Görümcem geç evlendi evlenme sebebi de aslında cocuk yapmaktı.Ya bunlar nasil insanlar ve oyle coklarki benim uvey kv demde bana 1 sene cektirdi.
9 sene gecti hala utanmadan ayni kafa ayni zihniyet gorusmuyoruz biz Allahtan.hic korkmuolar Allahtan ya.Kendi baslarina gelio akillanmiolar.İnsan hic demez mi b3n napiorm die.Bende gorumceyim max 3 jez gittim 4 seneden fszla oldu.Hicbirsyine karismayiz bir la lf etmeyiz onun hayati yani.2 gorumceyz hediye almak disinda yaotigimizhicbisi olmadi.Zaten bayaa inat bir tip ne dense bos ama yalnisibdogruyu kendi ogrensin kendi yapsin banane sorarsa soylerim.Annem 3.kixim dedi oylnle davranio ne istiosnz yani 3lin kizini alipta.Ayip ama kiskanclar cocuklarini paylasamiolar gelinlerine kuma gbi davraniokar
Ben evlendim bana da bir anahtar vermişlerdi eşimin anahtarı bendeydi sabahları kek yapar börek yapar giderdim yalnız bir ailede büyüdüğüm için kalabalık aile ozlemim coktu. Akşam yemeğine giderdik. Doğum günü yılbaşı hepsine hediye alırdım. Böyle aileye girmeye çalıştım. Ama sürekli bir laf sürekli bir laf. Zaten evlenir evlenmez hamile kaldim. 9 ay geçti, annem yanına geldi yardıma yaş daha 22. Ben bebekten artık kekler börekler yapamaz onlara gidemez oldum. Annem bizde kalıyor diye eşime anası geldi bak bize gelmiyor anası değiştirdi onu demiş daha neler neler. Doldurmusta doldurmuş eşimi. Eve geldim birgün anahtarla girdim eve kv abisinin karısı annem şöyle diyordu, ev ev üstüne olmaz hani senin oğlun olsa munasip ama damat yani zor. Felegim şaştı duyunca. Hışımla cocugumu aldim kızım da daha birkaç aylıktı hani yıllardır kalmadı annem. Bir kaç ay kendi evine gidip geliyordu o zaman Eskişehir de yaşıyordu kendisi. Annem şimdi onların bulduğu bir adamla evli istedikleri oldu annen çok değişti artık görüşmüyoruz. Ve kv yüzüne annemi bu evliliğe art niyetle iten her kim varsa allahın bulsun gün yüzü göremesin dedim. Muhtemelen adam izin vermiyor annem kabul etmiyor çok sessiz kadındır. Kv ile böyle böyle uzaklaştım. Saygı da hic kusur etmedim bir kere bile hep baş tacı ettim misafirligini bilemedi. Hep müdehale etti hayatıma hep zarar verdi. Anlatılacak milyon tane şeyi var ama geçtim gitti. Eşime en son şunu demistim ben seninle evlendigimde böyle biri değildim Su an takindigim tavır onların yaptıkları yüzünden degistirdiler beni dedim. Saftim çok gerçi hala safım ama en azından 2 senedir görüşmüyoruz pandemi vesilesi ile.Ay bunlarin hepsi aynı okurken kendimi gördüm
Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar.
Simdi de kızima cok zayif diyor e napıyım yemiyor.
Offf siz ne garip insanlarsinız torunlarimiz saglikli diye sukredeginize habire bir seyler soyluyorsunuz yeter artik valla en iyi siz anne babaymissiniz ben bakamıyorum sizin gibi mukemmel degilim dedim.
Bende agzima geleni soyluyorum artık.
Ya bende bırakamam kimselere
Canım onlar benim allah korusun kim bizim gibi bakar sahip çıkar.
E sen caliscakmisinda kim bakacakmis o cocuklara.
Seninkilerde acayip sinir bozucu ama duyma bence.
Ya boyle insanlara cevap verince de insan rahatlamıyor ki ne yapmak lazim bilmiyorum.
Ben birara mesela onlar konusuyordu cok alakasiz bir sey diyordum o zaman cok sinir oluyorlardi.
Mesela anlatiyordu bakıyordum yuzune sonra kafamı cama cevirip havalarda cok sıcak soguk dag tas tepe alakasiz seyler soyluyordum o zaman cok sinir oluyordu yine o taktiği uygulucam
Canakkkaleyi begeniyor musunBana da baya ters allah korusun bir ciksa ordan.
Tabii biz Çanakkaledeyiz belki Istanbula gore daha rahat ama biz sitede oturuyoruz baya güvenlikli ben bahceye bile tek başına gondermiyorum ki park burda gozumun onunde.
Allah korusun.
İns ya.Tabiki kimseyi bunla sinamasin.Bnm kp cok kotu bi insan ona bile insan acio bazen.Görümcem geç evlendi evlenme sebebi de aslında cocuk yapmaktı.
Hayatinda biri vardi ama cocuk yapma gibi bir niyeti hicbir zaman olmadı taa ki oglum olana kadar o zamana kadar cocuklari sevmeyen biriydi sonra karar verdi benimde olsun falan derken hatta dedim abla bak niyetin varsa hemen evlen hemen yap..
Ben birkac yasanan olumsuzluga ragmen ona hep iyi niyetli davrandim iliskisiyle ilgili ne esime ne ailesine hicbir sey soylemedim.
Neyse evlendiler yaşı da var olmadi henuz cocukları.
Kp. Diyordu kızımdan kız torun istiyorum o toruna ben hamile kalinca evet kız torun istedim ama senden degil dedi.
Ne olduysa gorumcemle ben hamile kaldiktan sonra oldu.
