söylüyor diyor mesela ama ben daha bi ilgi bekliyorum doktordan sanki yada bi şevkat nebileyim cok saçma olabilir ama bana göre doktora sevgi duyulmalı kendine yakın hissetmeli insanki rahat olsunbenim eski doktorum da suratima ayni seyi soylemisti, ki kendisinin bir hamile ile hic duzgun diyalog kurdugunu soyleyemem. kadin dogumculardan duydum yani bu aciklamayi daha once. ancak bir arkadasima da doktoru bhcg yukselirken mide bulantisi yapar demişti.
Mide bulantısı na bal şerbeti de derler canım onuda dene ben denemiştim işe yarıyor hatta hamileler ilaç kullanamadıgndan ilk tercih edilir diye okumustumPekmez kesiyo diye duymuştum doğruymuş yedim kesti çok şükür
Evet nette de hep öyle yazıyor ama insanın içinde bir korku oluyor illakidevam etmemek icin bir neden yok ki. ancak riskli bir durum olursa doktor uyarir o zaman. rutin giden bir gebelikte cekinilecek bir sey yok.