Yok canım vermedi zaten değerim pazartesi 1767 ydi çarsamba gittim söyledim dedi 3 4 bindir gözükmez ama bakalım Yine dedi ki gözükmedi ondan resim yok pazartesi görürüz muhtemelen atarım. Devlet hastanesi oldugu için cihaz kaynaklı görmedi bence ogün tekrar yaptırdıgımda 4390 cıktı değerim dedi gözükmemesi normal şuan demekki daha yüksek olunca algılıyo cihaz. Mesela boş gebelik gevirdiğimde 1800 falandı 2 gün sonra özele gittim net bi şekilde görmüştüm keseyiAnladım canım hayırlısı olsun peki ultrason resmi verdimi atsana verdiyse merak ettim
Hee olabilir canım öyle bişeydense bende özele gidiyorum alttan baktı birde benim oda farkediyormuş ya ben de bukadr erken beklemiyordum beş haftalık olunca falan görünür diyordum enaz ama gördük şükür bakalım büyüdüğünü de görürüz kalp atısınıda duyarız inşaallah hep beraberYok canım vermedi zaten değerim pazartesi 1767 ydi çarsamba gittim söyledim dedi 3 4 bindir gözükmez ama bakalım Yine dedi ki gözükmedi ondan resim yok pazartesi görürüz muhtemelen atarım. Devlet hastanesi oldugu için cihaz kaynaklı görmedi bence ogün tekrar yaptırdıgımda 4390 cıktı değerim dedi gözükmemesi normal şuan demekki daha yüksek olunca algılıyo cihaz. Mesela boş gebelik gevirdiğimde 1800 falandı 2 gün sonra özele gittim net bi şekilde görmüştüm keseyi
Allah gönlümüze göre versin kuzum bakalım...Çin takvimi kızımda erkek demişti o yüzden inanmıyorum. Ama yapacağım insanın hoşuna gidiyor. Çok haklısın bu durumlarda hastaneye ne kadar az gidersek o kadar iyi. Umarım çok ağır geçmez yaa. Zaten bebeğin kalbi atmadikca bulantı tam olarak baslamiyormus. Dediğin gibi cocukluyuz zaten hep koştur koştur. Allah güç kuvvet ve sağlıklı hamilelik versin
Şimdi yaptım bende de erkek gösterdi hadi hayırlısı inşallah
1500 ile 3000 arası olması gerekiyormus değer görünmesi için. Bugün kese icin gittim ben en son verdiğim kan testindeki sonuca göre bugün 2000 civarı olacagini hesaplayarak gün verdi doktor görülür dedi. Bugün gittiğimde çok küçük kese 10 gün sonra daha net olucak dedi ama karından baktı. Muhtemelen bu değerlerde karından çok net görünmüyorBir kaç şey sorcam kızlar;
Biri 1800 küsür çıkan beta Hcg’den hemen sonra doktor ultrasona karnımdan baktı ve kese oluşmuş dedi. Şimdi bakıyorum alttan bakınca görünüyormuş ama karından o kadar az çıkan beta hcgde görmesi normal mi?
Bi de kalp atışı için ne zaman gitmeliyim. Çarşamba 1800 çıkmıştı beta hcg?
Bana hiç kan, vitamin falan bakmadılar. Çok sinirlendim doktor folik asit diye verdiği kağıdı bile yanlış işaretlemiş. Yanlış kağıt vermiş, ilgisizlerdi biraz. İki hafta sonra neyse ki özele gideceğim. O yüzden bi güvenemedim size sormak istedim.
Yaa keşke duysak da bi sevinsek gönlümüzce. Hevesli hevesli gittim bugün 3 dakika sürdü kontrol anlamadan çıktım doktor çok küçük bir kese 15 günlük falan dedi bi o kaldı aklımda.A ne güzel aynı haftalık mı gidiyoruz hayırlısıyla saglıkla ilerlesin inşaallah tabi anca olur ya bence cok normal 4mm miş daha ben dedim belki on gün sonra gittigimizde kalp atısını da duyarız belki bi ihtimal
Evet canım aynen benimkide aynı seyi söyledi iki haftalık falan duruyor kese ama yumurtlama tarihini tam bilmedigimizden şimdi dedi hatta programda haftası cıkmadı son adetimi sordu ona göre konuştuk on gün sonra büyümesine bakalım cok küçük şuan dediYaa keşke duysak da bi sevinsek gönlümüzce. Hevesli hevesli gittim bugün 3 dakika sürdü kontrol anlamadan çıktım doktor çok küçük bir kese 15 günlük falan dedi bi o kaldı aklımda.
Canım cihaza göre de degısyor diyorlar bak kişiden kişiye de değişiyo olabilir yumurtlama zamanlarından dolayı.Bir kaç şey sorcam kızlar;
Biri 1800 küsür çıkan beta Hcg’den hemen sonra doktor ultrasona karnımdan baktı ve kese oluşmuş dedi. Şimdi bakıyorum alttan bakınca görünüyormuş ama karından o kadar az çıkan beta hcgde görmesi normal mi?
Bi de kalp atışı için ne zaman gitmeliyim. Çarşamba 1800 çıkmıştı beta hcg?
Bana hiç kan, vitamin falan bakmadılar. Çok sinirlendim doktor folik asit diye verdiği kağıdı bile yanlış işaretlemiş. Yanlış kağıt vermiş, ilgisizlerdi biraz. İki hafta sonra neyse ki özele gideceğim. O yüzden bi güvenemedim size sormak istedim.
Ben nöbetciyim valla çalısıyorum sen napıyosun nasılsın randevu aldınmıNeler yapıyosunuz kızlar?
Kolay gelsinBen nöbetciyim valla çalısıyorum sen napıyosun nasılsın randevu aldınmı
Merhaba...İnşallah canımMerhaba kızlar bende 2. kez Nisan annesi olacağım inşallah.
Özelmi devletemi gidiceksin hangi ildesinizKolay gelsinrandevu bulamıyorum istedigim doktora. Erkenden gidip sıra almam gerekcek sanırım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 2. kez Nisan annesi olacağım inşallah.
Devlet canım. Keşke özele gitme imkanım olsa :) Samsun sen?Özelmi devletemi gidiceksin hangi ildesiniz
Çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun olsun inşallahHayırlı olsun ☺
İnşallah canım değerine baktırdınmıÇok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun olsun inşallah
Ben elazığdayım ama eşimin görevi nedeniyleDevlet canım. Keşke özele gitme imkanım olsa :) Samsun sen?