Ah kuzum benm kalkmaya çalışma acele etme hatta uyumaya çalış sutun insin hemencecik oğlun iyi allaha şükür bak sen onun sütünü hazırla çok kızar atarlı bebe yoksa göstereceksin yüzünü dedin bak nasıl tersine iş çıkarıyo sipa inadı inat belliki çok işin var cokSeninde gözün aydin canim sükür atlattik. Ben oglumu göremiyorum emziremedimdeBana ayaga kalkabildiginde oglunun yanina gidebilirsin dediler, daha uyusukken ayaga kalkmak icin kendimi zorlayinca dikislerde kanama oldu, durdurdular sükür. Yatiyorum agrim yok ama karincalanma basladi bide belden yukarisi fena halde kasiniyo ya sendede varmi böyle birsey?
Bnmkide koca kafalı ya 39+larda cikiyo kafa inşallah o kadar yer vardır bendedeBanada kafasi haftasina gore buyuk dedi doktor ama sezeryandan bahsetmedi sadecee bunu nasil dogurucan dedi
Tebrikler, sağlıkla büyüsün bebişinKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Teşekkür ederimkahvesevenkadin gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Tebrik ederim. Uzun zamandır girmiyordum, okudum. Sağlıcakla kavusmussunuz şükür
Masallah allah anali babali buyutsun cnmKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt...Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Sagol canim insallah bakalim ciger röntgeni cekeceklermis hayirlisi olsun sagligina kavussunnda öyle gelsin prensimCanım hayırli olsun insallah bugun cikartirlar gelir yanina uzulme kuzum❤
Ayyy süper masallahhKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Maşallahh gözün aydınn ilk normal doğumumuz da gerceklestiKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Yattim yerime kimildamiyorumDeme öyle oğlun da görecek kardeşini o an en özel an olacak hep güzel yerlerden bakmaya çalış bu süreci daha kolay geçirirsin. Bak nefes alabiliyor kendisi önlem amaclı yapılması gerekenler yapılsın inşallah sorunsuzca kucağına alacaksın minik yaramazı.
Sen iyi ol inan bebeğin senden daha güçlü ne zorlu yollardan geldi dünyaya o... Onların gücü bizde yok. Hemen çıkıp gelsin ayırma göğsünden minik oğlani. O bir minik yaramaz koç bebeğisenin gücün inancın ona da güç verecek artık senden kavuştuk mesajını bekliyoruz.
Sakin kalkmaya çalışma lütfen canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni biz ne desek boş ama bebeğinin evdeki evladının sana ihtiyacı var, kendin iyi olursan onlara daha iyi bakarsın. Senin yaşadıklarını bak anlattın bize çok güçlüsün sen bunun farkına var. Kendine zorlastirma bugünleri. Bak üç vs derdinde yok Rabbim.buyuk seni bunlardan korudu. Sen şimdi bebeğine kavuşma anına odaklan. Evlatların için once sen iyi olmalısın sakin unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benimkinin kafası 3 hafta önde çıkıyor normalde yanlardan biraz basık olur ama seninkinin kafası yuvarlak dedi hem de ters durunca normal doğum imkansız 39 da sezaryen olucam inşallah bi sürpriz olmazsaBanada kafasi haftasina gore buyuk dedi doktor ama sezeryandan bahsetmedi sadecee bunu nasil dogurucan dedi
Cok sukur.Hepsi saglikla geliyor.Bana daha 1 ay var bende heyecanlaniormKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğiniziKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Canım hadi gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...inşallah akşama yanında olur kuzucugun...Acil şifalar olsun ..Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilaraksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Sagol canim insallah. Darisi basinizaGözün Aydın canım inşallah akşama çıkar küvezden kucağına konar sağlıkla büyüt yavrunu
Canım allah bağışlasın tebrik ederimKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Şimdi wc girdim çamaşırıma kahverengi leke gelmiş regl başlangıcı gibi sanırım nişan geldi, ama perde yıkamıştım asmak için parmaklarımın ucunda çok uzandım ondan mı oldu acaba diyorum sancı kasılma yok şuan içinBenim hala sancim yok aslinda evde var ama nst ye girince cocuk uyuyor resmenhareket bile etmiyor uyuz oluyorum yahu
Hayırlı olsun cnmmm Allahım analı babalı büyütsün bak sen sıpaya ya illa şaklayacak o yüzünü sana, hiçbişi olmaz inşaallah hemen kucağına alırsın tospiğiSelam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilaraksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilaraksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Alintilayamadim, hepinize ayri ayri cokk tesekkürler kizlar, Allah razi olsun. Insallah sizlerde saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi kuveze ihtiyac kalmadan. Oglum 4. Katta küvezde, ben 12. Katta yatiyorum Allah kahretsin bu korona yüzünden büyük oglumda gelemiyor. Bebegim kendi basina nefes almaya baslamis ama cok su yuttugu icin ve cigerleri tam gelismemis olabilir diye röntgen cekeceklermisBen kalkamiyorum ama esim resimlerini atti. Mis kokusunu cekebilecegim ani bekliyorum sabirsizlikla.
Kizlar hepinizden Allah razı olsun. İkimizde iyiyiz çok şükür bu gün taburcu oluyoruz. Alintilayamadim hepinizi 2650 g 48 cm doğduk. Sezaryen sonrası ilaçlar etkisini yitirmeye başlayınca ağrılar oluyor, o yüzden yazamadım. 24 saat içinde nescafe Türk kahvesi iç dediler . Sade Türk kahvesi içtim. Başımda herhangi bir ağrı olmadi. Birde sezaryen olacaklar doğuma gitmeden 1- 1,5 gün önceden çok katı bir şeyler yemeyin. Sebze ve sivi ağırlıklı beslenin . Faydası çok oluyor . Hem gaz cikarmada hep tuvalete cimada. Hepinizi öpüyorum. Saglikli doğumlar.şahane bir duygu
Gözünüz aydınKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.