- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Hayırlısıyla saglıkla kucağına al inşaallah canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende 2. kez Nisan annesi olacağım inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla saglıkla kucağına al inşaallah canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende 2. kez Nisan annesi olacağım inşallah.
Ne güzel sağlıkla hayırla gelsin inşaallahMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi gördüm Nisan annesiyim inşallah Değerim salı günü 142 çarşamba 268 bugün yani cuma 768 ☺☺
İnşaallah duyarsın canım hayırlısıylaMerhaba kızlar salı günü doktor kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız 6+4 oluyor o zaman
Bende öyle canım halsizlik uyku hali var :)Ben genelde uzanıyorum hiç bi iş yapmıyorum bugün aksam üzeri bi dısarı cıktm bir saat eve zor geldim eşim geldi almaya yarı yoldan acaip kalp çarpıntısı oldu elim ayagım boşaldı yatıyorum suan halsizlik birde sıcak fena yaptı yani bende durum böyle canım
Vücud alışmaya çalışıyo tabi biyerde okudum kalp daha hızlı calısıyomus şu zamanlarda oyuzden carpıntı normal gibi yazıyordu. Hayırlısı bakalım olsun güzel seyler şikayetim yokBende öyle canım halsizlik uyku hali var :)
Canım 4390 ile kese görünmedi mi ?Kızlar ben paZartesi 1 de kan testi verdim 485 ken 1767 cıkmıstı 3 gün arayla tabi sonra akıntıyla beraber koyu kahve leke gelmişti korkmuştum 2 gün sonra tekrar kan verdim 4390 cıktı ama zaten az olan leke şimdi hiç yok şükür kötü bişey olsa giderek artardı diye düşünüyorum bide değer bu kadar fazla artmazdı heralde paylaşmak istedim progestan kullanıyorum kafama göre sabah aKşam ama pazartesi doktora sorucam tekrar bakalım gerek olmas heralde☺
Benim deVücud alışmaya çalışıyo tabi biyerde okudum kalp daha hızlı calısıyomus şu zamanlarda oyuzden carpıntı normal gibi yazıyordu. Hayırlısı bakalım olsun güzel seyler şikayetim yok
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldumHayırlısıyla saglıkla kucağına al inşaallah canım hoşgeldin
Yok canım devlete gittim ben doktorda dedi görünmez aMa bakalım diye cuma cagırdı ama ben pazartesiye randevu aldımCanım 4390 ile kese görünmedi mi ?
Merhaba, bende 2. kez nisan annesi olacağım nasipseMerhaba kızlar bende 2. kez Nisan annesi olacağım inşallah.
Benim bulantım yok canım cok şükür o daha ya baslamadı yada olmayacak inşaallah şuan kendimi o yönde telkin ediyorum biraz adet öncesinde olmustu benim döllenme sıralarında sanırım normalde bulantım olmazBenim gibi bulantısı aksam olan var mı?
Seninde mi öyleBende stresten çarpıntı mu oluyor diyodum
Benim sabah akşam farketmiyor çok bulantım var..Metpamid hap içiyorum sabahları bir tane mecburen çünkü yediğim durmuyor..Halsizlik had safhada kolumu kaldirasim yok ama evde çocuk olunca mecburen yapıyorum birşeyler...Sağlık ocağında test yaptırmistim betanin yükselişine bakmak için bu sabah gittim ki beta cikmamis diğer testlerim güzelmis..Doktor çok kızdı labaratuvar çalışanlarina..Benim gibi bulantısı aksam olan var mı?
birkaç haftaya geçecek inş.6.hafta bitti ve midem çok fena