- 13 Nisan 2020
- 2.394
- 4.409
- 83
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.721
Ay kızlar yıllık izni yedim bitirdim çarşamba hastaneye gidiyorum tekrardan … başlasın maraton ve bu dönem herkes çok hasta o yüzden çok yoğun mahvolcam gibi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Ben biraz üşüttüğüm icin birkaç gündür aynı problem var fakat benim ki hastalıktan sebep diye düşünüyorum. Umarım sizin de uzun sürmez hemencik geçerKizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi
Su içiliyor üzerine canım çok problem olmaz. İnşallah etkisini görürsünİçecem mecbur canım artık
Amin canımSu içiliyor üzerine canım çok problem olmaz. İnşallah etkisini görürsün![]()
Hadi ya, mide bulantısı yapmasın daCanım epey karın ağrısı yapar ama içince panik yapma sakın
Bende de oluyor canım. Ve iştahım epeyyy azaldi
Jerseyy harika birseyyy harikaa bayiliyorum
Sağ ol canım herkes çok övüyordu sağ olsunJerseyy harika birseyyy harikaa bayiliyorumafiyetle tuketin
Bende bayiliyorum tas gbi mukemmel birsey herkes denemeliSağ ol canım herkes çok övüyordu sağ olsunSixFeetUnder filede görmüş söyledi hemen denedim ben de. Bayağı güzel olmuş gidip gelip yiyorum dasdaasf
Ay bana bir bana hiç etki etmedi su ilaçCanım epey karın ağrısı yapar ama içince panik yapma sakın
Bende de oluyor canım. Ve iştahım epeyyy azaldi
Çok şekerli bal gibi canım şekerli seviyorsan kötü değil ama çok etkili dozunda kullan ama çok çok içmeDoktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acaba
Yok çok içmem canım, karın da ağrıtıyormuş. Kaç saate etkisi oluyor acabaÇok şekerli bal gibi canım şekerli seviyorsan kötü değil ama çok etkili dozunda kullan ama çok çok içme
Bizde de kan uyuşmazlığı var ama ilk bebek olduğu için hamilelikte iğne yapmadılar kanama vs olmadı diye. Doğumdan sonra ilgilenickelermişBenim aynı gün kan uyuşmazlığı iğnesini de yapmak istediler o yüzden doğum katına çıktım odaları da gördüm pilates topu direk gözüme çarptıkata girince bi panikledim herkes bana baktı hemşirelere dedim ben doğurmaya gelmedim hazır değilim çok güldüler insan stres oluyor
![]()
Canım kanama olmasa da 28.haftada yapıyorlar aslında, sen başka doktora daha sor sıkıntı olmasınBizde de kan uyuşmazlığı var ama ilk bebek olduğu için hamilelikte iğne yapmadılar kanama vs olmadı diye. Doğumdan sonra ilgilenickelermiş
Yok doktorumuz bu konuda çok iyi güveniyorum ben. Yeni bir yaklaşıma göre gerek yokmuşCanım kanama olmasa da 28.haftada yapıyorlar aslında, sen başka doktora daha sor sıkıntı olmasın
Tamam canım ozmanYok doktorumuz bu konuda çok iyi güveniyorum ben. Yeni bir yaklaşıma göre gerek yokmuş
Kızlar bugün yine oğluşun sakin günlerinden biriydibende arada bunu dinletiyorum şimdi yine açtım coştu oğlum klasik müzikle.
Günleri günlerine tutmuyor valla zaten çok aşırı hareketli bir bebek değilBenim kizda oyle canim dun cok hareketliydi bugun daha sakin![]()