2021 Nisan Anneleri

Ah kuzum benm kalkmaya çalışma acele etme hatta uyumaya çalış sutun insin hemencecik oğlun iyi allaha şükür bak sen onun sütünü hazırla çok kızar atarlı bebe yoksa göstereceksin yüzünü dedin bak nasıl tersine iş çıkarıyo sipa inadı inat belliki çok işin var cok

Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt...

Yattim yerime kimildamiyorum haklisin yavrularimin bana ihtiyaci var gücümü toparlayip karsilarina cikmam lazim. Tesekkür ederim

Banada kafasi haftasina gore buyuk dedi doktor ama sezeryandan bahsetmedi sadecee bunu nasil dogurucan dedi
Benimkinin kafası 3 hafta önde çıkıyor normalde yanlardan biraz basık olur ama seninkinin kafası yuvarlak dedi hem de ters durunca normal doğum imkansız 39 da sezaryen olucam inşallah bi sürpriz olmazsa sağlıkla gelsin bebişler

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Canım hadi gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...inşallah akşama yanında olur kuzucugun...Acil şifalar olsun ..

Benim hala sancim yok aslinda evde var ama nst ye girince cocuk uyuyor resmenhareket bile etmiyor uyuz oluyorum yahu
Şimdi wc girdim çamaşırıma kahverengi leke gelmiş regl başlangıcı gibi sanırım nişan geldi, ama perde yıkamıştım asmak için parmaklarımın ucunda çok uzandım ondan mı oldu acaba diyorum sancı kasılma yok şuan için

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Hayırlı olsun cnmmm Allahım analı babalı büyütsün bak sen sıpaya ya illa şaklayacak o yüzünü sana, hiçbişi olmaz inşaallah hemen kucağına alırsın tospiği

Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size

Kizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz ONTK üzülme bak ne güzel kendi nefes almaya başlamış, en kısa sürede anneciğinin yanına gelecek belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…