2021 Nisan Anneleri

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et neden stres yapıyorsun aha geldik az kaldi

Canım doktoruna bulantı yanma olayını soyle bence, benim kusmalarimda kan gelmeye başladı burnum da aynı anda kanıyordu. Doktorum sen rahat olmazsan bebek asla rahat olamaz dedi bir ilaç başlattı ne reflu kaldı ne bulantı. Isim.vermek istemiyorum sen doktoruna durumundan bahset ben geceleri falan sabaha kadar 1.5 lt su içiyorum uyuyamiyorum.dedim en sonunda kusuyorum deyince ilaç başlattı.
Tansiyon düşüklüğü uzun bir süre yaşadım felaket birsey gerçi şimdi de yükselecek diye diken üstündeyim herşey hamilelikte zor oluyor valla.
Temizlik valla basa bela oldu keşke bu kadar gece birakmasaydim diyorum ama daha erken de yapamazdım tansiyon düşüklüğü ve kusma yüzünden.
Kaygı bozukluğu bende de var sürekli bastırmaya çalışsamda kabus görüp duruyorum. Uykuda bile devam yani...
Olumlu düşün az daha dayan bak çok az kaldı. Inan bu günleri hatırlamayacaksın bebeğini kucağına alınca. Hamilelikteki beynimiz çoğu şeyi siliyormuş doğum anı zaten kayıtlara geçmiyormuş Allahın mucizesi...

Bende bugün kontrole gittim. 34+6 dayım. Bebek 2900 gr çıkıyor. Doktor ilk ultrason olcumlerimi istedi (hastaneyi değiştirmistim) eger en baştan beri öndeyse adet tarihini one çekelim dedi. Açlık tokluk şekerime yeniden bakılacak yarin sabah. 2 hafta kadar önden gidiyor nerdeyse. Ya bebekte bir sıkıntı olabilir mi? Yani genetik bir sıkıntı filan

Evet eşim yanımdaydı canım Allah razı olsun Evet ilk deneme değildi 4. Denemeydi Cem hoca da ilkti
Annem kızkardeşin flndı kesin konuştuklarım
Seninde eşin bi yere gitmişti galiba sende onu bekliyordun
Nasıl duygulandım şuan İnan ki ilk denemen olmadığını anlayınca çok üzülmüştüm eşim arabayı almaya gitmişti geldi birlikte gittik dedim yanımda da birileri vardı ilk değildi sanırım ya bizde bir kaç defa geçersek bu yollardan dedim nasıl kaldırırım bunu diye bizim de ilk denememizdi aşılamadan sonra çok sevindim şuan seni gördüğüme hadi inşallah kucağımıza aldığımızda da görüşürüz yaa

Benim de 15 gün önden gidiyor. Şeker çıkmışmıydı diye sordu doktor bende yok dedim şekerli yeme dedi. Bence olabiliyor kimi önde kimi geri de oluyor. Benim kuzenimin de geriden geliyo mesala. Bana da doğum zamanını değiştirir dedi

Bana da karbonhidrat ve şekeri azaltalim dedi. Dikkat ederim tabi ama biraz canim sıkıldı.

Lütfen stres yapma.muayeneye denk gelmesi iyi olmuş kilosu gayet iyi.Ciger geliştirici ve sancı kesici yapılır.Eğer doğacaksa da dediğim gibi kilo olarak iyi durumda sen üzülme

Canım durdururlar inşallah sakin kalmaya çalış 2 cm açıklıkla haftalarca bekleyen bebeler var iyi ki muayeneye denk gelmiş hemen önlemi alınacak çok şükür .. kilosu da iyi, gelmek istiyorsa da sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah dualarımız seninle

Iyiki nst girmisin bak devlet 35 den önce almıyor n

Ben kasılmaları bilmem ama geceleri adet sanciia gibi agrım oluyor

Canım sakin korkma, benim de aynen böyle oldu normal kontrolde nst de şancı çıktı sonra çatı muayene ve 4 cm açılma... şancı gidermek için serumla ilaç eklediler, ciğer geliştirici iğne oldum. 2 hafta sonra doğdu bebeğim... dua ediyorum senin için, sen sakinliğini koru. Her bebeğin bir vakti var, vakti gelmişse bile korkacak birsey yok artık bebeklerimizyeterince büyüdü... iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Annemmm korkmadın mi 4 cm bir anda evde şak diye gelirse diue

Kizlar hastanedeyim kanim cok dusukmus doktor igne yazdi ama fiyati 450 tl flan dedi devlette vurulan varmi veya yazdiran?hicbirsey anlamadim kafam karisti
Canım ben yaptırdım onu Doğum yakın ilaçla toparlayacak zaman yok dedi serumla birlikte damardan verildi tek seferde depo yüklenecek dedi 100de sağlık kurumuna verdik sana yolu için 500e maloldu malesef

Korkma cnm durdurabiliyorlar bir arkadaşım benle bir 28de Doğum başladı ilaç ve yatışla durdurdular inşaallah öyle olur Son günler çok dikkatli olmalıyız bugün tüm gün yattım o kadar iyi geldi yap yap bitmiyor işler sağlık daha önemli

Çok teşekkür ederim hepinkze de mesajlarınızı okuyunca tekrar ağlama geldi bana , inşallah tüm bebekler zamanında ve sağlıkla gelirler çok korkuyordum ama mesajlarınız beni biraz sakinleştirdi

Annemmm korkmadın mi 4 cm bir anda evde şak diye gelirse diue
2 gece 3 gün hastanede yattım iki doz ciğer geliştirici iğne oldum. Full net ye bagliydim odada. Kasılmalar sancılar kesildi ve bu şekilde taburcu edildim, evde kasılma önleyici ilaç kullanmaya devam ettim ama 2 hafta sonraki kontrolde artık bebeğin kanala girdiği doğumun başladığını durdurmaya gerek olmadığını söyledi doktorum hemencik doğurdum zaten bebiş 3540 gram 52 cm doğmuştu. Yani biz korkudan perişan olmuştuk ama Rabbim büyük onu hazırlamış dünyaya. Bunda da sürpriz bekliyor doktorum yine sürekli bir takip halindeyiz. En ufak bir şüphende atla gel diyor, 3. Doğum bir anda acilman olur ve ben bu açılmaları hic anlamıyorum bir gram şancı çekmiyorum. Sıkı kontroldeyim... Ama eşim ısrarla bu bebek çok farklı gidiyor 40 ta doğacak diyor bakalım kim haklı çıkacak

Çok teşekkür ederim hepinkze de mesajlarınızı okuyunca tekrar ağlama geldi bana , inşallah tüm bebekler zamanında ve sağlıkla gelirler çok korkuyordum ama mesajlarınız beni biraz sakinleştirdi
Allah aşkına ağlama geçecek bu günler bak yarın 34+0 olacaksın resmen 35 bebeler artık prematüre değil çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…