Kizlar selam herkese.. Yarin sabah 10 da bebegime kavuşacağım insallahokuyamadim tum yazilanlari, yarin doguracak var mi bilmiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Sağlıkla gelsinlerKızlar bende yarın 8 buçukta yatış yapacağım doktor kaçta alır bilmiyorum. Rabbim yardımcınız olsun
Ay o ben değilim kesinGece gece bulantim cok hemde ilac aldigim halde.Ve kasiklarimda adet agrisi var.Bebisim hareketli ama uyuyamiyorumda 11 de uyuyakaldim oglani uyutunca kalktim 1 de uykuda tutmuo ins migrenim tutmaz.
Allahim son 4 hafta saglikla ulasalim,premses hamileler kimler ya biz nie sürünüyoruz
Valla bana hic gelmicek gibi hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sana da kolaylık versin insallahValla gece sadece 3-5 arası uyudum 2saatlik uykuyla ayaktayım şimdi çocuğu okula gönderdim yatacağım ağrı azaldı ama kasılma var dinleneyim belki akşam belki sabah gelir diyorum evide toparladım, duş iyi geldi dinleneyimAzze valla bir anda geliyor gelecek olan hazırlıklı ol
Bu benim öyle diye diye 4.gelişim oldu sanırımBugün 2 de kontrolüm var bundna sonra bi 2 kere daha giderim Allahin izniyle başka gitmem2. De keşke doğum olsa
7den geriye sayBu benim öyle diye diye 4.gelişim oldu sanırım
Bende kontroldeyim nst baglandim ayni seyi valla bende istiyorum dogursam artik ne guzel olur diyeBugün 2 de kontrolüm var bundna sonra bi 2 kere daha giderim Allahin izniyle başka gitmem2. De keşke doğum olsa
Benim hastane zaten bir gün tutuyormuş hastanedeBenim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibihiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum
Üsten ittirmeni4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım
Hayırlı haberlerle gel canimmm varmi sancin❤Bende kontroldeyim nst baglandim ayni seyi valla bende istiyorum dogursam artik ne guzel olur diye
İlk sezeryanımda bir gece kalmıştım. Hastane bir gece tutuyor zaten. Bi aksilik olmazsa bunda da bir gece kalırımBenim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibihiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum
Yanlış yazmışım ya 0.4 o0,5 Oksopar varmı bilmiyordum. Sezeryan mı olacaksınız. Bende kesicem 3 güne korkuyorum sorun olursa kesmem diye hoş doktoruma dediğimde kesmessek sorun olur demişti.
Yaaa minik tospiğim benim peki normal olma ihtimali varmıymış kuzum eğer gelmezse ne zaman gideceksin peki4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım
İttircem en sonÜsten ittirmeni
Bende sorcam bugün hocam bu çocuk yukarı çıktı gibi kafası kanalsan cikarmi
Seninkinde sapma olmaz başı kanalda olunca farklı çıkıyor benim şu haftada 2900 felan senin kaçtı 37+0 da
4250 kadar normal olur dedi ama çatı muayenesi yapılmadıgı icin catı dar mı normal doguma müsait mi oda bilinmiuo kiYaaa minik tospiğim benim peki normal olma ihtimali varmıymış kuzum eğer gelmezse ne zaman gideceksin peki
Yaramaz bir Koç çünkü o. Birgün balıklama dalacak o kanala bak görürsün4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım
Ayy inşallah yok gittikce de büyüyo içerde nasıl cıkcak onu düsünen yokYaramaz bir Koç çünkü o. Birgün balıklama dalacak o kanala bak görürsün
Benim anneannem 3. Teyzem 4500 doğmuş normal. Son teyzem 5150 gram mis sadece o sezaryen olmuş. Ve anneannem çıtı pıtı minyon bir kadin. Nasil öyle iri bebekler doğurmuş aklım hayalim anlamıyor.Ayy inşallah yok gittikce de büyüyo içerde nasıl cıkcak onu düsünen yok