2021 Nisan Anneleri

Seninde gözün aydin canim sükür atlattik. Ben oglumu göremiyorum emziremedimde Bana ayaga kalkabildiginde oglunun yanina gidebilirsin dediler, daha uyusukken ayaga kalkmak icin kendimi zorlayinca dikislerde kanama oldu, durdurdular sükür. Yatiyorum agrim yok ama karincalanma basladi bide belden yukarisi fena halde kasiniyo ya sendede varmi böyle birsey?

Doğum yapan anneleri tebrik ederim sağlıkla büyüsünler darısı sağlıkla biz bekleyenlere.
dün benim de kontrolüm vardı doğum zamanı belirledik ama Dr um beklemeyebilir dedi nst de yüksek değil ama düzenli kasılmalarım var yarın tam 37+0 oluyor bu haftayıda inşallah içerde tamamlar sağlıkla beni zorluyor sıpa. Fazla hareket etme bol sıvı al dedi bakalım hayırlısı

Yok birden olma durumu imkansız zaten ama planlı hazırlanmayı isterdim bu kez.36+1 im canım.İnşallah yolunda gitsin şu bir hafta daha yerinde dursun da kısmet gerisi
Oohhhh ne güzel zamandasın zaten herşeyin hazırmış muhtemelen 38in başlarında almayı planlıyor sanırım doktorun eğer ozamana kadar bir sorun olursa da her an olacakmış gibi hazır olursun çantanı alıp çıkarsın Ama inşallah zamanını bekler yine de biraz ele avuca gelir annesi

Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, sağlıklı mutlu uzun ömürleri olsun bebişlerinizin
Hayırlı olsun miniğiniz sağlıkla büyüsün Bir an önce kucağınıza da gelir sağlıkla duamdasınız
Sagolun kizlar, darisi basiniza insallah

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Canım hayırli olsun insallah bugun cikartirlar gelir yanina uzulme kuzum❤

Deme öyle oğlun da görecek kardeşini o an en özel an olacak hep güzel yerlerden bakmaya çalış bu süreci daha kolay geçirirsin. Bak nefes alabiliyor kendisi önlem amaclı yapılması gerekenler yapılsın inşallah sorunsuzca kucağına alacaksın minik yaramazı.
Sen iyi ol inan bebeğin senden daha güçlü ne zorlu yollardan geldi dünyaya o... Onların gücü bizde yok. Hemen çıkıp gelsin ayırma göğsünden minik oğlani. O bir minik yaramaz koç bebeği senin gücün inancın ona da güç verecek artık senden kavuştuk mesajını bekliyoruz.
Sakin kalkmaya çalışma lütfen canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni biz ne desek boş ama bebeğinin evdeki evladının sana ihtiyacı var, kendin iyi olursan onlara daha iyi bakarsın. Senin yaşadıklarını bak anlattın bize çok güçlüsün sen bunun farkına var. Kendine zorlastirma bugünleri. Bak üç vs derdinde yok Rabbim.buyuk seni bunlardan korudu. Sen şimdi bebeğine kavuşma anına odaklan. Evlatların için once sen iyi olmalısın sakin unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kv derdin demek istedim üç ne ya

İnşallah canım durur inşallah ya

Azze merhaba canım nasılsın? Hatırladın mı beni diğer topikten maşallah zaman nekadar çabuk geçiyor doğumun gelmiş
Hatırladım tabi kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın? Evet canım göz açıyp kapayıncya kadar geçti sanki kuzucugu bekliyoz şimdi

Banada kafasi haftasina gore buyuk dedi doktor ama sezeryandan bahsetmedi sadecee bunu nasil dogurucan dedi

Gözün aydın canım, artık istediğin bütün tatlıları da yiyebilirsin, darısı başıma çok tebrik ederim

Hatırladım tabi kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın? Evet canım göz açıyp kapayıncya kadar geçti sanki kuzucugu bekliyoz şimdi
Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bende iyiyim canım senin kadar az kalmasada benimde bişey kalmadı sabırsızlıkla bekliyoruz miniğimizii bizde

Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bende iyiyim canım senin kadar az kalmasada benimde bişey kalmadı sabırsızlıkla bekliyoruz miniğimizii bizde
İnşallah canıım hepimiz sağ sağliiim alalımm kuzucukları bi sıkıntı yok herşey yolunda değil mi

Gözünüz aydin.. Allah anali babali büyütsün,hayirli evlat olsun

Kizlar biz ciktik coktan cok sukur ikimizde iyiz memeye tutturduk emiyo ama sut gelmedi mama verdik kasikla simdilik bu kadar sezeryanda iyi gecti spinal falan birwz agrilarim basladi onun disinda yazarim yine size
Ay ne güzel sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu darısı başımıza inşallah

Selam kizlar ben ciktim sezeryandan, oglum dogdu sükür. Cok su yutup tam nefes alamadigi icin kuveze aldilar aksama belli olur dediler duruma göre kuvezde tutacaklarmis. Darisi dogum yapacaklarin basina, hepiniz saglikla kavusun insallah.
Gözün Aydın canım inşallah akşama çıkar küvezden kucağına konar sağlıkla büyüt yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…