Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et neden stres yapıyorsun aha geldik az kaldiKizlar okuyorum ama yazacak gucu bulup her bi mesaja cevap yazamiorm bulanti tansiyon dusuklugu agri sizi derken hic mutlu degilim suanve hic gecmio artik gunler 16 martta gun almaya gidicem o gun annemlerde geliyor memleketten evde temizlik isim var hersey gozumde buyuyor yaklastikca stresden anksiyetem saolsn tavan yapti
Canım doktoruna bulantı yanma olayını soyle bence, benim kusmalarimda kan gelmeye başladı burnum da aynı anda kanıyordu. Doktorum sen rahat olmazsan bebek asla rahat olamaz dedi bir ilaç başlattı ne reflu kaldı ne bulantı. Isim.vermek istemiyorum sen doktoruna durumundan bahset ben geceleri falan sabaha kadar 1.5 lt su içiyorum uyuyamiyorum.dedim en sonunda kusuyorum deyince ilaç başlattı.Kizlar okuyorum ama yazacak gucu bulup her bi mesaja cevap yazamiorm bulanti tansiyon dusuklugu agri sizi derken hic mutlu degilim suanve hic gecmio artik gunler 16 martta gun almaya gidicem o gun annemlerde geliyor memleketten evde temizlik isim var hersey gozumde buyuyor yaklastikca stresden anksiyetem saolsn tavan yapti
Kız olmasın ne güzelDurun buraya yazımda en iyisi benimde olsun benim hic yanmam olmuyor cunki bebeğim ters
La ben tersmi dogurcam donsunKız olmasın ne güzelderdi büyük yanmanın. Ben 3 gebeligimde de yaşadığım için doğumda bile kusan birisi olarak ters bebek iyidir diyim sen anla
Nasıl duygulandım şuan İnan ki ilk denemen olmadığını anlayınca çok üzülmüştüm eşim arabayı almaya gitmişti geldi birlikte gittik dedim yanımda da birileri vardı ilk değildi sanırım ya bizde bir kaç defa geçersek bu yollardan dedim nasıl kaldırırım bunu diye bizim de ilk denememizdi aşılamadan sonra çok sevindim şuan seni gördüğümeEvet eşim yanımdaydı canım Allah razı olsunEvet ilk deneme değildi 4. Denemeydi Cem hoca da ilkti
Annem kızkardeşin flndı kesin konuştuklarım
Seninde eşin bi yere gitmişti galiba sende onu bekliyordun
Benim de 15 gün önden gidiyor. Şeker çıkmışmıydı diye sordu doktor bende yok dedim şekerli yeme dedi. Bence olabiliyor kimi önde kimi geri de oluyor. Benim kuzenimin de geriden geliyo mesala. Bana da doğum zamanını değiştirir dediBende bugün kontrole gittim. 34+6 dayım. Bebek 2900 gr çıkıyor. Doktor ilk ultrason olcumlerimi istedi (hastaneyi değiştirmistim) eger en baştan beri öndeyse adet tarihini one çekelim dedi. Açlık tokluk şekerime yeniden bakılacak yarin sabah. 2 hafta kadar önden gidiyor nerdeyse. Ya bebekte bir sıkıntı olabilir mi? Yani genetik bir sıkıntı filan
Bana da karbonhidrat ve şekeri azaltalim dedi. Dikkat ederim tabi ama biraz canim sıkıldı.Benim de 15 gün önden gidiyor. Şeker çıkmışmıydı diye sordu doktor bende yok dedim şekerli yeme dedi. Bence olabiliyor kimi önde kimi geri de oluyor. Benim kuzenimin de geriden geliyo mesala. Bana da doğum zamanını değiştirir dedi
