2021 Nisan Anneleri

Benim de ikinci doğumum du dedigin gibi insan ne olacağını bildiğinden daha stres ve heyecan yapıyor..Ama sonuçta bir şekilde çocuk çıkıyor..Sağlıkla gelsin sizin de inşallah.

Süper, benim doktorum ve ebemde aynı şekilde doğum yaptırıyor genelde. Bir bağlantıları var mı yoksa aynı kişiler mi diye merak ettim. İnsaallah benim de ikinci doğumum seninki gibi kısa ve keskesiz olur yine
Allah kolayliklar ve güzellikler göstersin bebişi büyütürken

Valla ya akşama ya sabaha sanırım kasılmalar geliyor ama o batan sancı dindi duştan sonra bakalım Şimdilik ben hazırım İyiki girdim duşa yoksa arayacaktım doktoru
Benimde duştan sonra kesiliyor, suya dogumda 5 cm açılma olmadan suya koymuyorlarmis açılmayı rahatlama yüzünden durdurabilir diye. Acaba bizde tam başlarken duş hızlandırır diye düşünürken ağrı kesici etki yaptığı için durduruyor olabilir mi şimdi sen söyleyince mantığıma yatmadı değil yani belki tam düzene girip ağrılarla baş edemediğimiz o aşamalarda girmek daha mantıklı olabilir bilemedim.

Ben üç hafta önce doğum yapMak zorunda kaldm, bir hafta kuvozde kaldı, anlıyorum sizi ama şimdi yanımda uyuyo bende onu izliyorum , Allah sabrını veriyor dua edin
Çok sevindim senin adına hep kucaklarimizda olsunlar. Ben de daha iyiyim şimdi 11 de gösterecekler bana sonra çıkışım yapılacak bırakıp gitmek zor geliyor..ama her şey onun iyiliği için

Bambuella
Son ikinma esnasinda evet son bir aci oluyor ama bebegin basi ciktigi anda aci agri hicbir sey kalmiyor, o bolgede komple bir uyusukluk oluyor sanki. Ben onceki dogumumda doktorun uyusturucu igne filan yaptigini sanmistim, ama bu sefer kesin eminim hicbir sey uygulamadigina. Ama ona ragmen dikis yaptigini hissettigim halde aci agri hissetmedim.

voda90
Ne guzel, siz de Istanbul'da misiniz, sizin hastaneniz doktorunuz kim?

Bende şimdi onu düşünüyordum kasılma sıklığım aynı normalde bu saatlerde kasılma vs olmaz 5den beri düzenli kasılmalar geliyor ama o karnının altındaki sancı gitti daha rahatım duştan önce ayakta sallanıyordum ağrıdan duşa bir girdim bel bölgem bildiğin sıcak suyun etkisiyle gevşedi rahatladı, ama şuan kasılma devam ağrı olmadığı için kimseye haber vermiyorum belki geri gelir bakalım dediğin gibi durdurdu ağrıyı

Artik tecrubelisin yaparsin bacm ikinci daha kolay oluyormus normal dogum yaoanlarda
Ben aldim gobegi dusene kadr bunlar cok iyi oluyo ilk cocugumdada kullandim oyuzden bundada 4 tane aldim civilden
Selam ikinci doğum daha kolay oluyor mu yani duyumunuz var mı? İlki normal oldu. İkincisinde de sağlıklı, kolay normal dopum olsun Korkuyorum

Hadi hayirlisiyla saglikla gelir insallah haber edersin Azze yede ver elini sancini 1 avazda gelsinler insallah.

Hadi hayirlisiyla saglikla gelir insallah haber edersin Azze yede ver elini sancini 1 avazda gelsinler insallah.
Valla gece sadece 3-5 arası uyudum 2saatlik uykuyla ayaktayım şimdi çocuğu okula gönderdim yatacağım ağrı azaldı ama kasılma var dinleneyim belki akşam belki sabah gelir diyorum evide toparladım, duş iyi geldi dinleneyim Azze valla bir anda geliyor gelecek olan hazırlıklı ol

Arkadaşlar bende hayırlısıyla saat 15.00 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım, darısı bekleyen herkesin başına inşallaahh
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah
Gözünüz aydın Sağlıkla mutlulukla büyütün canım inşallah Tüm ağrıların yaraların tez zamanda geçer inşallah
Çok güzel olmuş darısı bana inşallah. sezeryani beklerken pıt diye doğursam keşke
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kaç haftalıktın canm sen?
Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Sıkma canını canım sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini Allahın izniyle.
Bol bol süt yap annesi bebişine moralini yüsek tut.
Kizlar selam herkese.. Yarin sabah 10 da bebegime kavuşacağım insallah okuyamadim tum yazilanlari, yarin doguracak var mi bilmiyorum. Allah hepimizin yardimcisi ololsun
Allah sağlık ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin canım
Kızlar bende yarın 8 buçukta yatış yapacağım doktor kaçta alır bilmiyorum. Rabbim yardımcınız olsun
Allah sağlık ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin canım
Sen bugün yarın doğuracaksn gibi geldi bana inşallah sağlıkla kavuşursunuz canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…