2021 Nisan Anneleri

Çok teşekkür ederim hepinkze de 🙏🥺 mesajlarınızı okuyunca tekrar ağlama geldi bana , inşallah tüm bebekler zamanında ve sağlıkla gelirler çok korkuyordum ama mesajlarınız beni biraz sakinleştirdi 🙏
Sakin ol bende çok okudum burada böyle olup zamanında doğan. İnşallah hastanedesin önlemini erkenden alma şansın olmuş ne güzel

2 gece 3 gün hastanede yattım iki doz ciğer geliştirici iğne oldum. Full net ye bagliydim odada. Kasılmalar sancılar kesildi ve bu şekilde taburcu edildim, evde kasılma önleyici ilaç kullanmaya devam ettim ama 2 hafta sonraki kontrolde artık bebeğin kanala girdiği doğumun başladığını durdurmaya gerek olmadığını söyledi doktorum hemencik doğurdum zaten 🙈🤭 bebiş 3540 gram 52 cm doğmuştu. Yani biz korkudan perişan olmuştuk ama Rabbim büyük onu hazırlamış dünyaya. Bunda da sürpriz bekliyor doktorum yine sürekli bir takip halindeyiz. En ufak bir şüphende atla gel diyor, 3. Doğum bir anda acilman olur ve ben bu açılmaları hic anlamıyorum bir gram şancı çekmiyorum. Sıkı kontroldeyim... Ama eşim ısrarla bu bebek çok farklı gidiyor 40 ta doğacak diyor bakalım kim haklı çıkacak 😂😂😂😂😂😂😂
Çok şükür canım ya Allah korumuş maşallah çok iyide dogmuş demekki ilaçları var bazisi diyor durdurduk sonra 42 geliyor doguramiyor🤣🤣🤣🤣

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et neden stres yapıyorsun aha geldik az kaldi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Saol bacim malesef belli donemler var anksiyete atagi gecirdigim suan da dogumu dusundukce agrilarim oldukca cok nüksetti malesef
Canım doktoruna bulantı yanma olayını soyle bence, benim kusmalarimda kan gelmeye başladı burnum da aynı anda kanıyordu. Doktorum sen rahat olmazsan bebek asla rahat olamaz dedi bir ilaç başlattı ne reflu kaldı ne bulantı. Isim.vermek istemiyorum sen doktoruna durumundan bahset ben geceleri falan sabaha kadar 1.5 lt su içiyorum uyuyamiyorum.dedim en sonunda kusuyorum deyince ilaç başlattı.
Tansiyon düşüklüğü uzun bir süre yaşadım felaket birsey gerçi şimdi de yükselecek diye diken üstündeyim herşey hamilelikte zor oluyor valla.
Temizlik valla basa bela oldu keşke bu kadar gece birakmasaydim diyorum ama daha erken de yapamazdım tansiyon düşüklüğü ve kusma yüzünden.
Kaygı bozukluğu bende de var sürekli bastırmaya çalışsamda kabus görüp duruyorum. Uykuda bile devam yani...
Olumlu düşün az daha dayan bak çok az kaldı. Inan bu günleri hatırlamayacaksın bebeğini kucağına alınca. Hamilelikteki beynimiz çoğu şeyi siliyormuş doğum anı zaten kayıtlara geçmiyormuş Allahın mucizesi...
Saol cnm yazdiklarin icn ilacim var kusmam yok cok sukur baya hagifledi bulantilar ama bende bel fitigi falan var cok agrim oluyor bide kalp hapi kullaniordm kullanamadikca suan
Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için 🙏🥺
Cnm masallah kilosu cok iyi cikmis strrs yapma insallah hayirlisiyla biraz daha bekler sen sakin kalmaya calis

Allahını seven üzerime erkek ismi atsın :KK53: :KK53: :KK53:
Biz de Demir 'de karar kıldık gibi, burdan aldığım teknikler işe yaradı😂 ama hala bir yandan diyorum Demir Ulaş' mı olsa ama soyadı da uzun biraz. Ulaş ismini çok seviyorum ama siyasi bir taraf çağrıştırıyor insanlarda, bizim de hiç işimiz yok öyle siyasetle falan, çocuk durduk yere etiketlenir mi diye korkuyorum 🤔

Biz de Demir 'de karar kıldık gibi, burdan aldığım teknikler işe yaradı😂 ama hala bir yandan diyorum Demir Ulaş' mı olsa ama soyadı da uzun biraz. Ulaş ismini çok seviyorum ama siyasi bir taraf çağrıştırıyor insanlarda, bizim de hiç işimiz yok öyle siyasetle falan, çocuk durduk yere etiketlenir mi diye korkuyorum 🤔
Demir de Ulaş da çok güzel 🤗 Ulaş benimde listemde 🥰 geçenlerde ikinci bahar dizisini izlerken orda vardı Ulaş ordan beğenmiştim .. Siyasi tarafını düşünmemiştim ama sıkıntı olmaz bence ya 👍

Ulaşın nasil bi siyasi tarafi var hala bulamadim 🙈

Ulaşın nasil bi siyasi tarafi var hala bulamadim 🙈
Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan, Deniz gezmiş üçlüsünden😁 ama Mahir ve Deniz 'de çok sık kullanılan çok güzel isimler aslında. Normalde benim de aklıma gelmez böyle şeyler ama kendi çocuğun söz konusu olunca hey şey geliyor aklına😊

Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan, Deniz gezmiş üçlüsünden😁 ama Mahir ve Deniz 'de çok sık kullanılan çok güzel isimler aslında. Normalde benim de aklıma gelmez böyle şeyler ama kendi çocuğun söz konusu olunca hey şey geliyor aklına😊
Valla isimleri hep biyerlere baglamaya kalkarsak cok zor isimiz 😂Ben kizim olursa mihran oglum olursa metehan koyucam dedim henuz 4 haftalikdi karnimda ve oglum oluyor bir kere acip netten ordan burdan isim arastrmadik metehan olarak karar vermistik kimseye fikirde sormadim buyuk kucuk akran hic kimseye🙈Icine ne siniyosa onu koy ama cevrene de fikir sorma cok derinlemesinede arastirma icinden cikamazsin bacim🥰

Benim akşamları uyumam iyice işkenceye donmeye basladi daha 31.haftada bu haldeyim neyapicam bilmiyorum.Asiri sertlesiyor ve donerken agrilar icindeyim.Oglumsa cok yuruyus yapardim diye mi rahattim bilemiyorm.Tam 280.gun dogurdum ama bu kadar kotu degildi valla dusunuyorum nasil gecicek 8 9 hafta 😅😅
Dun aksam uzun zaman sonra bir dalisimda gobegim gevsekti resmen uyumusum cok sasirism😅😅😅

Benim akşamları uyumam iyice işkenceye donmeye basladi daha 31.haftada bu haldeyim neyapicam bilmiyorum.Asiri sertlesiyor ve donerken agrilar icindeyim.Oglumsa cok yuruyus yapardim diye mi rahattim bilemiyorm.Tam 280.gun dogurdum ama bu kadar kotu degildi valla dusunuyorum nasil gecicek 8 9 hafta 😅😅
Dun aksam uzun zaman sonra bir dalisimda gobegim gevsekti resmen uyumusum cok sasirism😅😅😅
Sana kötü haberin var iş 31 den sonra başlıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için 🙏🥺
İnşallah biraz daha bekler tabii ama kilosu gayet iyi maşallah
Allahını seven üzerime erkek ismi atsın :KK53: :KK53: :KK53:
Ege ❤️ Çınar, Toprak, Kayra, Ateş, Ali

X