2021 Nisan Anneleri

Ben elazığdayım ama eşimin görevi nedeniyle☺ Şimdilik devlette devam kalp atısını duyarsam belki özel deblet karısık giderim ama şu aşamada gerek yok özele zaten herşeyi aynı yapıyolar zaten
Sağlıklı ilerlesin yeter kiii

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi gördüm Nisan annesiyim inşallah Değerim salı günü 142 çarşamba 268 bugün yani cuma 768 ☺☺
Gözün aydın canım. Rabbim saglıklı sekilde ilerletsin hamileligini insallah

Sağlıklı ilerlesin yeter kiii
Aynen öyle önemli olan o zaten inşallah bu defa sağlıkla ilerlesin ve kucagıma alıyım 5 sene olacak nerdeyse hiç bi sorun yokken uğraştık 1 aşılama 2 tüp bebek e2 boş gebelik 3 kimyasal inşallah bu sağlıkla ilerler

Ne cok sey yasamıssın. Yine de cok guclusun İnşallah bunlar imtihanının karsılıgı olur

Ne cok sey yasamıssın. Yine de cok guclusun İnşallah bunlar imtihanının karsılıgı olur
Öyleyim yapacak bişey yok başka kendimi paralasamda olmayacagı varsa olmuyo malesef bakalım herşeyin hayırlısı

Kızlar ben paZartesi 1 de kan testi verdim 485 ken 1767 cıkmıstı 3 gün arayla tabi sonra akıntıyla beraber koyu kahve leke gelmişti korkmuştum 2 gün sonra tekrar kan verdim 4390 cıktı ama zaten az olan leke şimdi hiç yok şükür kötü bişey olsa giderek artardı diye düşünüyorum bide değer bu kadar fazla artmazdı heralde paylaşmak istedim progestan kullanıyorum kafama göre sabah aKşam ama pazartesi doktora sorucam tekrar bakalım gerek olmas heralde

Canım lekelenmeler olabiliyor ilk ay özellikle.sürekli beta ölçtürme kafana göre bence...senin de güce ihtiyacın var.takip gerekirse dr ister.sen sıkça takip etsen de sonu neyse oraya varıyor bu işin.değerlerin çok güzel canım

Yok canım takip etmiyorum hepsini doktor istedi baktır dediği için bktırdım yoksa değerlerim iyi sizle paylaşmak istedim sadece bittiğini

Neler yapıyosunuz kızlar?
Ben genelde uzanıyorum hiç bi iş yapmıyorum bugün aksam üzeri bi dısarı cıktm bir saat eve zor geldim eşim geldi almaya yarı yoldan acaip kalp çarpıntısı oldu elim ayagım boşaldı yatıyorum suan halsizlik birde sıcak fena yaptı yani bende durum böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…