Ablasinin, annesi ve babasi gibi oldugunu dusunmek istemiyorum aslinda evet bana karsı cok hataları oldu ama ne bileyim bir tarafım daha iyimser ona karsı ve gercekten anne olmasını cok isterim, isteyen her kadının anne olma duygusunu yasamali ki o iyi bir anne olur
Ben evlendim bana da bir anahtar vermişlerdi eşimin anahtarı bendeydi sabahları kek yapar börek yapar giderdim yalnız bir ailede büyüdüğüm için kalabalık aile ozlemim coktu. Akşam yemeğine giderdik. Doğum günü yılbaşı hepsine hediye alırdım. Böyle aileye girmeye çalıştım. Ama sürekli bir laf sürekli bir laf. Zaten evlenir evlenmez hamile kaldim. 9 ay geçti, annem yanına geldi yardıma yaş daha 22. Ben bebekten artık kekler börekler yapamaz onlara gidemez oldum. Annem bizde kalıyor diye eşime anası geldi bak bize gelmiyor anası değiştirdi onu demiş daha neler neler. Doldurmusta doldurmuş eşimi. Eve geldim birgün anahtarla girdim eve kv abisinin karısı annem şöyle diyordu, ev ev üstüne olmaz hani senin oğlun olsa munasip ama damat yani zor. Felegim şaştı duyunca. Hışımla cocugumu aldim kızım da daha birkaç aylıktı hani yıllardır kalmadı annem. Bir kaç ay kendi evine gidip geliyordu o zaman Eskişehir de yaşıyordu kendisi. Annem şimdi onların bulduğu bir adamla evli istedikleri oldu annen çok değişti artık görüşmüyoruz. Ve kv yüzüne annemi bu evliliğe art niyetle iten her kim varsa allahın bulsun gün yüzü göremesin dedim. Muhtemelen adam izin vermiyor annem kabul etmiyor çok sessiz kadındır. Kv ile böyle böyle uzaklaştım. Saygı da hic kusur etmedim bir kere bile hep baş tacı ettim misafirligini bilemedi. Hep müdehale etti hayatıma hep zarar verdi. Anlatılacak milyon tane şeyi var ama geçtim gitti. Eşime en son şunu demistim ben seninle evlendigimde böyle biri değildim Su an takindigim tavır onların yaptıkları yüzünden degistirdiler beni dedim. Saftim çok gerçi hala safım ama en azından 2 senedir görüşmüyoruz pandemi vesilesi ile.
Çanakkaleye aşığım benCanakkkaleyi begeniyor musun
Merhaba evet canım suluguyla iciyor ama bardaktan da iciyor karısık.Kızlaaar merhabaa
Birşey sorucam bebelerinizi suluğa alıştırabildiniz mi? Bizimkine contego pipetli suluk aldım ama çekemiyor meme gibi emse gelecek su ama kemirmeyi tercih ediyor. Bardaktan da çok dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım
Hem bardak hem suluk kullanıyor biz aventin alıştırma bardağını kullanıyoruz. Kontrol onda olduğu için ve bardağa alışma süreci oluşsun diye...Kızlaaar merhabaa
Birşey sorucam bebelerinizi suluğa alıştırabildiniz mi? Bizimkine contego pipetli suluk aldım ama çekemiyor meme gibi emse gelecek su ama kemirmeyi tercih ediyor. Bardaktan da çok dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım
Ay cok sukur ya bari o yokHiç eltiden bahseden olmamış. Kızlar sizin hiç eltiniz oldu mu der ve susarım
Ay o da eksik kalsınHiç eltiden bahseden olmamış. Kızlar sizin hiç eltiniz oldu mu der ve susarım
Çok utandım şimdi yaYalnız amma yazmisiz demedigimiz kalmamis
Baya bir icimizi dokmusuz.
Azze arada ayak numarası falan girmis ama biz hızımızı alamamisiz
Biz bi ara tasinsak mi diye dusundukte.Birazda ruzgarli geldi bana.Belki ileride ege tarafina tasinirizÇanakkaleye aşığım ben
Zaten Çanakkalede dogdum büyüdüm.
Üniversitede ayrıldım bir tek İzmirde okudum.
İzmiri de cok severim.
Ne gercek kv dem var ne eltim ne gorumcem ne kaynim hicbisiHiç eltiden bahseden olmamış. Kızlar sizin hiç eltiniz oldu mu der ve susarım
Yok ya icimizi döktük bende kimseye anlatmamistim simdi tüm kk ya yazdım iyi oldu yillarin acisiÇok utandım şimdi ya
Aman ohhh kimselere anlatamıyordum iyi oldu.... Yılların birikimi
Benimki, hamileliği söyleyemedim onun stresiYarın kontrolüm var bir cesaret arayacağım ya da eşime arattiririm. Ona versin ilk tepkiyi 4 tane tepki aldim ben doydum.
Evet ruzgarlı burası ama bir Çesme kadar degil vallaBiz bi ara tasinsak mi diye dusundukte.Birazda ruzgarli geldi bana.Belki ileride ege tarafina tasiniriz
Ben suspus kalirim huyum kurusun sonra kendimi yer dururum. Aman yanlış anlamasın, aman saygısızlık yapmış olmayım, eşim üzülmesin diye diyeYok ya icimizi döktük bende kimseye anlatmamistim simdi tüm kk ya yazdım iyi oldu yillarin acisi
Yani sen muhattap olma bence bu konuda hic.
Esin soylesin sen bir sure hic konusma konusursan da haa evet hamileyim seninde cok mutlu oldugunu dusundum tebrik etmek icin mi aradin dersin
Önce alıştırma bardağı-biberonu aldım, sonra bardak, sonra pipetli suluk hala yoluna koyamadık, içiyor ama püskürtüp oyun yapıyor sıpaKızlaaar merhabaa