2021 Nisan Anneleri

Ben genelde uzanıyorum hiç bi iş yapmıyorum :işsiz: bugün aksam üzeri bi dısarı cıktm bir saat eve zor geldim eşim geldi almaya yarı yoldan acaip kalp çarpıntısı oldu elim ayagım boşaldı yatıyorum suan halsizlik birde sıcak fena yaptı yani bende durum böyle canım😅
Bende öyle canım halsizlik uyku hali var :)

Kızlar ben paZartesi 1 de kan testi verdim 485 ken 1767 cıkmıstı 3 gün arayla tabi sonra akıntıyla beraber koyu kahve leke gelmişti korkmuştum 2 gün sonra tekrar kan verdim 4390 cıktı ama zaten az olan leke şimdi hiç yok şükür kötü bişey olsa giderek artardı diye düşünüyorum bide değer bu kadar fazla artmazdı heralde paylaşmak istedim progestan kullanıyorum kafama göre sabah aKşam ama pazartesi doktora sorucam tekrar bakalım gerek olmas heralde☺
Canım 4390 ile kese görünmedi mi ?

Benim gibi bulantısı aksam olan var mı?
Benim bulantım yok canım cok şükür o daha ya baslamadı yada olmayacak inşaallah🙏😂 şuan kendimi o yönde telkin ediyorum🙈 biraz adet öncesinde olmustu benim döllenme sıralarında sanırım normalde bulantım olmaz

Benim gibi bulantısı aksam olan var mı?
Benim sabah akşam farketmiyor çok bulantım var..Metpamid hap içiyorum sabahları bir tane mecburen çünkü yediğim durmuyor..Halsizlik had safhada kolumu kaldirasim yok ama evde çocuk olunca mecburen yapıyorum birşeyler...Sağlık ocağında test yaptırmistim betanin yükselişine bakmak için bu sabah gittim ki beta cikmamis diğer testlerim güzelmis..Doktor çok kızdı labaratuvar çalışanlarina..🙃

Benim bulantı çok hafif. Kızımda hiç çıkarmamıştım ama tiksinme ve rahatsızlık duygusu vardı.
Bunda erken daha, çalışıyorum umarım hafif atlatırım.

Bu arada ben daha doktora gitmedim. İkinci rahatlığı galiba. Kasığımın sağ tarafında ağrı oluyor. Yani sadece tek tarafında.

Böyle birşey yaşayanınız var mı aranızda? Haftaya randevu aldım gideceğim, umarım önemli birşey değildir.

Herkese günaydın ☺️
Ben pek bulantı yaşamıyorum şimdilik ancak kasıklarımda arada hafif hafif ağrılar oluyor şimdilik tek sıkıntım bu. Ben de pazartesi günü doktora gideceğim 5+1 oluyor o zamana kadar keseyi görebilirim diye umuyorum inşallah 🙏🏻

Bu arada öğretmen meslektaşlarıma selamlar 🥰 bu süreçi hep birlikte sağlıkla atlatırız inşallah ❤️

X