Sağlıklı ilerlesin yeter kiiiBen elazığdayım ama eşimin görevi nedeniyle☺ Şimdilik devlette devam kalp atısını duyarsam belki özel deblet karısık giderim ama şu aşamada gerek yok özele zaten herşeyi aynı yapıyolar zaten
cok iyi allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucagımıza alalım inşallahMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi gördüm Nisan annesiyim inşallahDeğerim salı günü 142 çarşamba 268 bugün yani cuma 768
Gözün aydın canım. Rabbim saglıklı sekilde ilerletsin hamileligini insallahMerhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi gördüm Nisan annesiyim inşallahDeğerim salı günü 142 çarşamba 268 bugün yani cuma 768 ☺☺
Aynen öyle önemli olan o zaten inşallah bu defa sağlıkla ilerlesin ve kucagıma alıyım 5 sene olacak nerdeyse hiç bi sorun yokken uğraştık 1 aşılama 2 tüp bebek e2 boş gebelik 3 kimyasal inşallah bu sağlıkla ilerlerSağlıklı ilerlesin yeter kiii
Ne cok sey yasamıssın. Yine de cok guclusunAynen öyle önemli olan o zaten inşallah bu defa sağlıkla ilerlesin ve kucagıma alıyım 5 sene olacak nerdeyse hiç bi sorun yokken uğraştık 1 aşılama 2 tüp bebek e2 boş gebelik 3 kimyasal inşallah bu sağlıkla ilerler
Salı günü yaptim 1000 civarı çıktı doktor biraz yüksek çıkmış erken tutmuş olabilir dedi bakalım daha haftaya kadın doğum doktoruna gideceğimİnşallah canım değerine baktırdınmı
Öyleyim yapacak bişey yok başka kendimi paralasamda olmayacagı varsa olmuyo malesef bakalım herşeyin hayırlısıNe cok sey yasamıssın. Yine de cok guclusunİnşallah bunlar imtihanının karsılıgı olur
Cok iyi canım inşallah haftaya güzel şeyler duyarsın zatenSalı günü yaptim 1000 civarı çıktı doktor biraz yüksek çıkmış erken tutmuş olabilir dedi bakalım daha haftaya kadın doğum doktoruna gideceğim
Aynen canım inşallah bu sefer seninde benimde saglıklı ilerlesinnÖyleyim yapacak bişey yok başka kendimi paralasamda olmayacagı varsa olmuyo malesef bakalım herşeyin hayırlısı☺
İnşallah arkadaşım inşallah tek duam buAynen canım inşallah bu sefer seninde benimde saglıklı ilerlesinn
İnsallah canım çok teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahCok iyi canım inşallah haftaya güzel şeyler duyarsın zaten
Aminn cümlemize inşallahcok iyi allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
Amin canım inşallahhhİnsallah canım çok teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım lekelenmeler olabiliyor ilk ay özellikle.sürekli beta ölçtürme kafana göre bence...senin de güce ihtiyacın var.takip gerekirse dr ister.sen sıkça takip etsen de sonu neyse oraya varıyor bu işin.değerlerin çok güzel canımKızlar ben paZartesi 1 de kan testi verdim 485 ken 1767 cıkmıstı 3 gün arayla tabi sonra akıntıyla beraber koyu kahve leke gelmişti korkmuştum 2 gün sonra tekrar kan verdim 4390 cıktı ama zaten az olan leke şimdi hiç yok şükür kötü bişey olsa giderek artardı diye düşünüyorum bide değer bu kadar fazla artmazdı heralde paylaşmak istedim progestan kullanıyorum kafama göre sabah aKşam ama pazartesi doktora sorucam tekrar bakalım gerek olmas heralde☺
Belki duyulur canım.Öğretmensin sen de sanırım...hayırlısı olsun yazarsın buraya duyulup duyulamadığınıMerhaba kızlar salı günü doktor kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız 6+4 oluyor o zaman
Yok canım takip etmiyorum hepsini doktor istedi baktır dediği için bktırdım yoksa değerlerim iyi sizle paylaşmak istedim sadece bittiğiniCanım lekelenmeler olabiliyor ilk ay özellikle.sürekli beta ölçtürme kafana göre bence...senin de güce ihtiyacın var.takip gerekirse dr ister.sen sıkça takip etsen de sonu neyse oraya varıyor bu işin.değerlerin çok güzel canım
Ben genelde uzanıyorum hiç bi iş yapmıyorumNeler yapıyosunuz kızlar?
Aynen canım öğretmenim. İnşallah duyulur ya ilk kontrol kese kalp birlikte inşallahBelki duyulur canım.Öğretmensin sen de sanırım...hayırlısı olsun yazarsın buraya duyulup duyulamadığını