2021 Nisan Anneleri

Ben 9 ayda stresten olmezsem iyi sürekli aklım bebekte . Dün 1300 kusur çıktı bhcg doktor artik gerek yok Perşembe gel dedi ama benim hergun baktirasim geliyor düşük yaşayınca kafam hiç norml değil
Benim kimyasal gebeliklerimle göğüs uçlarım cok acıyodu şimdi beta çarsamba 4 bin küsürdü sadece göğüslerde dolgunlul var o kadar bende belirti olmayınca diyorum yükselmedi heralda ama her baktırdığımda yüksekti o yüzden takmıyorum şimdi ara ara adet olacakmısım gibi ağrı oluyo uyku hali var o kadar bide ilginç bi şekilde yutkunuerken bişey varmış hissi var bunda önce boş gebeliğimdede vardı inşallah bebek oluşurda hayırlısıyla 9 ay beklemesi kalır

Kızlar bende doktora gittim keseyi gördük çoook şükür küçücüktü ama hersey yolunda suan dedi on gün sonra tekrar cagırdı büyümesine bakalım dedi kalp atısı nezaman olur dedim iki haftaya olur diye tahmin ediyorum dedi bakalım hayırlısıyla onuda görürüz inşaallah.merak edenler için 4+3 şuan

Canım değerim kaçtı en son

Allah sağlıkla nasip etsin inşallah

Bende 4+5 im 5+4 de çağırdı beni kese için de adınıza çok sevindim darısı başımıza inşallah

Allah bağışlasın benimde bir kizim var. Benim doktorumda iki hafta sonra gel dedi. Hiç kan falan aldır demedi. Battan önceki gün kan verdim daha da vermeyi düşünmüyorum.Sonuçta ultrasounda belli olacak durumu. İnsaallah sağlıcakla kucağımıza alırız ilk kız olduğu için şimdikinin cinsiyetini çok merak ediyorum. Hayırlısıyla ogrensekte baslasak ufaktan alışverişe.

Benim göğüs ağrım geçti gibi birşey başına gelen varmı insan herşeyden korkuyr
Benim de...sadece dokununca oluyor.kasık bel ağrım var bugün.ben de ayaklarımı dikip yattım biraz.kasık daha fazla...evde koyulaşmasına göre hcg takibi yapıyorum.bugün böyle ...adetime daha var 3-4 gün....önceki gğne göre daha koyu

Eklentiler

• 9BE45D89-F6CB-4B98-9DA7-B7F143B58C22.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 25
Ayyy alışverişşşşşl evet ben de merak ediyorum.çin takvimi ne denli doğru bilmem de orda erkek diyor.siz de denesenizeyok canım ,hiç verme kan falan...bebişe kazım sana lazım...rahatsızlığın olmadıkça hiç gerek yok...ben henüz gitmedim doktora.bulantı olunca mart annelerinde okumhştum,bazılarına ilaç yazmış mecbur.eğer o tip çok ağır günler geçirirsem gider söylerim.evde bir çocuğum daha var sonuçta...ayaktayım sürekli.sen de öylesindir.Eylül 2 ye kadar Allah mecbur bırakmasın

Beni de bugün kese için çağırmıştı doktorum. Sizinle aynı tarihlerimiz. Benim de kesem çok küçükmüş buraya bi arkadaş atmıştı bir kaç sayfa önce hiç onunki gibi belli olmuyordu. sizin bu postunuzu okuyunca tarihlerde aynı olunca dedim demekki normal. Aynı şekilde 10 gün sonra tekrar kontrol edelim dedi doktorum aynı gidiyoruz

A ne güzel aynı haftalık mı gidiyoruz hayırlısıyla saglıkla ilerlesin inşaallah tabi anca olur ya bence cok normal 4mm miş daha ben dedim belki on gün sonra gittigimizde kalp atısını da duyarız belki bi ihtimal

Tamamdır canım merak ettim benim 4 binlerdeydi şüpeli kese alanı görüyorum demişti seninde o civarlarda küçük görmüşsün zaten normal demekki benimde
Şüpheli kese alanı ne demek bilmiyorum canım ama muhtemelen bugün benim degerde o civarlarda olmustur diye tahmin ediyorum seni nezaman cagırdı peki

Çin takvimi kızımda erkek demişti o yüzden inanmıyorum. Ama yapacağım insanın hoşuna gidiyor. Çok haklısın bu durumlarda hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi. Umarım çok ağır geçmez yaa. Zaten bebeğin kalbi atmadikca bulantı tam olarak baslamiyormus. Dediğin gibi cocukluyuz zaten hep koştur koştur. Allah güç kuvvet ve sağlıklı hamilelik versin
Şimdi yaptım bende de erkek gösterdi hadi hayırlısı inşallah

Kızlar bendd şöyle 2 hafta felan geçsin öyle gitmeyi düşünüyorum en azından kalp atışı içinde ayrı gitmem bidaha o zaman da duyulur inşallah kan içinde gitmedim bidaha adete 4 gün kala 368 felandı şuan adetimden 4 gün geçti

Şüpheli kese alanı ne demek bilmiyorum canım ama muhtemelen bugün benim degerde o civarlarda olmustur diye tahmin ediyorum seni nezaman cagırdı peki
Yani oluşan kese alanı var demek benim anladıgım bu ama tam kese değil bugün çagırdı görünür diye ama ben pazartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…