2021 Nisan Anneleri

Kizlar selam herkese.. Yarin sabah 10 da bebegime kavuşacağım insallah 🥰 okuyamadim tum yazilanlari, yarin doguracak var mi bilmiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Kızlar bende yarın 8 buçukta yatış yapacağım doktor kaçta alır bilmiyorum. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🤲
Sağlıkla gelsinler 😍 Allah yardımcınız olsun umarım her şey çok kolayca olur 🙏
Gece gece bulantim cok hemde ilac aldigim halde.Ve kasiklarimda adet agrisi var.Bebisim hareketli ama uyuyamiyorumda 11 de uyuyakaldim oglani uyutunca kalktim 1 de uykuda tutmuo ins migrenim tutmaz.
Allahim son 4 hafta saglikla ulasalim,premses hamileler kimler ya biz nie sürünüyoruz
Ay o ben değilim kesin 🤦🏻‍♀️ dün akşam isyan ettim, her an bi yerlerim ağrıyor ne yesem midem yanıyor artık hep aynı pozisyonlarda oturmaktan yatmaktan sıkıntı bastı 🤯

Valla gece sadece 3-5 arası uyudum 2saatlik uykuyla ayaktayım şimdi çocuğu okula gönderdim yatacağım ağrı azaldı ama kasılma var dinleneyim belki akşam belki sabah gelir diyorum evide toparladım, duş iyi geldi dinleneyim Azze Azze valla bir anda geliyor gelecek olan hazırlıklı ol 🙏🏻
Valla bana hic gelmicek gibi hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sana da kolaylık versin insallah 😍

Benim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibi:KK43: hiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum

Benim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibi:KK43: hiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum
Benim hastane zaten bir gün tutuyormuş hastanede

4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım :KK70:
Üsten ittirmeni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende sorcam bugün hocam bu çocuk yukarı çıktı gibi kafası kanalsan cikarmi🤣🤣🤣🤣🤣
Seninkinde sapma olmaz başı kanalda olunca farklı çıkıyor benim şu haftada 2900 felan senin kaçtı 37+0 da
Bende kontroldeyim nst baglandim ayni seyi valla bende istiyorum dogursam artik ne guzel olur diye 😊
Hayırlı haberlerle gel canimmm varmi sancin❤

İlk sezeryanımda bir gece kalmıştım. Hastane bir gece tutuyor zaten. Bi aksilik olmazsa bunda da bir gece kalırım 🙏

0,5 Oksopar varmı bilmiyordum. Sezeryan mı olacaksınız. Bende kesicem 3 güne korkuyorum sorun olursa kesmem diye hoş doktoruma dediğimde kesmessek sorun olur demişti.
Yanlış yazmışım ya 0.4 o :KK70: normal bekliyorum ben sezeryan istemedim kesmemek sıkıntı kanama bozukluğu oluyo kesilecek mecbur yani:işsiz:

4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım :KK70:
Yaaa minik tospiğim benim peki normal olma ihtimali varmıymış kuzum eğer gelmezse ne zaman gideceksin peki

Gunaydin kizlar bugun dogumu olacaklar rabbim yardimciniz olsun🤲 benimde gece ruyamda nişanim gelmis😂bugunde adet sancisiyla uyandim 14 nisana kadr sabretmesi lazim🤭bende yarin gidicem nst ye insallah

Üsten ittirmeni🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bende sorcam bugün hocam bu çocuk yukarı çıktı gibi kafası kanalsan cikarmi🤣🤣🤣🤣🤣
Seninkinde sapma olmaz başı kanalda olunca farklı çıkıyor benim şu haftada 2900 felan senin kaçtı 37+0 da
İttircem en son :KK70: hiç hatırlamıyorum ki canımm kafam allak bullak 🙄Tansiyonum yine yüksek çıktı bu hastane de ne var bilmiyorum😏

Yaaa minik tospiğim benim peki normal olma ihtimali varmıymış kuzum eğer gelmezse ne zaman gideceksin peki
4250 kadar normal olur dedi ama çatı muayenesi yapılmadıgı icin catı dar mı normal doguma müsait mi oda bilinmiuo ki 😒

Bgun nstye mi girsem napsam ya mütemadiyen kasılma oluyo bende kandırıcı kasılmalar :işsiz: :KK34:

Yaramaz bir Koç çünkü o. Birgün balıklama dalacak o kanala bak görürsün 😂😂😂😂😂

Bambuella Bambuella valla felaket bir geceydi sabaha kadar uyumadı, mahvetti beni, sancılar kasılmalar sonra kustum sonra bacaklarıma giren ve bitmeyen kramplar artık yeterrrr diye bağıracaktım. Hayır tamam çıkma hazır değilim korkutma beni diyorum sonra eee dayan o zaman bunlara diyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Çarşamba kontrolde baksın bakalım bu doktor bizim tırtıl kozasından ne zaman çıkıp kelebek olacak 😂😂😂😂😂😂😂
Senin kontrol ne zaman? Bakalım ne diyecek doktorun. Belki acilman olmuştur ya da kanala inmiştir bebek.
H Hilal15 aynen canım hiç hazır olmadığımı farkettim gece eşim de destek olmaya çalışıyor ama korkuyorum diyor arada iyice gerildim. En son sağolsun sarıldı korkma ben yanındayım birsey olursa gideriz hastaneye bebegimizle kavuşuruz dedi. O an herşey boştu. Tek düşündüğüm bu da yalancı mi daha da şiddetlenecek mi? Neyse şükür sabahı gördük. Artık gece olmasın istiyorum 😂😂

Ayy inşallah yok gittikce de büyüyo içerde nasıl cıkcak onu düsünen yok :KK70:
Benim anneannem 3. Teyzem 4500 doğmuş normal. Son teyzem 5150 gram mis sadece o sezaryen olmuş. Ve anneannem çıtı pıtı minyon bir kadin. Nasil öyle iri bebekler doğurmuş aklım hayalim anlamıyor. 😂
Sen rahat ol. Her şekilde çıkar oradan 🤭🤭

X