2021 Nisan Anneleri

Hay allah insan strese giriyor ya bakabilselerdi keşke bugün. Neyse artık kuzum 1 haftaya normal yada sezaryen artık gelecek bir şekilde başka zamanı kalmadı rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Maşallah canım Allah bi kolaylıgını veriyo sanırım

Hadi inşallah darısı başıma artık resmen yaşamak istiyorum şu kasılma hissini, o kadar belirtim yok yani inşallah doğru sinyaldir

Kuzum pozisyon değiştir biraz dinlen duş al geçmezse gidersin doktora şimdi son haftalarında kendini yorma ben hastaneye gidince çok yoruluyorum
Hepsini yaptim kuzum ya yatarkende oluyo gezerkende oluyo uyurken uyanıkken hep oluo

Istanbul doğum akademisi kurusucu Hakan Çokere gidiyorum bende, kendi ekibi var ve genellikle acibadem Taksim de doğum yaptırıyor şu sıralar
Dinlen canım uyu biraz, artık siddetlenmeyinceye kadar gerek olmayınca evde duş almayalım.
4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım

4250 kadar normal olur dedi ama çatı muayenesi yapılmadıgı icin catı dar mı normal doguma müsait mi oda bilinmiuo ki
Canım çatı darlığı bebeğin kafası kanala yerlesmeden bilinebilecek bir şey değil tibben bu böyle. Eğer kanala yerlesmeden bebek kilolu ya da kafasi büyük çatın dar denilirse bu bir yalanmis. Ve genellikle 4 kiloya yakın denilen bebekler 3.600-700 civarında çıkıyor. Sakın aklını bulandırma. Sadece ilk olduğu için biraz bekletebilir, sen çömelme, squat, yürüyüş, sağa sola kalça hareketlerine devam et. Yorucu ama ayakta durmak ve yürüyüş yapmak bir de merdiven çıkma hareketi yer çekiminin etkisiyle bebeği kanala doğru çekiyormuş.

Ay valla doktor Cuma diyor başka bişi demiyor 5dk düşerse ara diyor bide ama çok baskı var sanki patlayacak gibi aşağısı uyuyamıyorum tüm evi sildim süpürdüm şimdi yattım dinleneyim biraz 2Saatlik uykuyla duruyorum
Hadi inşallah darısı başıma artık resmen yaşamak istiyorum şu kasılma hissini, o kadar belirtim yok yani inşallah doğru sinyaldir
Kıyamam ya inşallah yaşarsın direk doğuma gidersin, ben yaşayıp yaşayıp tıkanıyorum
Valla duşa girdiğime pişman oldum bida girmicem sakinledi ağrılar

Aa cidden mi bilmiyodum o yüzden bakmyo demek ki aynen canım biraz sancı da cıkmıs nst de cok sükür :)

4250 kadar normal olur dedi ama çatı muayenesi yapılmadıgı icin catı dar mı normal doguma müsait mi oda bilinmiuo ki
Ne cati muayenesi yaptilar ne cocugun son ayda kilosuni soylediler bana.sonra dogunca ortaya cikti 4 kilo 52 santim.Devlette 8 yil once daha bi rahatlardi yine ii sana soylemisler bende ne bileyim ben dogmusum 3250 sok oldum duyunca Dedim e 4 kilo dogurabildiysem ii Sonra dediler rahmin baglari bozuk bu sefer 2.de doktra dedimki tasiyabilir miyim bag dokularimda bozulma varmis dioki 4 kilo tasimis dogurmussun tasirsin ki cidden hic sorunda yk suan rahim agzi falanda gayet yerinde.Benim rahmin ic dis dar.Cocuklarim iri ondan oluomus o bag dokusu sorunu yoksa rahim cok kuvvetli bir yer.
Baktilar catin dar sez e alirlar uzulme.Oyle cat die olmuo dogum.

Canım ben 1 gece kalicam her sey yolunda giderse.
Oglum var evde onsuz olmak istemiyorum

O baskı bende de var kafası kanalda ya benimkinin hayır yani oraya kadar girdin madem bu ne ayak derdin ne aksiyon mu ariyon
Girsin mi bir yola gidecek ya da o yola hic girmicen o koç ben yay atarlaniyoruz birbirimize işte küçük kızım anne Ilay'la mi kavga ediyorsun diyor
Ben de hiç uyumadım ama deli bir enerjim var karınca gibiyim.sabahtan beri. Gece için pusuya yatmış beni bekliyor tırtıl kesin sen duuuurrrrrr bak bu gece ne sürprizlerim.var diyor içerden kesin

Ayy bende niye yapmıyolar diye düşünüyodum ama ne bilim çatım darsa da beklemem bu kadar diye düşünüyorum mecburen beklicem artık bakalım hayırlısı

Ya benimkinin başi bir onceki muayenede asagidaydi bu gidisimde makat gelisli dedi donmus yani biraz yaramaz cadı olucak galiba bu saatten sonra donmesi garip dedi oglumda makat gelisliydi gerci.
Ama o baskı hissi hic gecmedi hala feci baskı hissi var.
O enerji bende de var mutfak dolaplarini nasil silicem diyordum sabahtan beri nerdeyse bitirmek uzereyim

Ayy bende niye yapmıyolar diye düşünüyodum ama ne bilim çatım darsa da beklemem bu kadar diye düşünüyorum mecburen beklicem artık bakalım hayırlısı
Bide bana doktor karnim cikmio die bu cocuk geride herhalde deyip 2 kez usg yaptirdi 6.ayda.
Cok ufak bi bebek olucak fln dedi.
Devlette benim gttgim zamanda doktorun kendi usgsi yoktu radyolojiye yolluodu ordaki doktorda asiri gicikti bisi demiodu kotu davraniodu falan.
Ilk gebelik bnmde anlamiorm birseyden.ne diolarsa yaptiriorm aliorm evraklairmi cikiorm
Annemde dioki senin kocan cok uzun sizden kucuk cocuk olmaz sen biz bu kdr minyonuz oyle dogmadin iyiki annemi dinleyip 0 3 almamisim cok elimde kaldi alinanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…