2021 Nisan Anneleri

Kolestaz degerriniz kac acaba kasintidan dolayi kan vermistim ben Alkalen fosfataz diye birsey var sanirim o 151 cikmiş normal deger 40-150 yaziyor cok mu kotu.bilemedim pazartesi kontrolum var doktoruma gostericem sonuclari

Kızlar siz bebeğinizin hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz. Benim bebeğim bugün diğer günlere oranlara daha az hareket ediyor öyle hiç hareket etmeme gibi bir durum yok şükür ama daha az . Endişe etmeli miyim bilemiyorum

Bence endişelenecek bir şey yok canım geçen benimki de her günküne göre az oynadı sonraki gün gene normale döndü arada oluyor öyle

Kavuştum.mesajini bekliyorum telefona yapıştım kız. Hadi bir koklasin tespihliyle ilk tepkisi nolcak kucağında bize de anlat
Dogurcam gene gel eslik et son 50 dk kaldi Türkiyeyle aramizda 2 saat var.

Yarın öğlende poliçem bitiyo benm herif sabaha.randevu almış dibine ekmek banmadan olur mu hiç israf olmasın diye zaar allahtan yakın yerden altmışta ugrasmiycam sabah sabah adam sapitti yaa

Acil, hanımlar fikir verin lütfen. İki saattir hiç rahatlama olmadan karnım semsert, karnımın altından düzensiz ağrılar da giriyor, 20 dk sonra da oldu yarım saat arayla da. Çarşamba sezeryanım var, sizce bunlar doğum sancısı mı? Hastaneye gidiyim mi? Geçmezse gidicem de doğum sancısı mı anlamıyorum ilk hamileliğim

Ağrım var ama senin konun önemli iki dk yazıyım. Dün hareketi az diye gittik. Normalde saymıyorum. Rutinini kontrol ediyorum, rutinde hareket etmeyince 45 dk sarstım sola yattım iki kere güçsüz tepki verdi hastaneye gittik, önceki gün yormuştum onun yansımasıdır dedi, nst ultrason kontrolü yaptı iyi çıktı bugün dikkatli kontrol et dedi

Canım benimde bigün öyleydi sonra yine hareketliydi bence hergün aynı olmayabilir yerleri de daralıyo

Canım açıkçası ben hiç takip etmedim azda olsa hissediyorsam sorun yoktur diye düşündüm hep çünkü hergün aynı şekilde hareket etmiyorlar azda olsa hareketleri varsa sorun yoktur canım endişe etme hiç

Ara ara oluyor oyle gecenlerde bende panik yaptim sadece durtunce hareket ediyordu ertesi gun nornal hareketlerine donuyor merak etmeyin

Canım benimde bigün öyleydi sonra yine hareketliydi bence hergün aynı olmayabilir yerleri de daralıyo
Yaa bilemiyorum acile gitmeyi bile düşündük eşimle , saat 6 da çok güzel hareket ediyordu ama sonrasında durdu şimdi çikolata falan yedim bekliyorum oynasın diye oynamazsa gideriz

Doğum sancısı gelip geçer derler ama bende hiç anlamıyorumki bu konulardan sen bi git istersen için rahat etsin

Kolestaz degerriniz kac acaba kasintidan dolayi kan vermistim ben Alkalen fosfataz diye birsey var sanirim o 151 cikmiş normal deger 40-150 yaziyor cok mu kotu.bilemedim pazartesi kontrolum var doktoruma gostericem sonuclari
Benimkiler olması gereken seviyeye ilaçla düşürüldü.ben ilk gebeliğimden bilinçli olduğum için ilk belirtide gidip kan verdim daha yükselmeye başladığı anda dahiliyeye gittim kadın doğumcumun yönlendirmesiyle.2 haftada alt ast değerlerim kontrol altına alındı.6.gün kaşıntılarım bitmişti ama ilk gebelikte bilmediim için 10 katına yğkselmişti ve inmesi çok da basit olmadı.sizinki de üst sınırda ama farklı bir değerden bahaediyorsunuz siz tabii.doktorunuz ne diyor?

Sonucum boyle anlarmisiniz saglik ocagindaki biraz yuksek demisti kendi doktoruma gosteremedim daha

Eklentiler

• Screenshot_20210326-212953_Smallpdf.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…