2021 Nisan Anneleri

Aaaa benim.2. Kızım da hep makat gelişti son ana kadar diner demişti doktor ve dönmüştü gerçekten. Ama baş aşağıdan dönen duymamıştım. Geri döner falan dedi mi doktorun?
Canım bir sey demedi oglum donmemisti mesela sezeryan oldum.
Suanda da fark etmez zaten sezeryan olacaksin dedi.

Hayırlı günler kızlar. Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 35+1deyiz. Rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı ama bebiş başıyla aşağıdan baskı yapıyor diye bundan sonra yürüyüş ve fazla ayakta kalmamı önermedi dr.um. biraz da tombullaşmış 21 Nisan a gün aldık sezeyan için nasipse 38+3 olcaz. O güne kadar herkes doğurmuş olcak sanırım dr.um gümüş kapağı al mutlaka şimdiden başla dedi. Bir de sezeyan öncesi son 2 gün hafif yemekler sebze ağırlıklı önerdi. Gaz yapan ve hamurişleri sezeyan sonrası gaz ve büyük abdest te sıkıntı oluyormuş. Süt arttırıcı ve rezene çayına da 2 gün önce başlayabilirsin dedi. Ve kayısı kompostosu yap yanında getir hastaneye dedi. Sezeryan olacaklara fikir olsun. Gümüş kapağı e bebekten alıcam en uygun orda satılıyor.

Ayy bende niye yapmıyolar diye düşünüyodum ama ne bilim çatım darsa da beklemem bu kadar diye düşünüyorum mecburen beklicem artık bakalım hayırlısı
Bende 38de çatı muayenesi yaptı kafa kanalda diye ben zerre bişi hissetmedim bana dediki sen ağrı hissetmeyebilirsin o yüzden kasılmayı takip edeceksin 5e düşünce arayacaksın dedi kemik ve baş uyumlu dedi sanırım tepki vermememdende anladı ağrı hissetmeyebileceğimi sanırım ozaman bu hissettiklerim nedir kaç cm açılma var sancı var mı çok meraktayım sabaha kdr bugün doğuyor diyordum şuan kasılma harici bişi yok ama yürürken zonkluyor alt tarafkurbanlık koyun gibi sıra bekliyos

Banada yapsalar keşke azcık tetiklerdi bişeleri tek umudum pek hissetmeyip anlamayıp doğurabilme ihtimalimm

Slm canlar .. bende şimdi hastane randevum dan çıktım..
38+0 da yani ayın 14.04 sezeryan ile bebegim doğacak allahın izniyle ..
Rabbime binlerce şükür herşey yolunda
35+5 deyim bugün kilo 3200 boy 51cm
Rabbim hepimize hayırlısıyla kavusmayi nasip etsin inşallah.

Canım bir sey demedi oglum donmemisti mesela sezeryan oldum.
Suanda da fark etmez zaten sezeryan olacaksin dedi.
Hayırlısı olsun bakalım.biz de durumlar ne çarşamba bir gelseydi.
Maşallah ne güzel büyümüş. Sağlıkla gelsin inşallah

Çok sevindim senin adına hep kucaklarimizda olsunlar. Ben de daha iyiyim şimdi 11 de gösterecekler bana sonra çıkışım yapılacak bırakıp gitmek zor geliyor..ama her şey onun iyiliği için
Benim de kızım 4 gün kaldı küvözde ama ben hastaneden taburcu olmadım doktorum yatışıma devam ettirdi

Benim ikinci ve sezaryen olacak ben de ayrı kalmak istemiyorum aslında ama ilk doğumda bir gece kaldım pişmanım şuan o yüzden sağlık olsun öncelikle ama 2 gece kalırım sanırım kızım da ananesi babanesi kuzenleri aynı yerdeyiz pek sorun yaşamaz diyorum

Merhaba canım seninle haftamız aynı bende 35+1im ben daha sezeryan günü almadım nisan 6da kontrolüm var o zaman söyleyecekler
Herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bütün anne adayları ile birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…