2021 Nisan Anneleri

Anneler kıyamıyor cocuklarina normal oyle demesi.
Yarın insallah cok iyi gecer kontrol.
Benimkilerde kutlamadi insan uzuluyor ama yapacak bir sey yok.
Cagirdik gelmediler bile dusun yani
Insallah kontrol iyi gecer

Merhaba canım hosgeldin
Masallah kuzuya olsun saglikli olsunlarda zayif olsunlar benimki de cok zayif
Buarada cok gecmis olsun, basınız sagolsun kim vefat etti bilmiyorum ama.

Chicco bardak suluk almıştım onunla ve normal bardakla döke saça içiyor.. Bardaktan içmeyi de çok seviyor.Ben de pipete alıştırmak istiyorum ama ağzına alıp çekemiyor oyun sanıyor.. Yöntemi varmış demiş kızlar bakalım nasılmış.

Kızlar bugün doktor kontrolüm var bebeğim inşallah iyidir sonra da inşallah cinsiyeti öğrenirim. Malûm 20 haftadan once cinsiyet öğrenmişligim yok 13. Haftadayım belli olur mu dersiniz?

Biz esimle dogma buyume istanbulluyuz ama bizde artio orada yasayamayiz muhtemelen.

Kızlar bugün doktor kontrolüm var bebeğim inşallah iyidir sonra da inşallah cinsiyeti öğrenirim. Malûm 20 haftadan once cinsiyet öğrenmişligim yok 13. Haftadayım belli olur mu dersiniz?
Hayırlı haberler ile gel inşallah.. Benim iki kızımı da 12.haftada %80 kız demişti doktorum.. Öyle de çıktı ama herkes erken tahmin yapmıyor.

Elti kv bol, aman aman allah esirgesin çekilir çile değil.
Ben elti deyince aklıma sadece Eltilerin Savaşı filmi geliyor
Elti de ne bileyim yani
Erkekse belli oluyor canım az cok tahmin ediyorlar.
Ama ben perinatolojiye 13. Haftalikken gittigimde kız demisti.
Kendi doktorum da kiza benziyor demisti gerci.

Hayırlı haberler ile gel inşallah.. Benim iki kızımı da 12.haftada %80 kız demişti doktorum.. Öyle de çıktı ama herkes erken tahmin yapmıyor.

Elti de ne bileyim yani
Erkekse belli oluyor canım az cok tahmin ediyorlar.
Ama ben perinatolojiye 13. Haftalikken gittigimde kız demisti.
Kendi doktorum da kiza benziyor demisti gerci.
Yoldayım gidiyorum inşallah öğrenirim once inşallah sağlıklı olduğu haberini alırım, sonra kanama durumum düzelmiş olsun sonra da cinsiyeti öğrenirim. Ya aylarca birsey alamıyorum bana da yazık. Bir çocuğum da acısın bana göstersin hemen

Kızlar ya göstermedi doktor da 2 hafta sonra gel kesin birşey soyleyim dedi hicam yine mi 20. Hafta dedim siz bu kez o kadar bekletmicem seni dedi. Allah aşkına bana yorum yapın bir

Eklentiler

• 20220420_161335.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ya göstermedi doktor da 2 hafta sonra gel kesin birşey soyleyim dedi hicam yine mi 20. Hafta dedim siz bu kez o kadar bekletmicem seni dedi. Allah aşkına bana yorum yapın bir
Ayy masallah sana ya buyumus bile
Kanama durumun nasilmis plesanta icin ne dedi?
Bana erkek gibi geliyor.

Ayy masallah sana ya buyumus bile
Kanama durumun nasilmis plesanta icin ne dedi?
Bana erkek gibi geliyor.
Ya 12+6 normalde sata göre ama 5 6 gün geriden gidiyordu bugün 12+6 cıktı. Yakalamış haftasını.
Ya canım doktor direk şöyle dedi plasenta rahim ağzından biraz yükselmiş dedi ayıyı diye feryat ettim resmen şükürler olsun. Minik bebeğimden iyi güzel haberler aldim. Ama bir sorun hala var galiba doktor seni 2 hafta sonra yine görmek istiyorum dedi.
Burun kemiği ense kalınlığı da iyi çıkmış. Allaha şükür ya.
Allahım affetsin ilk kez hastane çıkışı seti erkek beğendim bu modeli alcam diye kaydettim. Kız modeli bakmadım daha içime mi doğdu bilmiyorum. Doktora cinsiyet için birşey söyleyebilir misiniz dedim uğraştı, dönmüyor dedi, ben de herhalde kız yine bulantim da var zaten dedim hmm öyle mi düşünüyorsun 2 hafta daha bekle bakalım dedi şimdi buradan ne anlamalıyım ben. Eşim erkek diyor kızlardan çok farklı diyor bana. Bakalım hayırlısı ama çok merak ediyorum.

Ayy ne guzel haberler bunlar
Iyi gececek bu hamilelik goreceksin.
Mide bulantilari inan ki gosterge degil benim bu son gebeligim hariç 1 tanesini bilmiyorum onun belli degildi ama diger hepsi erkekti ve hepsinde de mide bulantilarim kusmalarim ayniydi.
Sadece erkek bebeklerde kilo almadım ama kizda ciddi yana dogru genisledim erkek bebeklerde ön karın cıkıyor sadece suan senin icin tabii bu erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…