• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ay kızlar yıllık izni yedim bitirdim çarşamba hastaneye gidiyorum tekrardan … başlasın maraton ve bu dönem herkes çok hasta o yüzden çok yoğun mahvolcam gibi 🙅‍♀️

Kizlar benim bugün ilk zamanlar gibi çok bulantım var aynı koku hassasiyeti birşey yiyemedim yatıyorum aynı durumu yaşayan var mı neden oldu ki şimdi
Geçmiş olsun. Ben biraz üşüttüğüm icin birkaç gündür aynı problem var fakat benim ki hastalıktan sebep diye düşünüyorum. Umarım sizin de uzun sürmez hemencik geçer 🙏🏻🌼

Canım epey karın ağrısı yapar ama içince panik yapma sakın😬

Bende de oluyor canım. Ve iştahım epeyyy azaldi
Ay bana bir bana hiç etki etmedi su ilaç 😂 arkadasim içtikten 15 dk sonra tuvalete çıkmış ben ertesi gün zor bela 🫠 az mı içiyorum acaba

Doktordan çıktım duphaloc şurup ile anestol krem yazdı canım, bu şurubun tadı kötü mü acaba
Çok şekerli bal gibi canım şekerli seviyorsan kötü değil ama çok etkili dozunda kullan ama çok çok içme

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebiş 1650 olmuş önde gidiyor maşallah, tombiş tombiş sıpam 🤭 kanamamın olduğunu söyledim plasneta aşağı da olduğu için olur dedi hareketlerin de sıkıntı yoksa stres yapma dedi, bizimki de kıpır kıpır zaten. 36 yı görürsek iyi olacak

Benim aynı gün kan uyuşmazlığı iğnesini de yapmak istediler o yüzden doğum katına çıktım odaları da gördüm pilates topu direk gözüme çarptı 😬 kata girince bi panikledim herkes bana baktı hemşirelere dedim ben doğurmaya gelmedim hazır değilim çok güldüler insan stres oluyor 😂😂😂
Bizde de kan uyuşmazlığı var ama ilk bebek olduğu için hamilelikte iğne yapmadılar kanama vs olmadı diye. Doğumdan sonra ilgilenickelermiş

Back