2021 Nisan Anneleri

Ya benimkinin başi bir onceki muayenede asagidaydi bu gidisimde makat gelisli dedi donmus yani biraz yaramaz cadı olucak galiba bu saatten sonra donmesi garip dedi oglumda makat gelisliydi gerci.
Ama o baskı hissi hic gecmedi hala feci baskı hissi var.
O enerji bende de var mutfak dolaplarini nasil silicem diyordum sabahtan beri nerdeyse bitirmek uzereyim🤭
Bas asagidan yine popoya mi dondu🤯🤯🤯🤯🤯

Ya benimkinin başi bir onceki muayenede asagidaydi bu gidisimde makat gelisli dedi donmus yani biraz yaramaz cadı olucak galiba bu saatten sonra donmesi garip dedi oglumda makat gelisliydi gerci.
O enerji bende de var mutfak dolaplarini nasil silicem diyordum sabahtan beri nerdeyse bitirmek uzereyim🤭
Döndüğünü hissettinmi benim mide bulantikarim var ama dönerken daha feciydi inşallah dönmemiştir diyorum...

Bide bana doktor karnim cikmio die bu cocuk geride herhalde deyip 2 kez usg yaptirdi 6.ayda.
Cok ufak bi bebek olucak fln dedi.
Devlette benim gttgim zamanda doktorun kendi usgsi yoktu radyolojiye yolluodu ordaki doktorda asiri gicikti bisi demiodu kotu davraniodu falan.
Ilk gebelik bnmde anlamiorm birseyden.ne diolarsa yaptiriorm aliorm evraklairmi cikiorm😅
Annemde dioki senin kocan cok uzun sizden kucuk cocuk olmaz sen biz bu kdr minyonuz oyle dogmadin iyiki annemi dinleyip 0 3 almamisim cok elimde kaldi alinanlar 😅😅
Bu gidişle benimde kalır gibi eğer doğruysa kilosu :KK70:

Kızlar selam. Çok zor bir gece geçirdim. Dün bahöede biraz fazla güneşlenmişim akşam çarpıldım resmen uyuyamadım ağrıdan. Sonra gece 3 hafif kasılmalar başladı. Nst deneyimime göre 30 şiddetinde. Bu sefer de o uyutma 2 saat toplasanız ancak dalmışımdır. Bazen çok düzenli 15 dk da bir geliyor baze yarım saat ama çok şiddetli değil. 11’de kontrolüm vardı bir parmak açıklık olmuş %60 ihtimalle bu hafta gelir dedi. Gelemzse haftaya pazartesi proveke edeceğim dedi. Bu hafta açıklığa bakarken canım yandı bayağı kastım kendimi🤦🏻‍♀️

Aaaa benim.2. Kızım da hep makat gelişti son ana kadar diner demişti doktor ve dönmüştü gerçekten. Ama baş aşağıdan dönen duymamıştım. Geri döner falan dedi mi doktorun?

Üsten ittirmeni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende sorcam bugün hocam bu çocuk yukarı çıktı gibi kafası kanalsan cikarmi🤣🤣🤣🤣🤣
Seninkinde sapma olmaz başı kanalda olunca farklı çıkıyor benim şu haftada 2900 felan senin kaçtı 37+0 da

Hayırlı haberlerle gel canimmm varmi sancin❤
Hic yok yaaa masallah tertemiz en fazla sanci oda kasilma aninda 35 okadar azcikta siyum azilmis fena degil dedi bu hafta keşkem dogursam doktorum 8 9 10 nisan yokmuş ☹bakalim nasil olucak

İttircem en son :KK70: hiç hatırlamıyorum ki canımm kafam allak bullak 🙄Tansiyonum yine yüksek çıktı bu hastane de ne var bilmiyorum😏
Hastane sizi geriyor tergin ediyor sanirim siz nekadar hissetmesenizde tansiyonla ortaya cikiyor galiba sakin olmaya calişın noo panik 😉😊

O baskı bende de var kafası kanalda ya benimkinin hayır yani oraya kadar girdin madem bu ne ayak 😂😂😂 derdin ne aksiyon mu ariyon 😂😂😂😂😂😂😂😂
Girsin mi bir yola gidecek ya da o yola hic girmicen 😂😂😂😂 o koç ben yay atarlaniyoruz birbirimize işte 😂😂😂😂😂😂 küçük kızım anne Ilay'la mi kavga ediyorsun diyor 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ben de hiç uyumadım ama deli bir enerjim var karınca gibiyim.sabahtan beri. Gece için pusuya yatmış beni bekliyor tırtıl kesin 😂😂😂😂😂😂😂 sen duuuurrrrrr bak bu gece ne sürprizlerim.var diyor içerden kesin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yok bende uyuyamıyorum WC kalkıyorum bölünüyor WC bişide gelmiyor idrar var sanıyorum valla ben ilk çocuğumda resmen doğurmamışım ağrısız gittim pıt doğdu bitti gitti şimdi hergün aynı heyecan🙈

Kizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş😔
Çok geçmiş olsun hemen kavuşun inşallah maşallah kilosu falan da çok iyi. Enerjini moralini yüksek tut, zaman su gibi alsın inşallah.
Yok bende uyuyamıyorum WC kalkıyorum bölünüyor WC bişide gelmiyor idrar var sanıyorum valla ben ilk çocuğumda resmen doğurmamışım ağrısız gittim pıt doğdu bitti gitti şimdi hergün aynı heyecan🙈
Benim.esim.bile ilk kez hamile gibisin diyor. Hicbir sıkıntı olmadan yaşayınca hamilelikleri adam bile korktu halime sürekli bir ağrı sızı, akıntı, ah diye bağıran biri oldum çıktım, delecek bir yerlerimi, kusma, kramp ya herşey var, kansızlık çabası. Çocuk doğana kadar sağlam yerim kalmayacak 🙈

4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım :KK70:
Maşallah canımm beslenmen nasıldı bende biraz kilolu olsun istiyorum da

X