- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah sağlıkla büyüt yavrunuKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın cnm darısı başımıza inşallah sağlıkla büyüt yavrunuKizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Valla uzanırken aklımada geldi Ya bişi olur mu diye ama sonra wc gittim kahverengi olmuş çamaşır ama peçeteye bişi gelmedi ondan sonra acaba ne ki bilemedim bakalım yazdım doktoruma bebek hareket ediyor ama kasılma sancı yokAhh canım ya keşke uzanmasaydın öyle en riskli işi yapmışsın acaba doktora mı gitsen ki gerçi bebek hareket ediyorsa birşey olmaz sanırım değil mi inşallah nişandır
Belirti tabiki hapşırsamdoğuruyorum diyorum sende öle düşünBenim de bel ağrım oluyo ara ara nolur bunlar bi belirti de
Ayy çok iyi motiveymişş bayıldımBelirti tabiki hapşırsamdoğuruyorum diyorum sende öle düşün
Valla inşallah nişandır ya ama dünkü kasılmaların biri bile yok Kandil’de doğsun diyordum keşke gelseBen de istiyorummm
Gelsin bebeklerimiz son günler ya geçmiyor takvim 28 gün diyorgeçer mi bu süre yaaaa
Kendini takio et bakalım inşallah nişandır normal doğumda sancılar genelde geceyi seviyor hele bizim bebeler koç olunca en absürt zamanlar olur gibime geliyor. Hafi bakalım güzel haberler ver bize
Ya benim ilk kızım Ramazan bayramının ilk günü sabahında doğduValla inşallah nişandır ya ama dünkü kasılmaların biri bile yok Kandil’de doğsun diyordum keşke gelse
Ultrasonla ayni cikmadi canim. Dün usg de 3300 gram 51.1 cm idi. Bugün 49,5 cm 3050 gram gelmis. Cok az fark varCanım kaç kilo doğdu ultrason ölçümleriyle aynı mı çıktı?
Maşallah sübhanallah...Benim de ilk hep sağı emdi solu da sasirtmaca yaparak alistirdim şükür..Çok başka bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin.Kizlar baya tuttum memede sakin pes etmedin zaten sabah ilkte emdi ama boştu somra humana cayi ictim belki onun etkisi yada sütüm geldi direk sarı sekilde sağ gogsu tuttu solda inat edince mecbur saga gectim baya inat etti ama sonunda emdi saatte bir emzircem. Sira sol goguste. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagina almayi cok guzel bi duygu agrim az kaldi 2 3 gibide yurucem insallah
Hayırlı olsun..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Kizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Evet canim görebildim kisada olsa. Solunum cihazini cikarmislar, kendi basina nefes aliyordu cok sükür, yalniz sütüm gelmiyo ve oglumda biberon istememis o yüzden serum baglamislar ac kalmasin diye. 3 saat sonra kucagima alabilecekmisim ten temasi icin, yarinda insallah hersey iyi giderse kavusacagiz.Ah bir doğurabilsek
Ne yaptın bebeğin yanına gidebildiniz mi?
Bize daha erken 39 lar var burda bize ne oluyor.Bizim yolumuz uzun daha.Ah bir doğurabilsek
Ne yaptın bebeğin yanına gidebildiniz mi?
Hahahaha valla yapar bu tesbihli gittim uslu uslu sevdim seslendim gözlerini acti ters ters bakti gene uyudu cok enteresan bir atarli velet Ben korktum bu koc oglustan abisi gibi hicc degil tesbihli. 3 saat sonra kucagima alabilecem yarim saatlik ten temasi bakalim ne yapacak.Isır onun poposunu dicem de bu fenalikla ağzına biseyler yapma ihtimali yüksek o yüzden diyemiyorum
Aynen dünkü nst de hemşirelere göre bir kez kasıldı diye doğuruyor dediler doktorum rahat şimdi cevap vermiş kasılma hissedersen yaz demiş doktoruma göre daha varYa benim ilk kızım Ramazan bayramının ilk günü sabahında doğdu
Ikinci ramazanda...