Lütfen stres yapma.muayeneye denk gelmesi iyi olmuş kilosu gayet iyi.Ciger geliştirici ve sancı kesici yapılır.Eğer doğacaksa da dediğim gibi kilo olarak iyi durumda sen üzülmeKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Canım durdururlar inşallah sakin kalmaya çalışKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Iyiki nst girmisin bak devlet 35 den önce almıyor nKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Canım sakin korkma, benim de aynen böyle oldu normal kontrolde nst de şancı çıktı sonra çatı muayene ve 4 cm açılma... şancı gidermek için serumla ilaç eklediler, ciğer geliştirici iğne oldum. 2 hafta sonra doğdu bebeğim... dua ediyorum senin için, sen sakinliğini koru. Her bebeğin bir vakti var, vakti gelmişse bile korkacak birsey yok artık bebeklerimizyeterince büyüdü... iyi haberlerini bekliyoruz canım.Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Annemmm korkmadın mi 4 cm bir anda evde şak diye gelirse diueCanım sakin korkma, benim de aynen böyle oldu normal kontrolde nst de şancı çıktı sonra çatı muayene ve 4 cm açılma... şancı gidermek için serumla ilaç eklediler, ciğer geliştirici iğne oldum. 2 hafta sonra doğdu bebeğim... dua ediyorum senin için, sen sakinliğini koru. Her bebeğin bir vakti var, vakti gelmişse bile korkacak birsey yok artık bebeklerimizyeterince büyüdü... iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Canım ben yaptırdım onu Doğum yakın ilaçla toparlayacak zaman yok dedi serumla birlikte damardan verildi tek seferde depo yüklenecek dedi 100de sağlık kurumuna verdik sana yolu için 500e maloldu malesefKizlar hastanedeyim kanim cok dusukmus doktor igne yazdi ama fiyati 450 tl flan dedidevlette vurulan varmi veya yazdiran?hicbirsey anlamadim kafam karisti
Korkma cnm durdurabiliyorlar bir arkadaşım benle bir 28de Doğum başladı ilaç ve yatışla durdurdular inşaallah öyle olurKızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için
Lütfen stres yapma.muayeneye denk gelmesi iyi olmuş kilosu gayet iyi.Ciger geliştirici ve sancı kesici yapılır.Eğer doğacaksa da dediğim gibi kilo olarak iyi durumda sen üzülme
Iyiki nst girmisin bak devlet 35 den önce almıyor n
Ben kasılmaları bilmem ama geceleri adet sanciia gibi agrım oluyor
Canım sakin korkma, benim de aynen böyle oldu normal kontrolde nst de şancı çıktı sonra çatı muayene ve 4 cm açılma... şancı gidermek için serumla ilaç eklediler, ciğer geliştirici iğne oldum. 2 hafta sonra doğdu bebeğim... dua ediyorum senin için, sen sakinliğini koru. Her bebeğin bir vakti var, vakti gelmişse bile korkacak birsey yok artık bebeklerimizyeterince büyüdü... iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Çok teşekkür ederim hepinkze deKorkma cnm durdurabiliyorlar bir arkadaşım benle bir 28de Doğum başladı ilaç ve yatışla durdurdular inşaallah öyle olurSon günler çok dikkatli olmalıyız bugün tüm gün yattım o kadar iyi geldi yap yap bitmiyor işler sağlık daha önemli
2 gece 3 gün hastanede yattım iki doz ciğer geliştirici iğne oldum. Full net ye bagliydim odada. Kasılmalar sancılar kesildi ve bu şekilde taburcu edildim, evde kasılma önleyici ilaç kullanmaya devam ettim ama 2 hafta sonraki kontrolde artık bebeğin kanala girdiği doğumun başladığını durdurmaya gerek olmadığını söyledi doktorum hemencik doğurdum zatenAnnemmm korkmadın mi 4 cm bir anda evde şak diye gelirse diue
Allah aşkına ağlama geçecek bu günler bak yarın 34+0 olacaksın resmen 35 bebeler artık prematüre değil çok şükürÇok teşekkür ederim hepinkze demesajlarınızı okuyunca tekrar ağlama geldi bana , inşallah tüm bebekler zamanında ve sağlıkla gelirler çok korkuyordum ama mesajlarınız beni biraz sakinleştirdi