2021 Nisan Anneleri

Bas asagidan yine popoya mi dondu

Döndüğünü hissettinmi benim mide bulantikarim var ama dönerken daha feciydi inşallah dönmemiştir diyorum...

Bu gidişle benimde kalır gibi eğer doğruysa kilosu

Kızlar selam. Çok zor bir gece geçirdim. Dün bahöede biraz fazla güneşlenmişim akşam çarpıldım resmen uyuyamadım ağrıdan. Sonra gece 3 hafif kasılmalar başladı. Nst deneyimime göre 30 şiddetinde. Bu sefer de o uyutma 2 saat toplasanız ancak dalmışımdır. Bazen çok düzenli 15 dk da bir geliyor baze yarım saat ama çok şiddetli değil. 11’de kontrolüm vardı bir parmak açıklık olmuş %60 ihtimalle bu hafta gelir dedi. Gelemzse haftaya pazartesi proveke edeceğim dedi. Bu hafta açıklığa bakarken canım yandı bayağı kastım kendimi

Aaaa benim.2. Kızım da hep makat gelişti son ana kadar diner demişti doktor ve dönmüştü gerçekten. Ama baş aşağıdan dönen duymamıştım. Geri döner falan dedi mi doktorun?

Hic yok yaaa masallah tertemiz en fazla sanci oda kasilma aninda 35 okadar azcikta siyum azilmis fena degil dedi bu hafta keşkem dogursam doktorum 8 9 10 nisan yokmuş ☹bakalim nasil olucak

İttircem en son hiç hatırlamıyorum ki canımm kafam allak bullak Tansiyonum yine yüksek çıktı bu hastane de ne var bilmiyorum
Hastane sizi geriyor tergin ediyor sanirim siz nekadar hissetmesenizde tansiyonla ortaya cikiyor galiba sakin olmaya calişın noo panik

Yok bende uyuyamıyorum WC kalkıyorum bölünüyor WC bişide gelmiyor idrar var sanıyorum valla ben ilk çocuğumda resmen doğurmamışım ağrısız gittim pıt doğdu bitti gitti şimdi hergün aynı heyecan

Kizlarrr ben çıktım kızım kuvezde yorgunmus cihaza bagladilar. 3600 doğdu. 2 gün nefesini takip edeceklermiş
Çok geçmiş olsun hemen kavuşun inşallah maşallah kilosu falan da çok iyi. Enerjini moralini yüksek tut, zaman su gibi alsın inşallah.
Benim.esim.bile ilk kez hamile gibisin diyor. Hicbir sıkıntı olmadan yaşayınca hamilelikleri adam bile korktu halime sürekli bir ağrı sızı, akıntı, ah diye bağıran biri oldum çıktım, delecek bir yerlerimi, kusma, kramp ya herşey var, kansızlık çabası. Çocuk doğana kadar sağlam yerim kalmayacak

4 kiloya yakın dedi. Eğer suyun gelir acile gidersen 4 kiloya yakın oldğunu söyle çatı muayenesi yapsınlar dedi. Ve daha kanala girmemiş neyi bekliyo ki yukarda anlamadım
Maşallah canımm beslenmen nasıldı bende biraz kilolu olsun istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…