Ay cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibiSus giz Allah korusun pis kaynana
Gızım olcak vaktinde gelecek inşallah sağlıklı sağ sağlık cümlemiz insallah
Oğlum ege istiyor.. çınar ve kayra yı söylemiştim eşim beğenmediİnşallah biraz daha bekler tabii ama kilosu gayet iyi maşallah
EgeÇınar, Toprak, Kayra, Ateş, Ali
Bizim aren ege olucak hic degismediAllahını seven üzerime erkek ismi atsın
Hihiii tutarsin sen canim oda bekler seni 41 haftalik 5 kiloyla dogurursunDoğurmayacam banane tutcam içimde ben
Kafaya koymuş illa gelicek huzur bozucakAy cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibiKaynana deme bana deli etti bugün bi yolunu bulup tekerlekli sandalyesiyle gelecekmis sadece sinir bozuyo ya. Bide tel bende kp ile konusuyom arkadan konustugu yetmiyo gibi teli alip oglusum nerde cok özledim bi yüzünü göreyim dedi. Bende al oglusunla konus deyip esime verdim teli
Sayili gün cabuk gecer derler ama gecmiyoKizlar okuyorum ama yazacak gucu bulup her bi mesaja cevap yazamiorm bulanti tansiyon dusuklugu agri sizi derken hic mutlu degilim suanve hic gecmio artik gunler 16 martta gun almaya gidicem o gun annemlerde geliyor memleketten evde temizlik isim var hersey gozumde buyuyor yaklastikca stresden anksiyetem saolsn tavan yapti
aynen öyle valla yerinden kalkamiyo bi halta yaramiyo düsüncesiz sadece oturdugu yerden benim huzurumu bozmaya oglunu sisirmeye geliyo. Gelecegi varsa görecegide var.. Benimde ona sahane sürprizlerim var hicc kendimi strese sokmayacam bi telefon yetecek attiracam evden hepsini ugrasamam.Kafaya koymuş illa gelicek huzur bozucak
ayy canim insallah bebegin bekler korkma sakin kalmaya calis, söyle düsün simdi dogsa bile kurtardi kendini kilosuda iyi masallah. Benim oglum 2665 gram dogmustu cabucak toparlandi. Allah yardimcin olssun habersiz birakma biziKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Ama ilk gebeligimde boyle degildiSana kötü haberin var iş 31 den sonra başlıyor
Dimi ya sen soyleyince gozumde canlandi acip gobegime bakmistm nereye bakio kil varmi falan dieAy cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibiKaynana deme bana deli etti bugün bi yolunu bulup tekerlekli sandalyesiyle gelecekmis sadece sinir bozuyo ya. Bide tel bende kp ile konusuyom arkadan konustugu yetmiyo gibi teli alip oglusum nerde cok özledim bi yüzünü göreyim dedi. Bende al oglusunla konus deyip esime verdim teli
Valla 30 dan sonrasi daha zormus ya gecmioSayili gün cabuk gecer derler ama gecmiyobende ayni durumdayim cok agirlastim halsizlestim hicbirseye gücüm yok
Hayır canım şeker çıkmadı bende o yüzden diyorum ya ölçümlerde yanılma payı var artı ya da eksiaa baya fark varmis arada. Sendede gebelik sekeri varmi caniim? Saglikla dogsunlar sonra hizla kilo aliyor kücük dogan bebekler.
Bende baktim ama benim göbek killari kimisi yukari kimi asagiya dogruydu eyvah ikiz falanmi diye korkmustumDimi ya sen soyleyince gozumde canlandi acip gobegime bakmistm nereye bakio kil varmi falan die
Valla 30 dan sonrasi daha zormus ya gecmio
Biraz daha bekler inşallah. Gelisimi baya iyi ama dogsada hemen kucağına alırsın hayırlısıyla. Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Ayy çok tatlılar sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallahTüm gün yatınca ütü yapayım bari dedim kızların giyecekleri de çantaya girsinŞaka gibi ya az kaldı kıslar biraz daha sabır inş sağlıkla
Kuzum çok geçmiş olsun umudumuz zamanında olması tabi ama hiç korkma bebişin bu kiloyla küvöze bile girmez maşallah subannallah çok iyi ablam 40. Haftada 2500 doğum yaptı içini ferah tut dualarımız seninle canım benimKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
En neti benim bastan kiz dedim kizdiAy cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibiKaynana deme bana deli etti bugün bi yolunu bulup tekerlekli sandalyesiyle gelecekmis sadece sinir bozuyo ya. Bide tel bende kp ile konusuyom arkadan konustugu yetmiyo gibi teli alip oglusum nerde cok özledim bi yüzünü göreyim dedi. Bende al oglusunla konus deyip esime verdim teli
Benimde 2012 li kızım 2021 li cocukmu olur beeaaaAma ilk gebeligimde boyle degildiBu senenin cocuklarinda mi boyle benim aradan 8 sene gecti tabi jenerasyon degisti
Canım nstde agrin sancin cikmazsa alttan bakmiyorlar genelde sancısı olanların açıklığı oluyor diye.. alttan bakmaya 36 37den sonra basliyorlarKızlar bugün bende çok zorlanıyorum ağrım oluyor şuan bebek de çok hareketli ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum daha çok erken bizim için haftaya randevum ama napıcam acile de gitmek istemiyorum açıklık için alttan mı bakıyorlar bu haftalardada o da riskli olur diye korkuyorum .inşallah iyidir bebeğim saatlerdir bi durmadı napsam rahatlar acaba
Nerden aldınız bu takımlarıAyy çok tatlılar sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallahbebiş için olan takımı bende çok beğenmiştim başka bi siteden benzerini aldım bende kızlara takım. Nasip olursa ilk bayramlarında giydirmeyi istiyorum