2021 Nisan Anneleri

Sabah bulantılarına bugün itibariyle günaydın dedim
Ben de günaydın diyim canım sana ben de içimde kötü bir hisle kalktım.Sanki bu da olmayacakmış gibi tövbe yarabbim....belirtilerim mi geriledi nedir.göğüs ağrılarım gitti.3+3 üm bugün.midem de öğlenleri dalgalanma olur gibi olup geçiyor hemen.Erken belki ama hiç belirti olmaz mı ya kasık ağrısı bel ağrısı dışında...pofff

bende de durum tam tersi. bir aksilik olsa zaten hissederim farkliligi, hersey rutin ve saglikli diye hic kendimi sıkmıyorum. ilk gebeligimde ise doktor haftada 2 kez kontrole çağırırdı.

zaten kan tahlili bile yapilmadi bana..korona varken kan vermeye gelmene gerek yok dogruca ultrasona gidersin denildi. yani su an 6 haftalik hamileyim ama elimde bir idrar testimden baska hic bir sey yok.

Canım düşük riski herhangi bir problem yoksa bi sakıncası olmaz :) ben etmiyordum korkuyordum acıkcası ama bi kez oldu gecen gün
Yaa evet öyleymiş doktora sormadm oda bişey demedide eğer sıkıntı olsa söylerdi herhalde diyorum aslında cok ugrastıgmızdan dokuz ay seni görmek istemiyorum demiştim eşime sakalasmıstık ama bem daha cok görmek isticem sanırım ama şu haftalarda libido artısıda cok oluyormus sanırım normalim

Aynı durumdayım
bir hafta geriden tabii

Psikolojik olamaz bence ben 3 gebelik geçirdim hepsinde de regl olmadan mide bulantısı tiksinme ve kusma ile başladı ve sonrasında testleri yaptım..Zaten hormonlar yüzünden etkileniyor..
Bilemiyorum canım tamamıyla doktor söylemi bu konuda da psikolojik veya değil diye ikiye ayrılmıs olabilirler herseyde olduğu gibi

maalesef ben senin gibi dusunemiyorum artik. benim ilk hamileligimdeki doktorum beni cok severdi. bu sevgisi bana zarar verdi. o yuzden doktor dedigim profesyonel olsun, kendinden emin olsun, isini hakki ile yapsin beklentisindeyim. isin icine sevgi, arkadaslik falan girince doktorlarin degerlendirmeleri de değişiyor.

Öyle düşünme ben hiç bakmıyorum belirtilere kafamı bulandırmaya değmez :)

Bende stresten çarpıntı mu oluyor diyodum
Canım bu arada ben betayı işte bu her gün ölçtürme isteğim olur güçsüz düşerim diye istemedim.bence beta olayını çıkart aklından.kanını her gün verme.sana bebişe lazım.zaten versen de iş olacağına varıyor,Allah bağışlasın hepimizinkini...streslen e konusunda çok haklısın.bu saban ben de galiba bunkez de olmayacak diye uyandım.3+3 üm ama belirti namına kasık bel ağrısı dışında öğlenleri hafif mide dalgalanması oluyor.göğüs ağrım geriledi.off ne bileyim senin gibi sıkıntılıyım canım...

İsini hakkıyla yapması iyi olması tabiki en önemli de gaddar ve suratsz olması anlamına gelmiyorki neden sana zarar verdi anlamadım daha ilgili dikkatli olması gerekmezmiydi

Bi sıkıntı görülmezse devam et canım. Düşük riski olduğunda genelde izin vermiyolar

Bilemiyorum canım tamamıyla doktor söylemi bu konuda da psikolojik veya değil diye ikiye ayrılmıs olabilirler herseyde olduğu gibi
Mide bulantısı hormanal artışa vücudumuzun verdiği tepki. Yani bilimsel olarak vücut bir sorun var sende bir değişiklik var ve bu tehlike olabilir yediğini kus veya yeme mesajı veriyor. Yani kimyasal ve fiziksel bir durum ama beynimiz o kadar güçlü ki motivasyon ve konsantrasyonla mide bulantısını belirli ölçüde yenebiliriz. Ağrı için de aynısını söylüyorlar ya. Yani bulantı gerçek vücudumuz bebeğe virus gibi davranıyor, adapte olmaya çalışıyoruz ama piskoloji ile belirli oranlarda üstesinden gelebiliriz. Tabii bazıları için çok yoğun oluyor bulantı, onlarda durum değişebilir.
Böyle düşünüyorum

Bende vermycm bugün o yüzden Allah sağlıkla nasip etsin bizlere inşallah ol derse olur

Ben de çok duygu dalgalanması oluyor. Resmen manik oldum.
Bir anda içimden volkan patlarken bir anda duygusallaşıyorum. PMSx10 falan.
Özellikle kızıma karşı çok sabırsızım, kendimden rahatsız oluyorum

İşte bende burda beynimizin güçlülüğüne cok hak veriyorum ama ne düşünürsen sana onu verirmiş cok farklı ve aslında iyi kullanmamızı gerektiren bi mekanizma. Bir deney yapılmıs bir insana altı ay boyunca sen kansersin denmiş ve o insan kanser olmuş gercekten yani neye inandırırsan o oluyor aslında pozitif düşünmenin önemi oyüzden büyük aslında kötü şeyleri dinlemeyip iyi güzel düşünebilmek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…