Görümcem geç evlendi evlenme sebebi de aslında cocuk yapmaktı.Ya bunlar nasil insanlar ve oyle coklarki benim uvey kv demde bana 1 sene cektirdi.
9 sene gecti hala utanmadan ayni kafa ayni zihniyet gorusmuyoruz biz Allahtan.hic korkmuolar Allahtan ya.Kendi baslarina gelio akillanmiolar.İnsan hic demez mi b3n napiorm die.Bende gorumceyim max 3 jez gittim 4 seneden fszla oldu.Hicbirsyine karismayiz bir la lf etmeyiz onun hayati yani.2 gorumceyz hediye almak disinda yaotigimizhicbisi olmadi.Zaten bayaa inat bir tip ne dense bos ama yalnisibdogruyu kendi ogrensin kendi yapsin banane sorarsa soylerim.Annem 3.kixim dedi oylnle davranio ne istiosnz yani 3lin kizini alipta.Ayip ama kiskanclar cocuklarini paylasamiolar gelinlerine kuma gbi davraniokar
Hayatinda biri vardi ama cocuk yapma gibi bir niyeti hicbir zaman olmadı taa ki oglum olana kadar o zamana kadar cocuklari sevmeyen biriydi sonra karar verdi benimde olsun falan derken hatta dedim abla bak niyetin varsa hemen evlen hemen yap..
Ben birkac yasanan olumsuzluga ragmen ona hep iyi niyetli davrandim iliskisiyle ilgili ne esime ne ailesine hicbir sey soylemedim.
Neyse evlendiler yaşı da var olmadi henuz cocukları.
Kp. Diyordu kızımdan kız torun istiyorum o toruna ben hamile kalinca evet kız torun istedim ama senden degil dedi.
Ne olduysa gorumcemle ben hamile kaldiktan sonra oldu.
Ablasinin, annesi ve babasi gibi oldugunu dusunmek istemiyorum aslinda evet bana karsı cok hataları oldu ama ne bileyim bir tarafım daha iyimser ona karsı ve gercekten anne olmasını cok isterim, isteyen her kadının anne olma duygusunu yasamali ki o iyi bir anne olur