- 22 Şubat 2009
- 3.865
- 2.053
Bu hamileligimde koku hassasiyeti 3. Haftalarda başlamış 2 hafta evde bekledim, 2 gün de bir test yaparak çizgi kötülüğünü takip ettim. Kan vermek istemedim. Çünkü sata göre çok çok küçük bir hcg değeri olacaktı. 2 hafta bekledim. Doktora gittim 5 haftalikti. Çok erken bir mide hassasiyeti başladı. Ve acayip acı istiyor canım 3 gebeligimde ağzıma koymadım acı. Bunda böyle zehir zıkkım acı yiyorum eşim bir kere ucundan aldı bunu nasıl yiyorsun dediAyy ne guzel haberler bunlar
Iyi gececek bu hamilelik goreceksin.
Mide bulantilari inan ki gosterge degil benim bu son gebeligim hariç 1 tanesini bilmiyorum onun belli degildi ama diger hepsi erkekti ve hepsinde de mide bulantilarim kusmalarim ayniydi.
Sadece erkek bebeklerde kilo almadım ama kizda ciddi yana dogru genisledim erkek bebeklerde ön karın cıkıyor sadece suan senin icin tabii bu erken.
Bir de karnım çok aşağıda gibi alt karından çıkmış bir göbeğim var kızlarda böyle daha yukarıdan daha yayvandi sanki. Tüm belirtiler bunlar.
Instagramda bir hesaba attim usgleri erkek bebek dedi ama inanmali mi bilmiyorum. Ya beğendiğim erkek hastane çıkışı tükenmiş kadın tekrar gelmeyecek dedi ben cinsiyeti ogrenemeden bitmiş