2021 Nisan Anneleri

Tükürcem onun inadina tesbihli sey Bi göreyim sonra ilk isim uyumak olacak kuzum. Ayaga kalkabiliyorum artik. Oglus solunum cihazina bagliymis 1 saat daha ertelendi görüs. Gelde poposunu pataklama yaa:))

Evettt kizlarrr bugün havai fisek gibi patladik Simdi sira sizde, bakalim siradaki veya siradakiler kimler Dizilin bakim siraya Allah hepinizi saglikla kavustursun bebislere insallah Emyldrm canim senden neden ses cikmiyor? Ayni saatlerde girecektik doguma merak ettim

Ya o sıraya aradan kaynamak istiyorummmmm
Amin kuzum hepimiz doğuralım da muhabbetin dibine vuralım aynı dili konuşalım, sen emzirme gaz derken ben aşağıda baskı kasılma deyince olmazz

Bambuella amanın nisan mi yaaa ben de istiyorum valla takatim kalmadı ben de doğurmak istiyorum bebeğine kavusanlari duydukça dayanamıyorum hadi kız çık ordan diyorum
Şaka maka var mı bir gelişme ağrın sancin, doktorunla gorusseydin. Benim doktorum kanlı lekelenmedemutlaka bildir bana dedi. Ama gelmiyor meret. Bir de bacaklarıma kramp giriyor deyince bana bir ilaç verdi mg ca vs ilaciymis offf olan kasılmalarım da bitti. Mayısı bulurmuşum valla o zaman huniyle sokaklarda squat yaparim

Dün nst bir kere kasılma çıktı yarım saatte bir olduğu için 5dk düşünce ara dedi, bugün hiç kasılma olmadı, ama hafif kasık sancım oldu oda geçti şimdi çok sakin hiç bişi yok sadece çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş peçeteye bulanık geldi sarı akıntı acaba nişan mı dedim çünkü ilk kızımda baya yoğun kanlı gelmişti bu akıntı gibi kahverengi geldi, doktoruma yazdın ama daha görmedi cnm kesin kasılma 5dk düşünce ara der şuan gayet iyiyim hiç kasılma ağrı yok , darısı başınıza zaten şurda 7gün kaldı gelsin gari

Ahh canım ya keşke uzanmasaydın öyle en riskli işi yapmışsın acaba doktora mı gitsen ki gerçi bebek hareket ediyorsa birşey olmaz sanırım değil mi inşallah nişandır

Ya o sıraya aradan kaynamak istiyorummmmm
Amin kuzum hepimiz doğuralım da muhabbetin dibine vuralım aynı dili konuşalım, sen emzirme gaz derken ben aşağıda baskı kasılma deyince olmazz
Aynennn dogurunda ggaz muhabbetine geecelim

Ben de istiyorummm
Gelsin bebeklerimiz son günler ya geçmiyor takvim 28 gün diyorgeçer mi bu süre yaaaa
Kendini takio et bakalım inşallah nişandır normal doğumda sancılar genelde geceyi seviyor hele bizim bebeler koç olunca en absürt zamanlar olur gibime geliyor. Hafi bakalım güzel haberler ver bize

Tükürcem onun inadina tesbihli sey Bi göreyim sonra ilk isim uyumak olacak kuzum. Ayaga kalkabiliyorum artik. Oglus solunum cihazina bagliymis 1 saat daha ertelendi görüs. Gelde poposunu pataklama yaa:))
Isır onun poposunu dicem de bu fenalikla ağzına biseyler yapma ihtimali yüksek o yüzden diyemiyorum

Benim de bel ağrım oluyo ara ara nolur bunlar bi belirti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…