Canım bir sey demedi oglum donmemisti mesela sezeryan oldum.Aaaa benim.2. Kızım da hep makat gelişti son ana kadar diner demişti doktor ve dönmüştü gerçekten. Ama baş aşağıdan dönen duymamıştım. Geri döner falan dedi mi doktorun?
Bende 38de çatı muayenesi yaptı kafa kanalda diye ben zerre bişi hissetmedim bana dediki sen ağrı hissetmeyebilirsin o yüzden kasılmayı takip edeceksin 5e düşünce arayacaksın dedi kemik ve baş uyumlu dedi sanırım tepki vermememdende anladı ağrı hissetmeyebileceğimi sanırımAyy bende niye yapmıyolar diye düşünüyodum ama ne bilim çatım darsa da beklemem bu kadar diye düşünüyorum mecburen beklicem artık bakalım hayırlısı
Istanbul doğum akademisi kurusucu Hakan Çokere gidiyorum bende, kendi ekibi var ve genellikle acibadem Taksim de doğum yaptırıyor şu sıralar
Canım bi ara muz kaşar peyniri çok yemiştim onlar bebeğe kilo aldırıyoMaşallah canımm beslenmen nasıldı bende biraz kilolu olsun istiyorum da
Banada yapsalar keşke azcık tetiklerdi bişeleriBende 38de çatı muayenesi yaptı kafa kanalda diye ben zerre bişi hissetmedim bana dediki sen ağrı hissetmeyebilirsin o yüzden kasılmayı takip edeceksin 5e düşünce arayacaksın dedi kemik ve baş uyumlu dedi sanırım tepki vermememdende anladı ağrı hissetmeyebileceğimi sanırımozaman bu hissettiklerim nedir kaç cm açılma var sancı var mı çok meraktayım sabaha kdr bugün doğuyor diyordum şuan kasılma harici bişi yok ama yürürken zonkluyor alt taraf kurbanlık koyun gibi sıra bekliyos
Hayırlısı olsun bakalım.biz de durumlar ne çarşamba bir gelseydi.Canım bir sey demedi oglum donmemisti mesela sezeryan oldum.
Suanda da fark etmez zaten sezeryan olacaksin dedi.
Maşallah ne güzel büyümüş. Sağlıkla gelsin inşallahSlm canlar .. bende şimdi hastane randevum dan çıktım..
38+0 da yani ayın 14.04 sezeryan ile bebegim doğacak allahın izniyle ..
Rabbime binlerce şükür herşey yolunda
35+5 deyim bugün kilo 3200 boy 51cm
Rabbim hepimize hayırlısıyla kavusmayi nasip etsin inşallah.
Benim de kızım 4 gün kaldı küvözde ama ben hastaneden taburcu olmadım doktorum yatışıma devam ettirdiÇok sevindim senin adınahep kucaklarimizda olsunlar. Ben de daha iyiyim şimdi 11 de gösterecekler bana sonra çıkışım yapılacak bırakıp gitmek zor geliyor..ama her şey onun iyiliği için
Inşallah bir an önce iyi olurlar cihaz takmışlar kafasına öyle duyunca bi kötü oldum.Geçmiş olsun canım gözün aydın
Ben de dün sabah yaptım doğumu benim de bebeğim kuvozde . Daha iyi olmaları için bu...
Amin cnm .. hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarimizaHayırlısı olsun bakalım.biz de durumlar ne çarşamba bir gelseydi.
Maşallah ne güzel büyümüş. Sağlıkla gelsin inşallah
Düzenli sancı görünmüyor cnm..Kizlar bende durum bu
Ben diyorum size mayısı beklerim benDüzenli sancı görünmüyor cnm..
Çok hayirsizsin insna yazmaz mi gözün aydin Allah analı babalı buyu5sun ben de dedim nerdeCanım içindeki ses yaklaşmış ben doğurdum
Benimde ilk sezaryenimde şişmişti. Uzunca bi süre de öyle kalmıştı. Birde varis çorabı giydirmişlerdi hastanedekızlar selam
sezaryandan sonra bacaklarım balon gibi şişti sizde böyle bi durum oldu mu?
Benim ikinci ve sezaryen olacak ben de ayrı kalmak istemiyorum aslında ama ilk doğumda bir gece kaldım pişmanım şuan o yüzden sağlık olsun öncelikle ama 2 gece kalırım sanırım kızım da ananesi babanesi kuzenleri aynı yerdeyiz pek sorun yaşamaz diyorumBenim de 2 kontrolüm kaldı haftaya tekrar gel sonra alırız dedi sancı yaşayanları görünce heycanlanıyoruum gece de kimse uyumuyor sanırım:)) kızlar 2. Doğumu sezeryan olacak olanlar hastanede 1 gece kalmayı düşünen var mı? Birinciye haksızlık gibi geliyor iki gece ayrı kalmak bensiz yapamaz üzülür gibihiç ayrı kalmamıştık. Siz ne yapacaksınız bu konuda? Sırf bunun için normal olabilirmiş diyorum
Merhaba canım seninle haftamız aynı bende 35+1im ben daha sezeryan günü almadım nisan 6da kontrolüm var o zaman söyleyeceklerHayırlı günler kızlar. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 35+1deyiz. Rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı ama bebiş başıyla aşağıdan baskı yapıyor diye bundan sonra yürüyüş ve fazla ayakta kalmamı önermedi dr.um. biraz da tombullaşmış 21 Nisan a gün aldık sezeyan için nasipse 38+3 olcaz. O güne kadar herkes doğurmuş olcak sanırımdr.um gümüş kapağı al mutlaka şimdiden başla dedi. Bir de sezeyan öncesi son 2 gün hafif yemekler sebze ağırlıklı önerdi. Gaz yapan ve hamurişleri sezeyan sonrası gaz ve büyük abdest te sıkıntı oluyormuş. Süt arttırıcı ve rezene çayına da 2 gün önce başlayabilirsin dedi. Ve kayısı kompostosu yap yanında getir hastaneye dedi. Sezeryan olacaklara fikir olsun. Gümüş kapağı e bebekten alıcam en uygun orda satılıyor.