Ayyy Maşaallah grubumuzun ilk normal doğumumu sağlıkla büyüyün inş nasıl geçti cnm benimde nişanım geldi senin gelmişmiydi ne kdr zaman sonrA olduKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Tükürcem onun inadina tesbihli seyAh kuzum benm kalkmaya çalışma acele etme hatta uyumaya çalış sutun insin hemencecik oğlun iyi allaha şükür bak sen onun sütünü hazırla çok kızar atarlı bebe yoksa göstereceksin yüzünü dedin bak nasıl tersine iş çıkarıyo sipa inadı inat belliki çok işin var cok
Saglikla büyüt canim gecmis olsunKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Sagol canim insallahCanım hadi gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...inşallah akşama yanında olur kuzucugun...Acil şifalar olsun ..
Sagol canim 4 gözle bekliyorum kavusma aniniGözünüz aydınhayırlı uğurlu olsun bebişleriniz ONTK üzülme bak ne güzel kendi nefes almaya başlamış, en kısa sürede anneciğinin yanına gelecek belli
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bol sütler dilerim. Hikâyenizden bahseder misiniz biz de heyecanla sıramızı bekliyoruzKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Maşallah canım sağlıklı güzel bir ömrü olsunKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Sagol canim aminn darisi basinizaHayırlı olsun cnmmm Allahım analı babalı büyütsün bak sen sıpaya ya illa şaklayacak o yüzünü sana, hiçbişi olmaz inşaallah hemen kucağına alırsın tospiği
Daha bilmiyorum canim. Kuvez katindakiler ölcmüstür gidince herseyi ögreniriz dediler. Benim gördügüm kadariyla bu abisinden daha iriydi.Canım kaç kilo doğdu ultrason ölçümleriyle aynı mı çıktı?
Ya o sıraya aradan kaynamak istiyorummmmmEvettt kizlarrr bugün havai fisek gibi patladikSimdi sira sizde, bakalim siradaki veya siradakiler kimler Dizilin bakim siraya Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislere insallah Emyldrm canim senden neden ses cikmiyor? Ayni saatlerde girecektik doguma merak ettim
Dün nst bir kere kasılma çıktı yarım saatte bir olduğu için 5dk düşünce ara dedi, bugün hiç kasılma olmadı, ama hafif kasık sancım oldu oda geçti şimdi çok sakin hiç bişi yok sadece çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş peçeteye bulanık geldi sarı akıntı acaba nişan mı dedim çünkü ilk kızımda baya yoğun kanlı gelmişti bu akıntı gibi kahverengi geldi, doktoruma yazdın ama daha görmedi cnm kesin kasılma 5dk düşünce ara derBambuella amanın nisan mi yaaa ben de istiyorum valla takatim kalmadı ben de doğurmak istiyorum bebeğine kavusanlari duydukça dayanamıyorum hadi kız çık ordan diyorum
Şaka maka var mı bir gelişme ağrın sancin, doktorunla gorusseydin. Benim doktorum kanlı lekelenmedemutlaka bildir bana dedi. Ama gelmiyor meret. Bir de bacaklarıma kramp giriyor deyince bana bir ilaç verdi mg ca vs ilaciymis offf olan kasılmalarım da bitti. Mayısı bulurmuşum valla o zaman huniyle sokaklarda squat yaparim
Ahh canım ya keşke uzanmasaydın öyle en riskli işi yapmışsın acaba doktora mı gitsen ki gerçi bebek hareket ediyorsa birşey olmaz sanırım değil mi inşallah nişandırŞimdi wc girdim çamaşırıma kahverengi leke gelmiş regl başlangıcı gibi sanırım nişan geldi, ama perde yıkamıştım asmak için parmaklarımın ucunda çok uzandım ondan mı oldu acaba diyorum sancı kasılma yok şuan için
Aynennn dogurunda ggaz muhabbetine geecelimYa o sıraya aradan kaynamak istiyorummmmm
Amin kuzum hepimiz doğuralım da muhabbetin dibine vuralım aynı dili konuşalım, sen emzirme gaz derken ben aşağıda baskı kasılma deyince olmazz
Ben de istiyorummmDün nst bir kere kasılma çıktı yarım saatte bir olduğu için 5dk düşünce ara dedi, bugün hiç kasılma olmadı, ama hafif kasık sancım oldu oda geçti şimdi çok sakin hiç bişi yok sadece çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş peçeteye bulanık geldi sarı akıntı acaba nişan mı dedim çünkü ilk kızımda baya yoğun kanlı gelmişti bu akıntı gibi kahverengi geldi, doktoruma yazdın ama daha görmedi cnm kesin kasılma 5dk düşünce ara derşuan gayet iyiyim hiç kasılma ağrı yok , darısı başınıza zaten şurda 7gün kaldı gelsin gari
Ah bir doğurabilsekAynennn dogurunda ggaz muhabbetine geecelim
Isır onun poposunu dicem de bu fenalikla ağzına biseyler yapma ihtimali yüksek o yüzden diyemiyorumTükürcem onun inadina tesbihli seyBi göreyim sonra ilk isim uyumak olacak kuzum. Ayaga kalkabiliyorum artik. Oglus solunum cihazina bagliymis 1 saat daha ertelendi görüs. Gelde poposunu pataklama yaa:))
Benim de bel ağrım oluyo ara ara nolur bunlar bi belirti deDün nst bir kere kasılma çıktı yarım saatte bir olduğu için 5dk düşünce ara dedi, bugün hiç kasılma olmadı, ama hafif kasık sancım oldu oda geçti şimdi çok sakin hiç bişi yok sadece çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş peçeteye bulanık geldi sarı akıntı acaba nişan mı dedim çünkü ilk kızımda baya yoğun kanlı gelmişti bu akıntı gibi kahverengi geldi, doktoruma yazdın ama daha görmedi cnm kesin kasılma 5dk düşünce ara derşuan gayet iyiyim hiç kasılma ağrı yok , darısı başınıza zaten şurda 7gün kaldı gelsin gari