2021 Nisan Anneleri

Nerden aldınız bu takımları
Breeze den aldım canım. Farklı renkleri de var.

Düşünüyorum düşünüyorum bebek ve kızım la ilk ne yiyecekler onları düşünüyorum

Günaydın kızlar ya dün geceden beri karnım inanılmaz sertleşiyor. Normal mi acaba, baya taş gibi oluyor. Sırt ağrım vardı azıcık da adet sancısına benzer hafif bi ağrım var ama çoook hafif.

Kızlar günaydın migros ta bebek deterjanları, sıvı deterjanlar ve granül sabunlarda indirim var. İhtiyacı olan varsa baksın. Ben dalan granül almıştım daha önce en uygun trendyoldan 1kg17.5tlydi migrosta daha uygun şuan

Düşünüyorum düşünüyorum bebek ve kızım la ilk ne yiyecekler onları düşünüyorum
İlk ne giyecekler mi demek istedin canım. Bende kızımı hastaneye alırlar mı acaba diye düşünüyorum ona göre kıyafet hazırlıcam. Ama o gün kim giydirip süsleyecek saçlarını tarayacak babaannesinde kalacak ben hastanedeyken ama beceremez palaz palaz yollar çocuğu. En iyisi hastane çantama koyayım orda giydiririm çekim öncesi

Aynen canım kızıma beyaz bir elbise alsam o Şimdi gelinlik giyer gelir 9 yaşla 0 yaş nasıl aynı dusurcem inan bilmiyorum . Bizimki çekim değil haNi fotoğraf çekeriz ama o hep kalır ondan onemli

Günaydın arkadaşlar mesajlarınız ve destekleriniz için tekrar teşekkür ederim düne göre daha iyiyim bugün nst de sanci çıkmadı doktoru bekliyorum muayene edecek tekrar duruma göre bırakır belki. Ebe açıklığın iki cm bile değil bu şekilde haftalarca götüren de var ertesi gün doğuran da dedi. Net konuşmak yok anladığım kadarıyla ama kendimden anlarmisim akıntı kanama sancı özellikle bel ve bacak ağrısı belirtisidir dedi şimdilik bende bunlar yok umarım bir iki hafta daha durdurabilir

Alayım bari bi daha ya.. Zira ebebekten aldığım bitmek üzere bebişin kıyafetlerini yıkarken baya bitti oldu

Alayım bari bi daha ya.. Zira ebebekten aldığım bitmek üzere bebişin kıyafetlerini yıkarken baya bitti oldu
Bende biraz fazlaca alıcam. İlk zamanlar kendi kıyafetlerimi ve büyük kızın kıyafetlerini de bebek deterjanıyla yıkıyacağım çünkü. Bebeğinkine özen gösterip kendi kıyafetlerimi normal deterjanla yıkayıp kucağıma almak içime sinmiyor

Aynen canım kızıma beyaz bir elbise alsam o Şimdi gelinlik giyer gelir 9 yaşla 0 yaş nasıl aynı dusurcem inan bilmiyorum . Bizimki çekim değil haNi fotoğraf çekeriz ama o hep kalır ondan onemli
En güzeli sade beyaz elbise lcw da güzel sade elbiseler var bebişe de sade beyaz tulum alırsın taçlarını tokalarını takım yaparsın olur. Ben bi takım dantelli beyaz takım almıştım ebebekten bir de papatya baskılı isimli beyaz tulum yaptırdım bebiş için. Büyük kıza beyaz elbise. İkisine ve kendime de papatya taç yaptım. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Amin canım güle güle giydirmek giymek nasip olsun işte ben hiç düşünemiyorum elimi kolumu bağlayan çok erkenden hazırlanıp of püf etmekde kotu dediğin gibi bakayım bi . Daha isim.bile belli degilki yazdirayim

Olsun isimsiz bile güzel tulumlar var. Bak ben bunu çok beğenmiştim ama bana pahalı geldiği için yaptıramamıştım. Valla ağırlaşmaya başladım ben iyiki hazırlamışım diyorum gerçi çantamı geçen hafta tamamladım. Şimdi badana işimiz olacak ardından temizlik ve beşik kurulumu zaman geçer bi şekilde sıkılacak vakit olmaz

Eklentiler

• Screenshot_20210304-091046.png
    338,9 KB · Görüntüleme: 49
Gerçekten çok güzelmiş benim sadece hastane çantası ,ped yatak ,puset kaldı bide yikama anaa dolu varmis
Bacım 34 olmuşsun başla bi köşesinden. 2.ler erken gelir diye psikolojimi bozdular benim bende senin bozayım belli olmaz bu bebelereEn zevkli olan yıkama ütüleme kısmından başlayabilirsin dün arkadaşımdan babynest aldım onu attım yıkamaya şimdi. Bir makinelik dolunca bekletmeden yıkayıp kaldırıyorum ben.

Sürekli ve düzenli değilse ağrılarının olması normal, bana doktorum iki saat geçmeyen ağrın olursa acile gidersin demişti. Bebek de tam tersi rahat olunca daha çok hareket ediyor, ben sola yatınca coşuyor mesela, ayakta olunca yorulunca hareket etmiyor

Dur yarın ben bi doktora gideyim bakım tersse çalışmaları hizlandircam babynest ben almadım bime gelen çok güzeldi ama dediler hiç kullanışlı değil aslında alacaklarım aklımda hepsi sepette bir tika bakiyor

Dediğin gibi daha temizlik var evin halılar gidecek şimdiden bebeginkiler hazırlayın ama millet citcitli poşete ne koydu kirlenir diye eee bi tur daha bi doncez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…