Bundan da kandil ya da ramazan bekliyorum ama gelmiyor gelmiyooooorrrrr nst pırıl pırıl bir kağıt oluyor
Kız aylarca ablası gibi erken gelecek erkenden acilmam olacak hastanelerde yatıcam belki serklaj olucam diye korkudan ölürken bu tırtıl içeride fıkır fıkır
Doktor kanala girmiş dedi sancılarım 10 dk ya düştü deli hızıyla çantayı eksikleri hazırladık sonuç ağrısız sancısız günler.... resmen dalga geçiyor benimle...
Oyyy kurban olsunlar onu verene yaradana... anasını ister atlarını hemsirelere de yapmış yani akıllı çocuk, anasını istiyor. Ay bir kavuştum de hadi icim kaynadı benim, aglicam valla ben çok duygusallastim bu aralarEvet canim görebildim kisada olsa. Solunum cihazini cikarmislar, kendi basina nefes aliyordu cok sükür, yalniz sütüm gelmiyo ve oglumda biberon istememis o yüzden serum baglamislar ac kalmasin diye. 3 saat sonra kucagima alabilecekmisim ten temasi icin, yarinda insallah hersey iyi giderse kavusacagiz.
Yaaaa ama bizim ekipten doguranlari duydukça çok pis gaza geliyorum hadi daaa diyorum. Şimdi öyle deyince utandim tamam 39 lar 38 leri bekleyelim sırama geri dönüyorumBize daha erken 39 lar var burda bize ne oluyor.Bizim yolumuz uzun daha.
Ay senin doktorunun rahatlığı, benim ki de arayınca birseyden bahsedince hadi gel bir bakalım diyor ben de aramıyorum işte evde doğuracam bu gidişle... Ya şu çarşamba gelse de usg de bir görsek rahim ağzında incelme vs var mı? Bir doğum belirtisi arıyor gözlerimAynen dünkü nst de hemşirelere göre bir kez kasıldı diye doğuruyor dediler doktorum rahat şimdi cevap vermiş kasılma hissedersen yaz demiş doktoruma göre daha var
Bnmkide koca kafalı ya 39+larda cikiyo kafa inşallah o kadar yer vardır bendede
Hayrli olsun canim kendi sancinlami dogurdun?Kizlar hamdolsun saat 1i ceyrek gece normal dogumla bebegimi kucagima aldim.
Ben devamli pecete ile siliyorum gelen giden yok sancilarini bekle normal dogum dusunuyorsan hmen gtme hastaneyeŞimdi wc girdim çamaşırıma kahverengi leke gelmiş regl başlangıcı gibi sanırım nişan geldi, ama perde yıkamıştım asmak için parmaklarımın ucunda çok uzandım ondan mı oldu acaba diyorum sancı kasılma yok şuan için
Bende görüyorum kablolar arasinda agliyorum, görmesem agliyorum iyice tuhaflastim. 1 bucuk saat sonra kucagima alabilecem yarinada kavusuruz insallahOyyy kurban olsunlar onu verene yaradana... anasını ister atlarını hemsirelere de yapmış yani akıllı çocuk, anasını istiyor. Ay bir kavuştum de hadi icim kaynadı benim, aglicam valla ben çok duygusallastim bu aralar
Yaaaa ama bizim ekipten doguranlari duydukça çok pis gaza geliyorum hadi daaa diyorum. Şimdi öyle deyince utandim tamam 39 lar 38 leri bekleyelim sırama geri dönüyorum
Ay senin doktorunun rahatlığı, benim ki de arayınca birseyden bahsedince hadi gel bir bakalım diyor ben de aramıyorum işte evde doğuracam bu gidişle... Ya şu çarşamba gelse de usg de bir görsek rahim ağzında incelme vs var mı? Bir doğum belirtisi arıyor gözlerim
İnşallah canım en geç yarına kavuşursun kuzucuğuna ayy nasıl heyecanlı bol bol dinlen canım lazım olacak sana bu dinlenmelerBende görüyorum kablolar arasinda agliyorum, görmesem agliyorum iyice tuhaflastim. 1 bucuk saat sonra kucagima alabilecem yarinada kavusuruz insallah
Kavuştum.mesajini bekliyorum telefona yapıştım kız. Hadi bir koklasin tespihliyle ilk tepkisi nolcak kucağında bize de anlatBende görüyorum kablolar arasinda agliyorum, görmesem agliyorum iyice tuhaflastim. 1 bucuk saat sonra kucagima alabilecem yarinada kavusuruz insallah