2021 Nisan Anneleri

ne güzel canım bende sabak olcak diye beklerken ya gün icinde ya da aksam oluyor

Ben daha cıkarcak boyutta değilim. Gözün aydın canım ne güzel beta da güzel cıkar inşallah

ne güzel canım bende sabak olcak diye beklerken ya gün icinde ya da aksam oluyor
Doğrudur canım inşaallah hemen geçer. Buarada ben bişey duydum ısrarla onu söylediler. Hamilelikte mide bulantısı psikolojikmiş. Dedim ki insan neden kendine o eziyeti çektirsin nebileyim. Tvde doktor söyledi dedi teyzem. Ondan mı etkilendim nedir rahatım suan. Ama en korktgum seylerdi mide rahatsızlıkları çünkü benim midem zaten rahatsız.bakalım hayırlısıyla atlatıcaz inşaallah

Psikolojik olarak bu eziyet cekilmez

Buarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz

benim eski doktorum da suratima ayni seyi soylemisti, ki kendisinin bir hamile ile hic duzgun diyalog kurdugunu soyleyemem. kadin dogumculardan duydum yani bu aciklamayi daha once. ancak bir arkadasima da doktoru bhcg yukselirken mide bulantisi yapar demişti.

Buarada kızlar biraz özel olacak ama size ilişkiyle ilgili bişey dedimi doktorunuz ilişki ye devam ediyomusunuz
Canım düşük riski herhangi bir problem yoksa bi sakıncası olmaz :) ben etmiyordum korkuyordum acıkcası ama bi kez oldu gecen gün

Psikolojik olamaz bence ben 3 gebelik geçirdim hepsinde de regl olmadan mide bulantısı tiksinme ve kusma ile başladı ve sonrasında testleri yaptım..Zaten hormonlar yüzünden etkileniyor..

Evet ya kadın doğumcular neden böyle bende çok sinir oluyorum eşim abartıyosun neyse onu söylüyor diyor mesela ama ben daha bi ilgi bekliyorum doktordan sanki yada bi şevkat nebileyim cok saçma olabilir ama bana göre doktora sevgi duyulmalı kendine yakın hissetmeli insanki rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…